O kažin šito kremo aliejai rafinuoti ar nerafinuoti?Neina pagal ką nors nuspėti?
kremas
QUOTE(violence @ 2009 06 06, 20:37)
Visą gyvenimą žinojau, kad nikelis alergizuoja, bet nė nenumaniau kad kontaktas su juo keletas sekundžių gali šitiek pridaryt
tai jau patikėk, geriau jau neerzink likimo
sveikos, tikrinu krema nuo saules sante sun spray spf 15 kuri pirkau pernai vasara, na atrodo visiskai nepakites, kaip manot ar galima naudoti?
jo pakuote tokia kad ora nepatenka tik issipurskia kiek tam kartui reikia tai gal sakau geras, nes galiojimas nesuvokiamas uzrasytas
sudetis jo tokia
Ingredients: Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Titanium Dioxide, Mica, Zink Oxide, Magnesium Aluminium Silicate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Parfum (Essential Oils), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrolyzed Silk, Echinacea Pallida Extract, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Xanthan Gum, Silica, Esculin, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral
mano supratimu tik tie paryskinti gali sugesti, bet juk butu kvapelis
jo pakuote tokia kad ora nepatenka tik issipurskia kiek tam kartui reikia tai gal sakau geras, nes galiojimas nesuvokiamas uzrasytas
sudetis jo tokia
Ingredients: Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Titanium Dioxide, Mica, Zink Oxide, Magnesium Aluminium Silicate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Parfum (Essential Oils), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrolyzed Silk, Echinacea Pallida Extract, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Xanthan Gum, Silica, Esculin, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral
mano supratimu tik tie paryskinti gali sugesti, bet juk butu kvapelis
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 06, 20:53)
Pasiskaičiau gerų atsiliepimų ir nusipirkau šitą pastą tik bandysiu vėliau, kai išbaigsiu dabar turimą
Papildyta:
Vau lėksiu šampūnų užsipirkti pirmadienį, čia iki antradienio šita nuolaida?
Papildyta:
Gal kas žino tiksliai iki kada galioja nuolaida Nimfali miniukams (kur iki 65 ml)? Internete jokios info apie šitą nuolaidą nėra
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 06, 20:53)
Nuolaidos galioja iki birželio 21 d.
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 20:31)
Nuolaidos galioja iki birželio 21 d.
Dėkui labai jau visko užsimaniau
naujausiame Natūraliosios medicinos numeryje yra įdomių straipsnelių - apie J.Balvočiūtės vaistažoles, apsaugą nuo saulės. Iš pastarojo įstrigo štai kas: "onkologai perspėja, jog pagal naujausius tyrimų duomenis cheminiai kremai gali sukelti apgamų supiktybėjimą, todėl patariama tokių (cheminių) kremų netepti ant apgamų, o juos tiesiog slėpti nuo saulės po rūbais". Be to, į daugelį cheminių kremų įeina sveikatai pavojingų elementų, kurie, saulės veikiami, virsta laisvaisiais radikalais, per odą patenka į kraują ir kaupiasi riebaliniame sluoksnyje. Ilgainiui tai gali sukelti odos vėžį".
o kad tepdavau tai tepdavau aš tokius kremus ant savo apgamų
apie pagamintus mineralų pagrindu yra parašyta, kad vis daugiau juose mineralų yra nanodalelių formos, kurių poveikis sveikatai nėra ištirtas. Bet kunigunda78 yra išaiškinusi kažkada, kad sertifikuotojai tokiems tiesiog nesuteiktų sertifikatų, todėl ramu, kad pas mus yra ne nanokremai
dar kažkur savaitgalį perskaičiau, kad pėdoms yra gerai šilta vonelė su supjaustytu laimu - gerai atgaivina, suminkština kojas. O po tokios vonelės galima padaryti pėdų pylingą iš laimo sulčių ir rudojo cukraus
Papildyta:
gal pati bandei ar girdėjai atsiliepimų iš klientų - ar skalsus yra tas pirminis muilas?
o kad tepdavau tai tepdavau aš tokius kremus ant savo apgamų
apie pagamintus mineralų pagrindu yra parašyta, kad vis daugiau juose mineralų yra nanodalelių formos, kurių poveikis sveikatai nėra ištirtas. Bet kunigunda78 yra išaiškinusi kažkada, kad sertifikuotojai tokiems tiesiog nesuteiktų sertifikatų, todėl ramu, kad pas mus yra ne nanokremai
dar kažkur savaitgalį perskaičiau, kad pėdoms yra gerai šilta vonelė su supjaustytu laimu - gerai atgaivina, suminkština kojas. O po tokios vonelės galima padaryti pėdų pylingą iš laimo sulčių ir rudojo cukraus
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 19:31)
gal pati bandei ar girdėjai atsiliepimų iš klientų - ar skalsus yra tas pirminis muilas?
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 07, 12:04)
oi merginos, kazkuri kazkurioj temoj, jau nepamenu, buvo idejusi pilingo recepta - neuzplikinta kava, alyvu aliejus ir duso zele, vakar nusipilingavau kuna o jau odeles svelnumas tokia pamaitinta ir kai pilingavausi visa kvepejau sokoladu niam niam
dar pabandyk medaus idet ir aliejus galima kaitaliot pagal 'norus'
Gal kuriai pravers toks receptelis (siandien zurnale uzmaciau): sviezia kokoso piena sumaisyt su kremu ir teptis (tada oda turetu kvepet skaniai). Dar buvo rasyta, kad galima ta pati daryt su kokoso aliejum.
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
Gal galėtumėte ką nors efektyvaus pasiųlyti?Ar iš KKN ,ar šeip ką nors.
2.Ir kažin kurios geresnės plaukų priežiūros priemonės dažytiems,pažeistiems plaukams:
ar iš KN ,ar Urtekram?
2.Ir kažin kurios geresnės plaukų priežiūros priemonės dažytiems,pažeistiems plaukams:
ar iš KN ,ar Urtekram?
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 11:09)
as pati ji naudoju, nera taip buve, kad sugestu
turiu siuo metu litra nusipirkus sio aliejaus, tai sekmingai naudoju, man ant plauku puikiai tinka.
Aš taip pat tokį nusipirkus esu, tai esu absoliučiai patenkinta ir net neketinu iš KN daugiau pirkti kokosų aliejaus
QUOTE(Odora @ 2009 06 07, 14:26)
sveikos, tikrinu krema nuo saules sante sun spray spf 15 kuri pirkau pernai vasara, na atrodo visiskai nepakites, kaip manot ar galima naudoti?
Aš turiu Hauschka purškiamą SPF 15 (pirktas ir naudotas praeitą vasarą taip pat), prieš savaitę kitą teko išbandyti ant kaitrios saulės būnant porą valandų, tai galiu pasakyti, kad net MB, kurio oda labai šviesi ir daug apgamėlių, nenudegė juo pasitepus. Taigi manau turėtų ir taviškis kremas suveikti
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 06 07, 21:56)
1.Mano mamai be proto plaukai slenka.
Rozmarinų eterinis aliejus Maišyti su šampūnu plaunat galvą, su brendžiu ar aliejum įtrinant į galvos odą kaip kaukę plaukų šaknims.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 07, 21:59)
Rozmarinų eterinis aliejus Maišyti su šampūnu plaunat galvą, su brendžiu ar aliejum įtrinant į galvos odą kaip kaukę plaukų šaknims.
Su šampūnu viskas aišku.
O kaip su įtrynimais ,tai ne.Gal galima smulkiau?