Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

o kodel ti tryni? aš visą kiaušinį dėdavau...
Atsakyti
kad tik maitintų, nesausintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 06 04, 23:01)
As taip darau su Aloe sampunu, tai perpiliau i 50ml buteliuka kelionini, o likusi kieki ikisau kuo giliau i spinta, nuo silumos ir nuo saules spinduliu mirksiukas.gif Beje eksperimentas dar tik savaite vyksta, tai neaisku ar pasiteisins g.gif

4u.gif bandysiu ir as taip daryt... nebent gal atsirastu kokia mergina,kuri koki 50ml Ciel d'azure aloe valomojo gelio-prausiklio veidui perimt noretu (kaina 8,4 Lt gautus) ? (dar sesei 50ml nupilsiu,tai man liktu 150ml,o tiek jau gal ir imanoma sunaudot g.gif ) jei ka domintu, tai as kursuoju vln-kaunas-klp mazdaug birzelio 13 - 14 d. rasykit i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 05 birželio 2009 - 12:46
QUOTE(Odora @ 2009 06 05, 10:27)
aha logonos sviestai geris, mes tau sakem ax.gif
nuo saules cia sitas? butu idomu ispudziai

tai vat jusu patarimu paklausiau ir nusipirkau tongue.gif aciu jums visoms...
o atsiliepimus apie ECO krama nuo saules parasysiu, kai tik isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 05, 13:42)
4u.gif  bandysiu ir as taip daryt... nebent gal atsirastu kokia mergina,kuri koki 50ml  Ciel d'azure aloe valomojo gelio-prausiklio veidui perimt noretu  (

Aš rezervuojuuuuuu. Čia buvo mano naujausia užgaida ir vis galvojau kaip čia man jo gauti, jei jau tik Vilniuje šio gelio yra ax.gif.
Atsakyti
Sultry, kiek kainavo Ciel d'Azur prausiklis? Idomu, ar tokios kainos isliks, ar cia tik laikina akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 06 05, 20:12)
Sultry, kiek kainavo Ciel d'Azur prausiklis? Idomu, ar tokios kainos isliks, ar cia tik laikina akcija g.gif

42lt uz 250ml.
sake,kad cia ne akcija,tai turetu likt visam laikui. bet man kilo itarimas - gal nimfali visai nebeves sio gamintojo produktu daugiau? unsure.gif
Atsakyti
sakykit, o visos AHA rūštys yra blogis? va tokia sudomino:

Natural Fruit AHA is a concentrated blend of five botanical extracts: bilberry, sugar cane, sugar maple, orange, and lemon. These extracts contain several naturally occurring alpha hydroxy acids. Alpha Hydroxy Acids have been shown to promote smoother, younger looking skin by increasing the rate of cell renewal and have excellent moisturising properties

O ką manot apie pieno rūgštį (lactic acid)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 06 birželio 2009 - 09:56
Vakar daugybėje vietų apžiūrėjau l'angelica pastas, na tikrai išėmė geros sudėties pastas doh.gif Bet dar pora tūbelių pavyko rasti ir tai paskutines, tai prigriebiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 05, 10:39)
Sveikos 4u.gif  Prašysiu jūsų pagalbos bigsmile.gif  Esu visiškai "žalia" natūralios kosmetikos srityje blush2.gif  Bet jau apie pusę metų naudoju šampūnus, kurie skaitosi prie natūralesnių rolleyes.gif  Naudojau weledos, sibericos, faith in nature cool.gif  Taigi po sibericos atsirado pleiskanų ir nusausėjo galvos oda, weleda ir nelabai įtiko man, bet retkarčiais panaudoju, pakaitomis su Faith in Nature cool.gif   O va Faith in Nature naudojau jau senokai ir vargo nemačiau, bet žiūriu ir tas nusausino mano galvos odą, prieš pora dienų tik ploviau plaukučius, o šnd taip nusausėjus galvos oda, kad net niežti, toks diskomfortas unsure.gif  Ką daryti, kad tie šampūnai taip nesausintų tos odos galvos? Ar aliejuko kokio ar kokio tepaliuko galite pasiūlyti, nes to pasekoje ir pleiskanų šiek tiek atsiranda? 4u.gif Oj kaip nesmagiai šnd jaučiuosi dėl tos tempiančios galvos odos unsure.gif 
PS: Kol naudojau tuos nenatūralius šampūnus, dėl sausėjančios galvos odos problemų neturėjau....Bet po šitų natūraliųjų mano plaukučiai tikrai atsigavę, ilgiau nesukrenta wub.gif  Tik vienas didelis minusas- ta sausėjanti galvos oda unsure.gif
Gal patarsite kaip išvengti šios problemos? 4u.gif

