Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Mano rododendras vis dar auga,leidzia naujus uglius,netresiu,nelaistau nes dregmes tokiu metu pakanka,ar tai normalu.Kita turiu tas jau seniai nebeauga,pumpurus kitiems mstams sukroves taip ir stovi. g.gif
Atsakyti
Keliam tema i virsu,kaip su rododendru dengimu ,pranesa nakti salti iki -7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 11 02, 16:26)
Keliam tema i virsu,kaip su rododendru dengimu ,pranesa nakti salti iki -7  g.gif

Su rododendrų dengimu labai svarbu nepersistengti. Gali iššusti.
Čia labai aiškiai rašo apie rododendrų dengimą

http://www.virziumed...13,p.0,e.6,l.lt
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 03, 09:38)

thumbup.gif tikrai aiškiai...
aš šiandien jau išsigandau kai pamačiau, kad lapai susiraitę ir nuvytę, doh.gif , galvojau viskas...numirė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 11 03, 11:19)
aš šiandien jau išsigandau kai pamačiau, kad lapai susiraitę ir nuvytę, doh.gif , galvojau viskas...numirė... doh.gif

mirksiukas.gif Pradžioj tikrai baisiai gali pasirodyti. Bet taip jie saugo drėgmę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 03 lapkričio 2009 - 10:56
QUOTE(Ledum @ 2009 11 03, 09:38)

O tikrai aiskiai,tai vadinasi ir ziema nedengt g.gif

QUOTE(Livai @ 2009 11 03, 10:19)

A irgi isejau i lauka kai pamaciau lapai susisuke ,isigandau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 11 03, 14:38)
O tikrai aiskiai,tai vadinasi ir ziema nedengt g.gif
A irgi isejau i lauka kai pamaciau lapai susisuke ,isigandau. ax.gif

o dabar žiūriu viskas gerai, labai išsitiesę, gražūs, kaip nieko nebuvę, pačiu laiku tą nuorodą Ledum mums įmetė thumbup.gif

Aš tai sakiau, apsmaigstysiu aplink kuoliukais ir agro plevele apvyniosiu, nes tokioj vietoj pasodintas, kad vėjai gairina krūmą doh.gif
Atsakyti
Savo rododendro nedengiau. Auga šiokioje tokioje užuovėjoje, tad manau išgyvens per žiemą ax.gif
Atsakyti
Gitusia,o kelintus metus auginat rododendrus? Aš irgi nedengiau pernai,išžiemavojo gerai ir žydėjo,tik sniegas viena šaką nulaužė.Šiemet esu 3 naujus pasodinusi ir 2 margalapiai stovi medineje terasoje g.gif ,nžn ką su jais daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 10:23)
Gitusia,o kelintus metus auginat rododendrus? Aš irgi nedengiau pernai,išžiemavojo gerai ir žydėjo,tik sniegas viena šaką nulaužė.Šiemet esu 3 naujus pasodinusi ir 2 margalapiai stovi medineje terasoje g.gif ,nžn ką su jais daryt g.gif

Tuos vazonus, kurie stovi terasoje reikia apšiltinti. Ne tiek pačius augalus, o būtent jų šaknis saugoti nuo šalčio mirksiukas.gif
Šiaip žemėje pasodintų aš jau daug metų nedengiu. Pridengiau gal tik pora žiemų po pasodinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 14 gruodžio 2009 - 19:51
QUOTE(Livai @ 2009 11 03, 15:09)
o dabar žiūriu viskas gerai, labai išsitiesę, gražūs, kaip nieko nebuvę, pačiu laiku tą nuorodą Ledum  mums įmetė thumbup.gif

Aš tai sakiau, apsmaigstysiu aplink kuoliukais ir agro plevele apvyniosiu, nes tokioj vietoj pasodintas, kad vėjai gairina krūmą doh.gif

As pavasari pasodinau ,tai sia ziema agro plevele apdengiau smile.gif
Atsakyti
išdykėlė,paklausiau jūsų tas iš terasos sutempiau į pirtį,ten turėtu nesušalt.Pas mane ryte -10,o diena -7
Atsakyti