Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 10:41)
kai išgirstu tokius nuotykius, labai rimtai suabejoju siuntusios kompetencija, žiniomis, susivokimu ir asortimentu, aišku smile.gif

na ekostudijai ne pirmas kartas, ten pas juos pritaikyta "pazengusiam vartotojui" kuris pats zino ko jam reikia, kainu analize darosi kas savaite, o cheminius ingridientus atpazista ne is etiketes o jau is kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 05, 09:39)
nusausino mano galvos odą

kokias nors kaukes naudoji? 4u.gif Gal nepakenktų ir į patį šampūną įlašinti kelis lašus aliejuko ir tada plauti wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 06 05, 09:48)
na ekostudijai ne pirmas kartas, ten pas juos pritaikyta "pazengusiam vartotojui" kuris pats zino ko jam reikia, kainu analize darosi kas savaite, o cheminius ingridientus atpazista ne is etiketes o jau is kvapo lotuliukas.gif

blink.gif

juk ne visi žmonės turi laiko kaskart vis ingredientų sąrašus šifruoti doh.gif Labiausiai vertinu parduotuves ir pardavėjus, kuriais galima pasitikėti ir aš, taupydama savo ir kitų laiką, galiu užbėgti lygiai 10 minučių, paduoti sąrašą, susimokėti ir daugiau dėl nieko nesukti sau galvos biggrin.gif

o kai prasideda dar laiko gaišimas detektyvams, silikonų ar mineralinių aliejų šifravimas, o tave dar atkakliai įtikinėja, kad viskas natūralu, tai ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
as atsimenu kai susidomejau naturalia kosmetika, atrode naktis prasedesiu sitas temas beskaitydama tokie kalnai info ir kur viska sutalpinti doh.gif dabar jau aiskiau, bet visai aisku nebent chemikams su stazu...

papasakosiu kaip man baigesi su egzemom(ar kazkuo panasiu) apie akis, kai uzraudonavo akiu vokai ir eme luptis nesustodami puoliau i panika, ir maista pradejau ziureti nors gyvenime niekam alergiska nesu buvusi ir kosmetika po viena ingridienta narstyti ir internete skaityti, ir mineraline kosmetika savo itarineti nes radau, kad mica daznai sukelia alergines reakcijas, na zodziu viska viska, prakabejau kelias dienas wikipedijoj apie odos ligas ir alergijas skaitydama ir visa laime radau, kad seborejinis dermatitas gali issaukti akiu voku egzema, kadangi situo dalykeliu dziaugiuosi nuo vaikystes, tai zinoma kai nuejus i KN kai pasake, kad ju sampunas "nepadoriai greitai" isgydo pleiskanas apsidziaugiau. Dabar tik nenoriu nieko blogo pasakyti apie bema sampuna nuo pleiskanu tiesiog jis man buvo neefektyvus. Siaip naudoju chemine priemone kuri 1-2 savaitem pagelbeja nuo pleiskanojimo ir niezulio paskui vel turiu panaudoti. Pradejus naudoti bema pleiskanos susmulkejo tai nusprendziau, kad teigiamas zenklas ir uzsispyrus naudojau toliau (nes kaip zinoma naturaliai priemonei reikia daugiau laiko suveikti) dar papildziau kokosu kaukemis, po puses buteliuko maciau, kad nieko gero nebus nes pleiskanojimas ir berimas atsirado ir ant kaktos ir ant smilkiniu, bet dar daviau laiko kol.... beda neistiko akiu voku
tada is pradziu begau i stepono6 drekinanciu priemoniu, nes egzeminei odai to mirtinai reikia, pasiseke nes vienos darbuotojos dukra turi panasiu bedu (na jai nepasiseke) tai rekomendavo priemones su rozem levandom it kt, tos priemones suteikdavo palengvejima nuo siaubingo niezulio (isivaizduokit kas bus jei vokus pradeciau kasyti tiek kiek norisi) ir kazkiek minkstino oda, beje akys visa si laika uztine, gerejimas prasidejo kai meciau bema i sona ir emiausi savo patikrintu budu gydytis galvos oda. Dabar vokai beveik sugije nors ziauriai sausi, odele pasidare siaubingai gleznute ir pakritusi - jei neatsargiai spustelsi raukslele lieka vos ne visai dienai, po akim yra dar raudonu demeliu, bet nors nebeliko panikos kai nebezinai ka daryti o vaizdas ir jausmas tik blogeja
dar manau organizmas si pavasari buvo kazko isijautrines nes buvo islindusiu panasiu bedeliu ant ranku ir koju tas irgi prisidejo.

