Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

user posted image

Prasom nauji namuciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 04 birželio 2009 - 15:18
Mano rododendrai , wub.gif tik žydėjimas eina į pabaigą ir vėjas žiedelius nudraskė ax.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 04 birželio 2009 - 18:53
sveiki, auginu rododendrą maximinį, jau beveik peržydėjo, tik dabar pastebėjau, kad ruduoja apatiniai lapai, ir krenta, ar tai normalu, ar kas negerai su juo darosi, matosi, kad leidžia ir naujus, ten kur buvo žiedeliai
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 06 04, 18:50)
Mano rododendrai , wub.gif  tik  žydėjimas eina į pabaigą ir vėjas žiedelius nudraskė  ax.gif

labai grazus, o vejas tai tikrai niekadejas schmoll.gif as ir begiojau ir ziurejau , kad tik nenulauztu, zydejo paskutinis ziedelis, tai ta pati nudraske-pagreitino nuzydejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2009 06 04, 20:20)
sveiki, auginu rododendrą maximinį, jau beveik peržydėjo, tik dabar pastebėjau, kad ruduoja apatiniai lapai, ir krenta, ar tai normalu, ar kas negerai su juo darosi, matosi, kad leidžia ir naujus, ten kur buvo žiedeliai

Pas draugo mamą sukrovė pumpurus, o po to pradėjo lapai ruduot, visas nuskuro ir vsio schmoll.gif
Manau, mūsų situacija panaši g.gif reik praeitą temą paskaityt, tikriausiai, ne mums vienoms pan. problemos doh.gif
Atsakyti
na nuo galo pusę temos perskaičiau - neradau, einu kitą pusę skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 06 04, 19:50)
Mano rododendrai , wub.gif  tik  žydėjimas eina į pabaigą ir vėjas žiedelius nudraskė  ax.gif user posted image
user posted image

Maniskiai perzydejo abu,vienas vel krauna pumpurus o kitas uglius varo graziausius,ir vel ruosiasi zydeti.Sian lietus su ledais lijo tai pergyvenau kad nesudauzytu ledai. ax.gif
Atsakyti
Labas visoms ,
pademonstruosiu ir as savo rododendra (man jo spalva labai grazi)

http://s419.photobuc...nt=P1250015.jpg

http://s419.photobuc...nt=P1250014.jpg

(jis jau tris metus pas mumi gyvena, bet tik pries kokiu metus susidomejau gelem , ir tik tada suzinojau kas tai per augalas , pasidomejau ir isigyjau dar viena , pasodinau .tik naujojo spalva neispudinga,o be to jau ir nuzydejo tai ir nerodysiu ax.gif ) tiesa jau abu jie pas mane nuzydeje , matyt ankstyvieji. ir aplamai man kazkoks jisai netipinis rododendras. ir sakeles ir lapai g.gif gal prisitaike prie atsiauriu salygu (nes nebuvoi dengtas ziema doh.gif )
ir siaip dar klausimas ,ji galima apgeneti? ar nelabai ?
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 04, 21:28)
labai grazus, o vejas tai tikrai niekadejas schmoll.gif as ir begiojau ir ziurejau , kad tik nenulauztu, zydejo paskutinis ziedelis, tai ta pati nudraske-pagreitino nuzydejima doh.gif

ačiū 4u.gif kad tas vėjas visas gėles baig nugalabint cool.gif biggrin.gif

QUOTE(pelytė @ 2009 06 04, 22:25)
Maniskiai perzydejo abu,vienas vel krauna pumpurus o kitas uglius  varo graziausius,ir vel ruosiasi zydeti.Sian lietus su ledais lijo tai pergyvenau kad nesudauzytu ledai. ax.gif

Tai rododendrai gali žydėt 2 kart ? bigsmile.gif blink.gif oho , o kur čia ta kruša buvo ax.gif

QUOTE(linuzielia @ 2009 06 04, 22:27)

gražuolis wub.gif bet toks keistas , nepasakyčiau , kad čia rododendras 4u.gif
Atsakyti
[quote=linuzielia,2009 06 04, 21:27]
Labas visoms ,

http://s419.photobuc...nt=P1250015.jpg

http://s419.photobuc...nt=P1250014.jpg
Neesu aš,didelė rododendrų žinovė,pati tik pradėjau juos auginti.
Aš,pas draugę žiūrėjau knydą apie rododendrus,tai yra labai panašus,ir dar žurnale yra.
Atsakyti
linuzielia,man atrodo,kad augini azaliją.Jos irgi priskiriamos prie rododendrų,pabandyk pagooglint*vasaržaliai rododendrai*
Atsakyti
Sveikos,
turiu kotinę azaliją, skirtą auginti lauke, kurią balandį pasodinau, visą gegužę žydėjo....nužydėjus atsigavo lapai, pažaliavo....pardavėjai išaiškino, kad persodinti jos nereikia, puikiai žiemoja lauke, ypatingos priežiūros nereikia, tik reikia prižiūrėti vainiką - karpyti, kad išlaikytų formą....praleidau pro ausis, kada tai reikia daryti galiu karpyti dabar ar laukti kito pavasario?
Atsakyti