nezinau ar kam aktualu bus, bet siandien pasigaminau toki aliejuku misini herpesui tas bjaurybe mane vis kankina, o dabar kai tokios permainingos oro salygos tai pasipuosiau visu grazumu, visa virsutine lupa nusaso siandien visiskai praradus vilti kad nebepadeda nei acic nei zovirax nei kiti kremukai, pusleles vis kilo ir pletes ir slapiavo uzilasinau gryno levandu ea- iskart apsitrauke viskas, bet laaabai degino, tada nusprendziau sumiksuot viska ka turiu is aliejuku gal taip ir neteisinga, nes nebezinau kas ten labiausiai padeda, bet svarbiausia kad visa diena betepant jau matau akivaizdu pagerejima- svarbiausia kad nebedega lupa, ir nustojo slapiuot, taigi rasau ka primiksavau. esme vistik manau kad uztektu ir vieno kurio bazinio aliejaus gal praskiesto su keliais lasais levandu ea, bet as maisiau tiek visko:
20 lasu argano, 10 lasu avokado, 10 lasu simondsiju, 5 lasai levandu ea, po 2 lasiukus nerolio ir rozmarinu, 1 lasiukas arbatmedzio(su situ esu labai atsargi nes jis mane siek tiek alergizuoja), na ir ant galo dar prisiskaicius kad ant herpeso tinka tepti zuvu taukus, nes juose yra nemazai vit a ir e, isspaudziau vienos kapsules lasisos tauku turini, ir vat su tokiu miksu vis tepliojuos- tikiuos greiciau nugydys pusleles, nes kiek zinau tie acikloviro tepaliukai veiksmingi kol pusleles dar neiskile, o jei jau iskile, gijimo nepagreitina, ir sis misinukas labai gerai pamaitina lupyte, nes pirktiniai tai man ant tiek viska sutraukia, kad net issiziot nebegalejau, siandien jau 3 diena kaip gydaus, ir pirma, kaip pradejau naudot aliejukus, tikiuos kuo greiciau pasigydyt
ai ir dar pamirsau viena ingredienta- 6 lasai citrosepto(greipfruktu seklu ekstrakto)
QUOTE(katutis @ 2009 06 07, 21:32)
gal pati bandei ar girdėjai atsiliepimų iš klientų - ar skalsus yra tas pirminis muilas?
Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.
Beja, losjonas po skutimo galioja iki 2010 09, po atidarymo 3 mėn.
Truputi informacijos is zurnalu apie prakaitavima:
-pazastis prausti benzyol-peroxide (nezinau kaip tiksliai isverst sia medziaga) turinciu prausikliu. Jis uzmusa kvapa sukeliancias bakterijas.
-visa sriti pasluostyt toniku suvilgytu vatos diskeliu.
-uzsiplikyt labai stiprios juodos arbatos, supilt ja ant ranksluostelio ir kai atves deti ant pazasties kaip kompresa 5 minutems. Tai reiketu daryti 2 savaites kas vakara, kad sumazetu prakaito gamyba.
-(sitas postas netinkamas sitai temai) Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu.
Kad neslinktu plaukai, reikia vartoti pakankamai gelezies ir dar padeda biotinas (3mg per diena).
-pazastis prausti benzyol-peroxide (nezinau kaip tiksliai isverst sia medziaga) turinciu prausikliu. Jis uzmusa kvapa sukeliancias bakterijas.
-visa sriti pasluostyt toniku suvilgytu vatos diskeliu.
-uzsiplikyt labai stiprios juodos arbatos, supilt ja ant ranksluostelio ir kai atves deti ant pazasties kaip kompresa 5 minutems. Tai reiketu daryti 2 savaites kas vakara, kad sumazetu prakaito gamyba.
-(sitas postas netinkamas sitai temai) Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu.
QUOTE(adrija @ 2009 06 07, 21:56)
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
Gal galėtumėte ką nors efektyvaus pasiųlyti?Ar iš KKN ,ar šeip ką nors.
Kad neslinktu plaukai, reikia vartoti pakankamai gelezies ir dar padeda biotinas (3mg per diena).
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 21:25)
Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.
matai, susipainiojau Galvojau, kad pirminis ir yra tas, kur kaip kaukė Šiaip tai noriu pirkti mamai - tikrai gerą muilą, kad ir veidui, ir kūnui gerai tiktų Jei originalus, tai tebūnie originalus Gerai, kad kartais čia užsuki - atvedi į doros kelią O tai būtų man tavo kolegė padavus tą pirminį ir tiek
oi kaip greit sunaudoti reikia Man rodos, kad pas MB apsukos mažesnės
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 21:50)
-pazastis prausti benzyol-peroxide (nezinau kaip tiksliai isverst sia medziaga)
Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu.
Iprasta antipersipranta pakeisti itin stipriu.
