Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 04, 19:52)
Aš irgi bandžiau citriną pristigusi laimo, na tai tik pritarti galiu, kad iš bėdos tinka, bet efektas kiek mažesnis kvapo prasme smile.gif

As meciau savo eksperimentus su laimu - veikia, bet tingisi is vonios i virtuve eit... ax.gif

Cia praeitoj temoj buvo kalbama, kad gal eitu uzkoncervuot tas laimo sultis. O siandien Aubrey Organics knygele vartydama radau, kad jie kaip koncervanta i savo produktus deda greipfrutu seklu ekstrakta, vitaminus A, C, E. Tai gal kas rysis bandyt tuo pasinaudot....
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 05, 10:19)
papasakosiu kaip man baigesi su egzemom(ar kazkuo panasiu) apie akis,

tai ir aš papasakosiu į temą smile.gif kažkada irgi bėdavojaus kas čia per brudas aplink akis supuolė, o išsiaiškinau labai netikėtai smile.gif buvau išvykus kuriam laikui ir visiškai nesidažiau, o jau ir bandant susitvarkyti su vokų bėrimu nesidažiau. taigi po ilgo laiko vėl pasipiešiau veidelį ir ką jūs manot - vėl vokai šlapiuojančiai berti, kai kur nusausėję ir niežulys tai jokikmat doh.gif
Visą gyvenimą žinojau, kad nikelis alergizuoja, bet nė nenumaniau kad kontaktas su juo keletas sekundžių gali šitiek pridaryt doh.gif pasirodo tuo daiktu, kur blakstienas pariečiu aš čia taip vokus dirginau doh.gif
niekad jo nenaudojau, pasiskolinau iš draugės pabandymui, jau ir patikt pradėjo ax.gif doh.gif būna gal medinių ar plastikinių? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 06, 19:01)
O kokoso aliejaus, tai bandysiu ieškoti, kur įsigyti, jaučiu Kaune tik iš kvapų namų per Agnum centrą yra galimybė užsisakyti, kažkaip būtų geriau, kad nuėjai, nusipirkai ir baigta g.gif  Bet sveikuose produktuose tikriausiai nerafinuoto neatsirado? 4u.gif

"Sveikuose produktuose" yra nerafinuoto kokoso aliejaus. sitas: http://www.sveikipro...d...80&id=18868
tiesa sakant, man jis ne kiek neprastesnis nei is KN didis.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 06 06, 22:34)
"Sveikuose produktuose" yra nerafinuoto kokoso aliejaus. sitas: http://www.sveikipro...d...80&id=18868
tiesa sakant, man jis ne kiek neprastesnis nei is KN  didis.gif

hm ir kaina visai nesikandzioja smile.gif , o kazi kaune irgi galima butu rast g.gif
Atsakyti
Ačiū už info lb aciuks.gif Dar nebuvau girdėjusi apie nerafinuotą kokoso aliejų Sveikuose produktuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 06, 22:59)
hm ir kaina visai nesikandzioja smile.gif , o kazi kaune irgi galima butu rast g.gif

Aš Kauno SP nusipirkau kitokį irgi nerafinuotą kokoso aliejų, su bio Vokiečių sertifikatu. Tai likau labai nepatenkinta kokybe. Nėra net ko lyginti su KN, o ir sugedo man SP kokosas labai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 06 birželio 2009 - 22:07
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 06, 19:01)
  O kokoso aliejaus, tai bandysiu ieškoti, kur įsigyti, jaučiu Kaune tik iš kvapų namų per Agnum centrą yra galimybė užsisakyti, kažkaip būtų geriau, kad nuėjai, nusipirkai ir baigta g.gif  Bet sveikuose produktuose tikriausiai nerafinuoto neatsirado? 4u.gif

ir sitas neblogas kokosai, paspaudus kur pirkti, parodys, kad ir kaune galima nusipirkti ne vienoje vietoje

Papildyta:
Idomu dar, kaip kazi toks? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 birželio 2009 - 22:15
QUOTE(violence @ 2009 06 06, 21:37)
niekad jo nenaudojau, pasiskolinau iš draugės pabandymui, jau ir patikt pradėjo  ax.gif  doh.gif  būna gal medinių ar plastikinių?  lotuliukas.gif

Buna plastikiniu paprastu ir sildomu. O ir tekainuoja pora $ ebay. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 06, 23:05)
Aš Kauno SP nusipirkau kitokį irgi nerafinuotą kokoso aliejų, su bio Vokiečių sertifikatu. Tai likau labai nepatenkinta kokybe. Nėra net ko lyginti su KN, o ir sugedo man SP kokosas labai greitai.

o kas negerai su juo buvo? blink.gif kame skirtumas?mane ir nustebino pigumas jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 07, 09:30)
o kas negerai su juo buvo? blink.gif kame skirtumas?mane ir nustebino pigumas jo ax.gif

Pirma, aš pirkau ne tokį aliejų, kurio nuorodą įkėlė Linutiaaa, todėl apie pastarąjį nieko negaliu pasakyti. Mano pirktasis buvo kitoks, bet taip pat nerafinuotas ir su bio Vokiečių sertifikatu (toks šešiakampis). Šį aliejų nusipirkau tam, kad jo turėčiau iki tol, kol atvyks siunta iš KN. Taigi, pradžioje šis aliejus kvepėjo kokosais, dabar gi, jo kvapas tiesiog smirda, kokosų kvapo paprasčiausiai neliko, taigi manau, kad sugedo.
O nuo KN aliejaus skiriasi ne tik kvapu, bet ir konsistencija, pačiu tepimusi ir pan. KN toks skalsesnis pasirodė, o šitas tai tik iš bėdos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 07 birželio 2009 - 09:00
oi merginos, kazkuri kazkurioj temoj, jau nepamenu, buvo idejusi pilingo recepta - neuzplikinta kava, alyvu aliejus ir duso zele, vakar nusipilingavau kuna thumbup.gif o jau odeles svelnumas wub.gif tokia pamaitinta ir kai pilingavausi visa kvepejau sokoladu wub.gif niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 07, 09:59)
Pirma, aš pirkau ne tokį aliejų, kurio nuorodą įkėlė Linutiaaa, todėl apie pastarąjį nieko negaliu pasakyti. Mano pirktasis buvo kitoks, bet taip pat nerafinuotas ir su bio Vokiečių sertifikatu (toks šešiakampis). Šį aliejų nusipirkau tam, kad jo turėčiau iki tol, kol atvyks siunta iš KN. Taigi, pradžioje šis aliejus kvepėjo kokosais, dabar gi, jo kvapas tiesiog smirda, kokosų kvapo paprasčiausiai neliko, taigi manau, kad sugedo.
O nuo KN aliejaus skiriasi ne tik kvapu, bet ir konsistencija, pačiu tepimusi ir pan. KN toks skalsesnis pasirodė, o šitas tai tik iš bėdos...

sitoki turbut?
user posted image
as pati ji naudoju, nera taip buve, kad sugestu blink.gif
turiu siuo metu litra nusipirkus sio aliejaus, tai sekmingai naudoju, man ant plauku puikiai tinka.
Papildyta:
Beje, gal kuri zinot, ar UK parduotuvese yra naturalios kosmetikos pirkti?
Atsakyti