as turejau Faith in Nature sampuna (su levandom),o Weledos sampunus tai daznai naudoju (mano megstamiausi).. na tai galiu pasakyt, kad nuo Faith in Nature man irgi galvos oda siek tiek suirzus buvo, bet tik jau baigiant naudot visa ta didziuli buteli.. mazdaug po 3 menesiu naudojimo.. cia vienintelis sampunas kuris man suerzines oda buvo (niezet buvo pradeje ir atsirado pleiskanu).. na bet as greit susigriebiau ir nebenaudojau jo (buvo jau like kokie 20 ml sampuno, tai po to sunaudojau kojiniu plovimui biggrin.gif ).. o galvos odai gelbet - kokoso aliejum istepiau oda ir palaikiau per nakti.. labai greit susitvarke viskas.. uzteko vieno karto..
nuo Weledos sampunu niekada nebuvo jokiu staigmenu.. naudoju labai nedaug sampuno galvai issiplaut (lazdyno riesuto dydzio laso pirminiam praplovimui, ir antram praplovimui dar mazesnio dydzio laso..).. sakau, gal per daug sampuno pili? nes Weleda tai labai koncentruotas sampunas.. tikrai jo mazai reikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 birželio 2009 - 13:29
Sveika, Palomina 4u.gif Taip man ir lygiai taip pat tik po ilgesnio naudojimo Faith in Nature pasireiškė šalutinis požymis, tik po 4 kokių mėnesių, prieš tai viskas buvo gerai, todėl ir nustebau pati, kodėl čia taip staiga biggrin.gif
O šampūno tai taip aš negailiu, visai nesuvalkietiškai blush2.gif Prisipilu pusę saujos, plaukai iki nugaros menčių maždaug, bet vistiek reikėtų jo pilti mažiau, jaučiu 4u.gif Ir dar antrą kartą retkarčiais perplaunu, jau su mažesniu kiekiu, bet vistiek... doh.gif Reikės keisti požiūri cool.gif
Weledos tik pora kartų dar naudojau, pakaitom su Faith in Nature pastaruoju metu, tai mąstau, gal reikėtų ilgiau panaudoti ir tada spręsti apie jo poveikį...Gal Faith in Nature sukeliamas problemas suverčiau ant weledos doh.gif unsure.gif
O kokoso aliejaus, tai bandysiu ieškoti, kur įsigyti, jaučiu Kaune tik iš kvapų namų per Agnum centrą yra galimybė užsisakyti, kažkaip būtų geriau, kad nuėjai, nusipirkai ir baigta g.gif Bet sveikuose produktuose tikriausiai nerafinuoto neatsirado? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 04, 13:23)
Palomina, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Turiu su ratanija - man labai patiko, puikiai gaivina ir labai gerai sutraukia burnos ertmę, tik prie spalvos reikėjo priprasti, nes ji tokia rausva, atrodo, kad kraują išspjauni biggrin.gif

Pasiskaičiau gerų atsiliepimų ir nusipirkau šitą pastą 4u.gif tik bandysiu vėliau, kai išbaigsiu dabar turimą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 06 04, 22:42)
12.10 lt.
45% nuolaida taikoma VISOM PREKĖM, kurių talpa yra 35, 50, 65 ml. t.y. šampūnai, kondicionieriai, dušo želės, kūno losjonai, aliejai, kremai, dantų pastos ir t.t.

Vau bigsmile.gif lėksiu šampūnų užsipirkti pirmadienį, čia iki antradienio šita nuolaida? 4u.gif
Atsakyti