štai ką radau: Benzoyl peroxide is a chemical antibacterial and drying agent, tai ir pirmas patarimas ne šios temos objektas
laimu, taip sakant
beje, iš pusės laimo prisispaudžia beveik 25 ml sulčių Paskutiniu metu prausiausi su muilu iš Nimfali, su pušų ekstraktu. Labai malonus, ilgo grojimo muilas Bet kad prakaitavimą mažintų, tai nepastebėjau
QUOTE(katutis @ 2009 06 07, 23:02)
štai ką radau: Benzoyl peroxide is a chemical antibacterial and drying agent, tai ir pirmas patarimas ne šios temos objektas
laimu, taip sakant
beje, iš pusės laimo prisispaudžia beveik 25 ml sulčių Paskutiniu metu prausiausi su muilu iš Nimfali, su pušų ekstraktu. Labai malonus, ilgo grojimo muilas Bet kad prakaitavimą mažintų, tai nepastebėjau
laimu, taip sakant
Na va, tai turbut tik juoda arbata ir tonikas tinka....
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 22:50)
aciu
QUOTE(adrija @ 2009 06 07, 21:56)
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
oi pasigirsiu, dariausi kauke is kokoso ir tamanu, itryniau i galvos oda, pasukavau, kad daugiau pasiskirstytu ir dar galus sutepiau gausiau alyvuogiu aliejum, palaikiau per nakti, ryte issiploviau - jau plauku svelnumas dar tokiu niekad nesu turejus. Pas mane ir slinkt jie pradejo (turejau stresiuko truputi) tai tik keli plaukai isslinko, o siaip po plovimo pilnos sukos buna
dar galiu pridet, kad jau seniai buvo, kad antra diena graziai plaukai guletu, o dabar po nakties visai nesukrito jie zodziu kauke tikrai kartosiu
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 08, 10:32)
oi pasigirsiu, dariausi kauke is kokoso ir tamanu, itryniau i galvos oda, pasukavau, kad daugiau pasiskirstytu ir dar galus sutepiau gausiau alyvuogiu aliejum, palaikiau per nakti, ryte issiploviau - jau plauku svelnumas dar tokiu niekad nesu turejus. Pas mane ir slinkt jie pradejo (turejau stresiuko truputi) tai tik keli plaukai isslinko, o siaip po plovimo pilnos sukos buna
dar galiu pridet, kad jau seniai buvo, kad antra diena graziai plaukai guletu, o dabar po nakties visai nesukrito jie zodziu kauke tikrai kartosiu
Aš kokosą su makadamijom maišiau
Irgi labai gerai Plaukai švelnūs,nesišiaušė,gerai šukavosi.
O kiek kainuoja KN rozmarinų EA?
Ir kas geraiau-tamanai su citrinžolės EA ar kiparisų EA nuo išsiplėtusių kojų venų?
QUOTE(adrija @ 2009 06 08, 11:22)
O kiek kainuoja KN rozmarinų EA?
kai pirkau rudeny, tai mokejau apie 16 lt (na +- pora lt).. bet buvo ir brangesnis dar.. jo kainos nezinau
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 08, 09:32)
jau plauku svelnumas dar tokiu niekad nesu turejus.
kaip man norisi, ir kaip aš bijau miegot per naktį su aliejais Būna, kad prasibundu naktį, žiū, nuo pagalvės į šoną visai nuslydusi Bijau patalynę išmozoti
vakar dėjau Laveros rožių kaukę ant plaukų, tai irgi esu be galo patenkinta, kad neapsunkina, neriebalina plaukų, jie papurę
merginos, gal kuri užsakinėjote kada iš lovelula.com ir galite pasakyti, kas jų siuntinius Lietuvoje dalina? Pasiuntinių tarnyba ar reikia laukti lapelio iš pašto? Kažkaip užsilaukiau aš jau savo kvepalų testerių
QUOTE(Palomina @ 2009 06 08, 11:33)
kai pirkau rudeny, tai mokejau apie 16 lt (na +- pora lt).. bet buvo ir brangesnis dar.. jo kainos nezinau
aciu
o koks buna kiekis?
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 11:46)
kaip man norisi, ir kaip aš bijau miegot per naktį su aliejais Būna, kad prasibundu naktį, žiū, nuo pagalvės į šoną visai nuslydusi Bijau patalynę išmozoti
kad nieko ten nesijaucia tie aliejai.Gal as per mazai uztepu? Na,kaip-jauciasi,bet slysti tai neslystu
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 10:46)
merginos, gal kuri užsakinėjote kada iš lovelula.com ir galite pasakyti, kas jų siuntinius Lietuvoje dalina? Pasiuntinių tarnyba ar reikia laukti lapelio iš pašto? Kažkaip užsilaukiau aš jau savo kvepalų testerių
iš pašto lapelis pas mane buvo neįtikėtinai greitai sulaukiau, net pati nustebau
o dabar jau daugiau nei geras mėnuo iš ebey keliauja siuntinys monica nurodžius buvo losjonus su spf vaikišku, tai nugriebiau ir niekaip nesulaukiu