Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

pepkė Paskelbta Šiandien, 16:24
  QUOTE(Palomina @ 2009 06 16, 16:00)
na mano klausimas ne i tema bus dabar    bet kur spejai pasideginti?  cia gi vien lyja ir lyja 

chi chi gerai cia pasakei, na as irgi viena is nedaugelio birzelio sauletu dienu  Hauschkos SPF15 isbanziau, tai likau labai patenkinta, ne per riebus veidui, gerai geriasi ir idegti iseina truputeli 

Na ne medikė aš blush2.gif ,bet manau kad kiti faktoriai lemia akmenų atsiradimą ax.gif
Bet šiek tiek info galima čia rasti:

http://www.ve.lt/?da...p;id=1082387447
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 15:32)
O koks maždaug sudedamųjų dalių skaičius produkte yra pagrindinis nuo sąrašo pradžios( na tarkim 5 ar 10, o gal dar mažiau ar daugiau)?

Ji gi ir parašė, kad Faith in nature biggrin.gif

manau, jau čia komercinė paslaptis prasideda ir tikslias proporcijas slėps kiekvienas gamintojas biggrin.gif Šiaip jau geriausia, jei jokių kenksmingų medžiagų nebūtų. Man labai jaučiasi ir dėl poveikio švelnumo, ir dėl putojimo visiškai natūralūs ir nenatūralūs dalykai smile.gif O jei moki kaip už natūralų, tai ir išimčių ingredientuose bent jau man nesinori matyti wink.gif smile.gif

nepamačiau biggrin.gif Bet ežerų vanduo juos visad išduoda cool.gif
Atsakyti
Na, bet jei ir nebūčiau parašius, tai lengva būtų atspėt iš sudėties, kad čia Faith in Nature smile.gif Ačiū už atsakymą. Paieškosiu ko nors kito smile.gif Noriu ko nors natūraliai šviesiems plaukams, gal spalvą pagražintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 16:37)
Na ne medikė aš  blush2.gif ,bet manau kad kiti faktoriai lemia akmenų atsiradimą  ax.gif
Bet šiek tiek info galima čia rasti:
http://www.ve.lt/?da...p;id=1082387447

Oho unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 16, 16:24)
thumbup.gif  chi chi gerai cia pasakei, na as  irgi viena  is nedaugelio birzelio sauletu dienu  mirksiukas.gif Hauschkos SPF15 isbanziau, tai likau labai patenkinta, ne per riebus veidui, gerai geriasi ir idegti iseina truputeli smile.gif

as tai dar nespejau cool.gif kai saule buna, tada man kazkaip neiseina islekt i gamta.. o kai yra galimybes, tada saules nebuna ir lyja lotuliukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 16:32)
O koks maždaug sudedamųjų dalių skaičius produkte yra pagrindinis nuo sąrašo pradžios( na tarkim 5 ar 10, o gal dar mažiau ar daugiau)?

sunku ir pasakyt g.gif seip nuo produkto priklauso, nes gi kremuose vienokia sudetis, sampunuose kitokia ir t.t. na bet pirmo ingridiento daugiausia, o paskutinio maziausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 birželio 2009 - 15:51
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 16:27)
čia švelnesnis, bet geriau, kad ir jo nebūtų smile.gif Pagal sudėtį, tai čia Faith in nature šampūnas biggrin.gif

Permečiau viena akim šios firmos šampūnus, tai visuose antru numeriu eina Ammonium laureth sulfate (augalinės kilmės valomoji medžiaga) sad.gif Gerai kad kondicionieriuose bent jau nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 15:15)

Molio spalva lemia jo cheminę sudėtį. Baltasis molis valo odą, stimuliuoja medžiagų apykaitą ir kraujotaką, padeda sustiprinti plaukus.

kaip tik dariau pora kartu molio kaukes plaukams, tai visai nieko, darysiu dar, tik jau laaaaaaaaaabai gerai reikia isplaut is plauku, nes paskui tokie buna siurkstus ir nezvilga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 16, 16:00)
na mano klausimas ne i tema bus dabar  biggrin.gif  bet kur spejai pasideginti?  ax.gif cia gi vien lyja ir lyja  verysad.gif

As taip pat pagavau saulete dienele tongue.gif turiu tam slaptu galimybiu biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as moters zurnala su ekologinem temom
visai patiko, keli straipsniai idomiu minciu sukele, bet bendrai paemus gerai kai skaitai ir turi supratima kur grudai kur pelai (nors apie kosmetika) o jei neskaitei n temu apie naturalia kosmetika tai tau ar fructis ar madara jokio skirtumo i reklama pasiziurejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 16, 07:54)
aš kaune akropoly pirkau 250g  rolleyes.gif galiu kastelt jei nori pabandymui  mirksiukas.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet aš vis dvejoju ax.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 08:11)
sertifikuotas ir viskas su juo gerai, tik atsirado tokių, kurioms jis sugedo pastovėjęs sad.gif

Na, bet jeigu tas kokosas sertifikuotas, kodėl jo tokia maža kaina? g.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 16, 10:40)
kazkaip baisu jauciu butu biggrin.gif  nors ka cia, kazkada per tv rode zemes ten kazkokia moteriske rijo ir nieko biggrin.gif

Atsimenu ir aš tą moteriškę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 16, 12:18)
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu? Gal čia būtų paprastesnis variantas nei grynas molis - nieko maišyti nereiktų?

As turiu ne ta grozio kauke, bet zaliojo molio pasta- jau paruosta, nieko maisyt nebereikia, nebent kartais kokio EA isilasinu ax.gif man patinka ax.gif o ir kainuoja zymiai pigiau nei ta grozio kauke blush2.gif aisku, i ta kauke dar kazkas ieina, ne tik molis, o ir molis toje kaukeje baltas, ne zalias, bet, manau, kad ypac riebiai odai gal labiau zalias tinka, nes ypac pasizymi absorbuojanciom savybem g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 16, 21:01)
Na, bet jeigu tas kokosas sertifikuotas, kodėl jo tokia maža kaina? g.gif

ar čia maža, ar KN didelė? wink.gif Žiūrint, kuris atskaitos taškas biggrin.gif
Atsakyti