Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

nezinau ar kam aktualu bus, bet siandien pasigaminau toki aliejuku misini herpesui doh.gif tas bjaurybe mane vis kankina, o dabar kai tokios permainingos oro salygos tai pasipuosiau visu grazumu, visa virsutine lupa nusaso verysad.gif siandien visiskai praradus vilti kad nebepadeda nei acic nei zovirax nei kiti kremukai, pusleles vis kilo ir pletes ir slapiavo uzilasinau gryno levandu ea- iskart apsitrauke viskas, bet laaabai degino, tada nusprendziau sumiksuot viska ka turiu is aliejuku gal taip ir neteisinga, nes nebezinau kas ten labiausiai padeda, bet svarbiausia kad visa diena betepant jau matau akivaizdu pagerejima- svarbiausia kad nebedega lupa, ir nustojo slapiuot, taigi rasau ka primiksavau. esme vistik manau kad uztektu ir vieno kurio bazinio aliejaus gal praskiesto su keliais lasais levandu ea, bet as maisiau tiek visko:
20 lasu argano, 10 lasu avokado, 10 lasu simondsiju, 5 lasai levandu ea, po 2 lasiukus nerolio ir rozmarinu, 1 lasiukas arbatmedzio(su situ esu labai atsargi nes jis mane siek tiek alergizuoja), na ir ant galo dar prisiskaicius kad ant herpeso tinka tepti zuvu taukus, nes juose yra nemazai vit a ir e, isspaudziau vienos kapsules lasisos tauku turini, ir vat su tokiu miksu vis tepliojuos- tikiuos greiciau nugydys pusleles, nes kiek zinau tie acikloviro tepaliukai veiksmingi kol pusleles dar neiskile, o jei jau iskile, gijimo nepagreitina, ir sis misinukas labai gerai pamaitina lupyte, nes pirktiniai tai man ant tiek viska sutraukia, kad net issiziot nebegalejau, siandien jau 3 diena kaip gydaus, ir pirma, kaip pradejau naudot aliejukus, tikiuos kuo greiciau pasigydyt ax.gif

ai ir dar pamirsau viena ingredienta- 6 lasai citrosepto(greipfruktu seklu ekstrakto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 07 birželio 2009 - 21:21
QUOTE(katutis @ 2009 06 07, 21:32)
gal pati bandei ar girdėjai atsiliepimų iš klientų - ar skalsus yra tas pirminis muilas?  4u.gif

Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.
Beja, losjonas po skutimo galioja iki 2010 09, po atidarymo 3 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 07 birželio 2009 - 21:26
Truputi informacijos is zurnalu apie prakaitavima:

-pazastis prausti benzyol-peroxide (nezinau kaip tiksliai isverst sia medziaga) turinciu prausikliu. Jis uzmusa kvapa sukeliancias bakterijas.
-visa sriti pasluostyt toniku suvilgytu vatos diskeliu.
-uzsiplikyt labai stiprios juodos arbatos, supilt ja ant ranksluostelio ir kai atves deti ant pazasties kaip kompresa 5 minutems. Tai reiketu daryti 2 savaites kas vakara, kad sumazetu prakaito gamyba.
-(sitas postas netinkamas sitai temai) Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu. doh.gif

QUOTE(adrija @ 2009 06 07, 21:56)
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
Gal galėtumėte ką nors efektyvaus pasiųlyti?Ar iš KKN ,ar šeip ką nors. 4u.gif

Kad neslinktu plaukai, reikia vartoti pakankamai gelezies ir dar padeda biotinas (3mg per diena).
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 21:25)
Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.

Beja, losjonas po skutimo galioja iki 2010 09, po atidarymo 3 mėn.

matai, susipainiojau doh.gif Galvojau, kad pirminis ir yra tas, kur kaip kaukė ax.gif Šiaip tai noriu pirkti mamai - tikrai gerą muilą, kad ir veidui, ir kūnui gerai tiktų wub.gif Jei originalus, tai tebūnie originalus biggrin.gif Gerai, kad kartais čia užsuki - atvedi į doros kelią drinks_cheers.gif O tai būtų man tavo kolegė padavus tą pirminį ir tiek tongue.gif

oi kaip greit sunaudoti reikia blink.gif Man rodos, kad pas MB apsukos mažesnės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 21:50)
-pazastis prausti benzyol-peroxide (nezinau kaip tiksliai isverst sia medziaga)

Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu.  doh.gif

štai ką radau: Benzoyl peroxide is a chemical antibacterial and drying agent, tai ir pirmas patarimas ne šios temos objektas biggrin.gif

lotuliukas.gif laimu, taip sakant cool.gif

beje, iš pusės laimo prisispaudžia beveik 25 ml sulčių wink.gif Paskutiniu metu prausiausi su muilu iš Nimfali, su pušų ekstraktu. Labai malonus, ilgo grojimo muilas thumbup.gif Bet kad prakaitavimą mažintų, tai nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 07, 23:02)
štai ką radau: Benzoyl peroxide is a chemical antibacterial and drying agent, tai ir pirmas patarimas ne šios temos objektas  biggrin.gif

lotuliukas.gif laimu, taip sakant  cool.gif

beje, iš pusės laimo prisispaudžia beveik 25 ml sulčių wink.gif Paskutiniu metu prausiausi su muilu iš Nimfali, su pušų ekstraktu. Labai malonus, ilgo grojimo muilas  thumbup.gif Bet kad prakaitavimą mažintų, tai nepastebėjau  blush2.gif

Na va, tai turbut tik juoda arbata ir tonikas tinka....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 22:50)

Kad neslinktu plaukai, reikia vartoti pakankamai gelezies ir dar padeda biotinas (3mg per diena).

