Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 12:14)
Nežinau kaip pagal taisykles, gerti nuosėdas ar ne, bet pati nenorėčiau kokios akmenligės prisišaukti,

aš irgi ne drinks_cheers.gif

QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 12:31)
merginos, turiu knygą rusų k. apie gydomąsiais molių savybes.Kas norit, rašykit savo meilus, galiu persiųst.

noriu labai katutis.sm@gmail.com 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 16, 12:36)
ir kodėl iš mano kartos ji atimta  doh.gif  lotuliukas.gif 

jei kirilicą pažįsti ir pasiryši skaityti, tai ir prasilauši rolleyes.gif Aš taip vieną tik iš tv girdėtą ir mažai gyvenime naudojamą kalbą atsigaminau, kai reikėjo - paskaitau žodį sau mintyse, kad jisai atpažįstamai suskambėtų, paskui sakinį - taip ir aiškėja prasmė wink.gif Nemoku perfect, bet, kaip sakai, išslebizavoju tiek, kiek man reikia biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 12:40)
oda,pabandykit daryt molio kaukę su medum, citrina.Puikūs rezultatai smile.gif

reiks pabandyti, visko turiu smile.gif Man labiau patinka vėsinančios kaukės, o tokį efektą dumbliai suteikia šiuo metu ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 16, 13:32)
skaitau knygą ir rašoma, kad narkotikas ecstasy gaminamas muskato riešuto aliejaus pagrindu  cool.gif

molio valgymas, skaičiau, irgi euforiją sukelia biggrin.gif Gaila, kad tik molėtą vandenuką norim gerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 15:41)
noriu labai ...  4u.gif

molio valgymas, skaičiau, irgi euforiją sukelia biggrin.gif Gaila, kad tik molėtą vandenuką norim gerti tongue.gif

Jei skaitydama tą knygą rasi naudingų patarimų, būtinai pasidalink su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
isbandziau jau ECO pieneli kunui nuo saules su spf 24. Man jis visai patiko, riebokas, gal geriau tepasi ant dregnos odos, o ir idega truputi kad ir juo pasitepus, nors maniau sunkiai idegs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 06 16, 15:56)
Labas  smile.gif
isbandziau jau ECO pieneli kunui nuo saules su spf 24. Man jis visai patiko, riebokas, gal geriau tepasi ant dregnos odos, o ir idega truputi kad ir juo pasitepus, nors maniau sunkiai idegs  rolleyes.gif

na mano klausimas ne i tema bus dabar biggrin.gif bet kur spejai pasideginti? ax.gif cia gi vien lyja ir lyja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 14:50)
Jei skaitydama tą knygą rasi naudingų patarimų, būtinai pasidalink su mumis mirksiukas.gif

nematau problemų 4u.gif
Atsakyti
O tas Laureth Sulfate kenksmingas net ir iš augalų išgautas ar kaip?

Konkrečiai noriu paklaust, ką manot apie šią sudėtį, ar verta pirkt tokį šampūną( Ginkmedžio Faith in Nature).
Sudėtis: Aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), Ammonium laureth sulphate* (kokosų pagrindu pagaminta valanti medžiaga), natrio chloridas**, Ginkgo Biloba*(ginkmedis), Aniba rosaeodora* (kvapusis rožmedis), Pelargonium graveolens* (malonioji pelargonija), Rosa centtifolia extract* (rožė), Vanilla plantifolia extract* (vanilė), Viola odorata extract* (našlaitė), Citrus bergamia* (bergamočių aliejus), Melaleuca alternifolia* (arbatmedis), Matricaria recutica**(ramunėlė), Parfum* (natūralūs aromatizatoriai), Polysorbate 20* (augalinės kilmės emulsiklis), natrio citratas*, Linalolis, Limonenas, Citronelolis, Geraniolis.
*augalinės kilmės
**sertifikuotas kaip organinis
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 15:41
  QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 12:14)
Nežinau kaip pagal taisykles, gerti nuosėdas ar ne, bet pati nenorėčiau kokios akmenligės prisišaukti,

aš irgi ne 

Kad ne nuo molio akmenys atsiranda biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:23)
kurio tiksliai molio kaina tave domina?
Papildyta:
praeita savaite isigijau, bet dar nebuvo laiko isbandyt, tai ir atsiliepimus galeciau parasyt veliau 4u.gif iskart galeciau pasakyt viena trukumeli tos kaukes: kad atidarius galioja 3 men. moli gi tikrai ilgiau galima laikyt biggrin.gif o kiekis tai nera mazas, tai vargu ar viena toki kieki sunaudosiu unsure.gif

man atrodo, kad ta kauke summer in paris turejo ax.gif

Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif manau imsiu gryną molį ir maišysiuos, nes per 3 mėn tikrai nesunaudosiu, retai ištaikau tas kaukes pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 16:08)
Kad ne nuo molio akmenys atsiranda biggrin.gif  g.gif

Na na, apšviesk mus nuo ko bigsmile.gif Čia aš pati tokią nuomonę susidariau, bet būtų įdomu nusimanančio žmogaus paklausyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 16, 16:00)
na mano klausimas ne i tema bus dabar  biggrin.gif  bet kur spejai pasideginti?  ax.gif cia gi vien lyja ir lyja  verysad.gif

thumbup.gif chi chi gerai cia pasakei, na as irgi viena is nedaugelio birzelio sauletu dienu mirksiukas.gif Hauschkos SPF15 isbanziau, tai likau labai patenkinta, ne per riebus veidui, gerai geriasi ir idegti iseina truputeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 06 16, 15:06)
O tas Laureth Sulfate kenksmingas net ir iš augalų išgautas ar kaip?

čia švelnesnis, bet geriau, kad ir jo nebūtų smile.gif Pagal sudėtį, tai čia Faith in nature šampūnas biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 15:08)
Kad ne nuo molio akmenys atsiranda biggrin.gif  g.gif

aš neįsivaizduoju, kaip molis keliautų virškinamuoju traktu, kur ką paliktų ar surinktų - tam man reikia daugiau paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 16, 14:46)
kuo labiau i saraso gala, tuo maziau tos medziagos yra..

O koks maždaug sudedamųjų dalių skaičius produkte yra pagrindinis nuo sąrašo pradžios( na tarkim 5 ar 10, o gal dar mažiau ar daugiau)?
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 16:27)
Pagal sudėtį, tai čia Faith in nature šampūnas biggrin.gif

Ji gi ir parašė, kad Faith in nature biggrin.gif
Atsakyti