siaip rasau su mintim, kad kuriai gal pravers sitas pasakojimas, niekam nelinkiu saves tokios pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Katuti, kaukių tai nelabai ir benaudoju blush2.gif Retkarčiais pasidarau su alyvuogių aliejumi, kiaušiniu, medumi arba su ricinos aliejumi bigsmile.gif Pirktinių nenaudoju...Plaukučių nedažau, džiovintuvo nenaudoju, tų formavimo priemonių: lakų, putų ir visa kita laabai retai (į pusmetį pora kartų), tai plaukai pernelyg ir nereikalauja daug priežiūros, blizga, sveiki atrodo wub.gif Bet va db sesija prasidėjusi, tai tik plaukams šampūną tenaudoju, gal ir blogai, kad taip apleidau juos, natūralių kaukių nepasidarau, gal todėl taip ir išsausėjo galvos oda doh.gif unsure.gif O kokio aliejuko būtų galima įsilašinti į šampūną? Nes aš teturiu tik alyvuogių, ricinos, arbatmedžio šiuo metu blush2.gif Aišku, žinočiau kokio reikia, tai nubėgčiau ir nusipirkčiau kitokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 05 birželio 2009 - 10:19
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 05, 11:19)
Katuti, kaukių tai nelabai ir benaudoju blush2.gif  Retkarčiais pasidarau su alyvuogių aliejumi, kiaušiniu, medumi arba su ricinos aliejumi :

O ricina kartais nesausina g.gif
Gal tiktų kokoso aliejaus kaukė, čia ją visos taip giria ax.gif. Ir siūlyčiau visgi pabandyti pakeisti šampūnus. Katutis kažkokį gerą naudoja (lygtais Dreide Pur Pure), ir aš kažkada skaičiau to šampūno aprašymą, tai jis berods ir skirtas jautriai odos odai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 05 birželio 2009 - 10:28
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 11:48)
kai išgirstu tokius nuotykius, labai rimtai suabejoju siuntusios kompetencija, žiniomis, susivokimu ir asortimentu, aišku smile.gif

va va... as ir galvoju, gerai, kad MB susiprato paskambint pries eidamas i ta Egipto zeme, nes dar butu padares siurpriza su "tikrai laaaabai gera ekologiska naturalia kosmetika" is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 05, 10:19)
as atsimenu kai susidomejau naturalia kosmetika, atrode naktis prasedesiu sitas temas beskaitydama

Dabar tik nenoriu nieko blogo pasakyti apie bema sampuna nuo pleiskanu tiesiog jis man buvo neefektyvus.

man irgi buvo tas pats drinks_cheers.gif

tai čia viskas dėl to, kad jis buvo neefektyvus ir dermatitas plėtėsi? blink.gif

QUOTE(Brilliant @ 2009 06 05, 10:19)
Katuti, kaukių tai nelabai ir benaudoju blush2.gif  Retkarčiais pasidarau su alyvuogių aliejumi, kiaušiniu, medumi arba su ricinos aliejumi bigsmile.gif

O kokio aliejuko būtų galima įsilašinti į šampūną? Nes aš teturiu tik alyvuogių,

jei dedi kiaušinį, tai tik trynį, taip? biggrin.gif Ricinos gal nedėk, nes ant savo veidų pabandėme, kaip ji pasausina šauniai odą smile.gif

nieko neskubėk pirkti - pašildyk alyvuogių aliejų ir juo ištepk galvos odą, plaukus, palaikyk prieš plovimą. Arba kelis lašus į šampūną įlašink smile.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 05, 10:23)
Katutis kažkokį gerą naudoja (lygtais Dreide Pur Pure),

Druide ožkos pieno su migdolais balansuojamąjį smile.gif Man kažkaip geriausi visų laikų šampūnai buvo ne į temą riebiems mano plaukams - Druide šitas ir Logonos vaikiškas persikinis smile.gif Pastarąjį jau traukiu į sąrašą iš Biologisch24, kai kas užsakinės smile.gif Pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Papasakokit, kurie ten druide dar verti demesio (isbandyti, verti pagyru smile.gif )? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 11:39)
tai čia viskas dėl to, kad jis buvo neefektyvus ir dermatitas plėtėsi?  blink.gif

panasiai gavosi kaip ir negydomas/uzleistas seborejinis dermatitas (kuris is esmes yra padidejusi organizmo reakcija i viena grybeli pas visus zmones gyvenanti ant odos) issauke egzema apie akis
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 05, 10:43)
Papasakokit, kurie ten druide dar verti demesio (isbandyti, verti pagyru smile.gif )? 4u.gif

man tik su ožkos pienu ir migdolais, o Druide Purity yra pernelyg sausinantis plauką, įspūdžio nepadarė ir Vitality smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 05, 10:51)
panasiai gavosi kaip ir negydomas/uzleistas seborejinis dermatitas (kuris is esmes yra padidejusi organizmo reakcija i viena grybeli pas visus zmones gyvenanti ant odos) issauke egzema apie akis

matai, kaip įdomu unsure.gif
Atsakyti
kol nesilankiau kuri laika temeleje tai taip buvo gera, nieko nereikejo, buvo ramu, o dabar uzteko sita nauja tema paskaityti ir jau ziuriu, kad noriu to ir ano ir dar to doh.gif siaubelis, merginos, per jus i bankrota galima tikrai iseit lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, ačiū tada gal su alyvuogių aliejumi pažaisiu, pažiūrėsiu, kas gausis bigsmile.gif Taip dedu, tik kiaušinio trynį mirksiukas.gif Riciną į šoną atidėsiu tuomet, blakstienoms sueis cool.gif Jei neišsispręs problema ieškosiu naujo šampūno, jūsų pasiūlytus turėsiu omenyje 4u.gif
Atsakyti