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 07, 21:56)
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
Gal galėtumėte ką nors efektyvaus pasiųlyti?Ar iš KKN ,ar šeip ką nors. 4u.gif

oi pasigirsiu, dariausi kauke is kokoso ir tamanu, itryniau i galvos oda, pasukavau, kad daugiau pasiskirstytu ir dar galus sutepiau gausiau alyvuogiu aliejum, palaikiau per nakti, ryte issiploviau - jau plauku svelnumas wub.gif dar tokiu niekad nesu turejus. Pas mane ir slinkt jie pradejo (turejau stresiuko truputi) tai tik keli plaukai isslinko, o siaip po plovimo pilnos sukos buna doh.gif
dar galiu pridet, kad jau seniai buvo, kad antra diena graziai plaukai guletu, o dabar po nakties visai nesukrito jie thumbup.gif zodziu kauke tikrai kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 08 birželio 2009 - 09:43
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 08, 10:32)
oi pasigirsiu, dariausi kauke is kokoso ir tamanu, itryniau i galvos oda, pasukavau, kad daugiau pasiskirstytu ir dar galus sutepiau gausiau alyvuogiu aliejum, palaikiau per nakti, ryte issiploviau - jau plauku svelnumas  wub.gif  dar tokiu niekad nesu turejus. Pas mane ir slinkt jie pradejo (turejau stresiuko truputi) tai tik keli plaukai isslinko, o siaip po plovimo pilnos sukos buna  doh.gif
dar galiu pridet, kad jau seniai buvo, kad antra diena graziai plaukai guletu, o dabar po nakties visai nesukrito jie  thumbup.gif  zodziu kauke tikrai kartosiu  thumbup.gif

Aš kokosą su makadamijom maišiau
Irgi labai gerai thumbup.gif Plaukai švelnūs,nesišiaušė,gerai šukavosi.

O kiek kainuoja KN rozmarinų EA?

Ir kas geraiau-tamanai su citrinžolės EA ar kiparisų EA nuo išsiplėtusių kojų venų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 08, 11:22)
O kiek kainuoja KN rozmarinų EA?

kai pirkau rudeny, tai mokejau apie 16 lt (na +- pora lt).. bet buvo ir brangesnis dar.. jo kainos nezinau
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 08, 09:32)
jau plauku svelnumas  wub.gif  dar tokiu niekad nesu turejus.

kaip man norisi, ir kaip aš bijau miegot per naktį su aliejais biggrin.gif Būna, kad prasibundu naktį, žiū, nuo pagalvės į šoną visai nuslydusi doh.gif Bijau patalynę išmozoti sad.gif

vakar dėjau Laveros rožių kaukę ant plaukų, tai irgi esu be galo patenkinta, kad neapsunkina, neriebalina plaukų, jie papurę biggrin.gif

merginos, gal kuri užsakinėjote kada iš lovelula.com ir galite pasakyti, kas jų siuntinius Lietuvoje dalina? Pasiuntinių tarnyba ar reikia laukti lapelio iš pašto? Kažkaip užsilaukiau aš jau savo kvepalų testerių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 08, 11:33)
kai pirkau rudeny, tai mokejau apie 16 lt (na +- pora lt).. bet buvo ir brangesnis dar.. jo kainos nezinau

aciu 4u.gif
o koks buna kiekis?

QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 11:46)
kaip man norisi, ir kaip aš bijau miegot per naktį su aliejais biggrin.gif Būna, kad prasibundu naktį, žiū, nuo pagalvės į šoną visai nuslydusi  doh.gif Bijau patalynę išmozoti sad.gif

kad nieko ten nesijaucia tie aliejai.Gal as per mazai uztepu? g.gif Na,kaip-jauciasi,bet slysti tai neslystu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 10:46)
merginos, gal kuri užsakinėjote kada iš lovelula.com ir galite pasakyti, kas jų siuntinius Lietuvoje dalina? Pasiuntinių tarnyba ar reikia laukti lapelio iš pašto? Kažkaip užsilaukiau aš jau savo kvepalų testerių  ax.gif

iš pašto lapelis pas mane buvo mirksiukas.gif neįtikėtinai greitai sulaukiau, net pati nustebau 4u.gif
o dabar jau daugiau nei geras mėnuo iš ebey keliauja siuntinys unsure.gif monica nurodžius buvo losjonus su spf vaikišku, tai nugriebiau ir niekaip nesulaukiu sad.gif
Atsakyti