Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 12:31)
merginos, turiu knygą rusų k. apie gydomąsiais molių savybes.Kas norit, rašykit savo meilus, galiu persiųst.Ten yra aprašyta ir gėrimo procedūra ir kitos.Ir gydymas įv. ligų smile.gif

aš vis matau kiek tu naudingos info rusų kalba turi bigsmile.gif
ir kodėl iš mano kartos ji atimta doh.gif lotuliukas.gif jei skaitytum garsiai gal suprasčiau, bet pati skaityt tai šlebizavot temoku, iki supratimo ilgas kelias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 16, 12:10)
merginos galit pahelpint  4u.gif  biggrin.gif
cia to tuso sudetis, ar ji gera?

INGREDIENTS: CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, GLYCERIN, IRON OXIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL STEARATE, WATER, BEESWAX*, JOJOBA ESTERS, TAPIOCA STARCH*, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, STEARIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, CELLULOSE GUM, CINNAMIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT*, GLYCINE SOYA (SOYBEAN) OIL*, HYDROLYZED ORYZA SATIVA (RICE) PROTEIN, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT*, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE
    * Revolutionary 100% Natural Origin formula contains the purest ingredients and provides 5x Lash Boosting for lash length, volume & definition naturally.
    * 100% Recyclable Eco-Brush defines each lash with ultra-soft plastic bristles.
    * 100% Free of Harsh Chemicals, Synthetic Preservatives, Parabens, Clumping, Smudging, Flaking, Fibers & Dyes.

nagi merginos patarkit ar pirktumet tusa su tokia sudetim?
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 16, 13:39)

puiki sudėtis,aš negaliu prikibt smile.gif

Kas turit molio ar pirksit, ir kurių nejautri, nealergiška nekuperozinė biggrin.gif oda,pabandykit daryt molio kaukę su medum, citrina.Puikūs rezultatai smile.gif Didesniam valymui galima į kaukę įlašinti citrinžolės ar citronelos ea, bet tik 1 lašą., nes l. stiprūs šie ea, šildomą poveikį turi.Geriau pradžiai pabandyt dar mažesnę koncentraciją,pvz didesnį kiekį kaukės pasidaryt.Citrinžolė turi stiprų valantį poveikį, tai į kitokias valančias kaukes ar pienelius galit dėti, bet l. mažą kiekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 16 birželio 2009 - 12:55
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 16, 13:39)

mano manymu cia viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 13:40)
puiki sudėtis,aš negaliu prikibt smile.gif

man irgi atrodo, kad normali sudetis drinks_cheers.gif
Atsakyti
bigsmile.gif aciu labai merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif siusiu uzsakyma tada thumbup.gif
Atsakyti
aš čia truputį ne į temą flirt.gif

skaitau knygą ir rašoma, kad narkotikas ecstasy gaminamas muskato riešuto aliejaus pagrindu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 16 birželio 2009 - 14:09
Noriu užduoti klausimą truputį neatitinkantį temos pavadinimą, bet gal galėsite kuri atsakyti: tarkim mano plaukų kondicionieriuje randu medžiagų iš "Kenksmingiausių sudedamųjų medžiagų", savaime suprantamai aišku, kad jau vien tai yra negerai, bet sudėtyje jos eina 11,14,15 ir 19 numeriais, tai čia daug tų medžiagų gaunasi ar nelabai?
Kvailas klausimas, bet kvaršina galvą ir nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 14:42)
Noriu užduoti klausimą truputį neatitinkantį temos pavadinimą, bet gal galėsite kuri atsakyti: tarkim mano plaukų kondicionieriuje randu medžiagų iš "Kenksmingiausių sudedamųjų medžiagų", savaime suprantamai aišku, kad jau vien tai yra negerai, bet sudėtyje jos eina 11,14,15 ir 19 numeriais, tai čia daug tų medžiagų gaunasi ar nelabai?
Kvailas klausimas, bet kvaršina galvą ir nors tu ką biggrin.gif

kuo labiau i saraso gala, tuo maziau tos medziagos yra..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sudominot čia su tuo moliu biggrin.gif Bet iš jūsų pateiktų straipsnių bandau suprasti ar spalva turi įtakos molio savybėms ar ne g.gif

Čia iš Nimfali puslapio:

Deja, molio spalva priklauso tik nuo pigmento, nudažančio jį atitinkama spalva (dažniausiai metalo oksidas), bet ne nuo jo struktūrinių savybių, atsakančių už konkrečias molio ypatybes.
Pavyzdžiui, Montmorillonites molis gali būti geltonas, rausvas ir žalias... tačiau bet kuriuo atveju jis turi tas pačias esmines savybes.

O čia iš straipsnio kur ernesin nurodė:

Molio spalva lemia jo cheminę sudėtį. Baltasis molis valo odą, stimuliuoja medžiagų apykaitą ir kraujotaką, padeda sustiprinti plaukus. Mėlynasis molis – puiki priešuždegiminė priemonė, turinti valomųjų savybių, aktyvinanti kraujotaką. Jis minkština ir tonizuoja odą, ją balina, lygina raukšles....

Kaip iš tikrųjų? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 15:15)

Įtariu, kad atsakys ta, kuri perskaitys tą rusišką knygą biggrin.gif
Atsakyti
:h
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 15:15)
Sveikos 4u.gif
Sudominot čia su tuo moliu biggrin.gif Bet iš jūsų pateiktų straipsnių bandau suprasti ar spalva turi įtakos molio savybėms ar ne g.gif

Pavyzdžiui, Montmorillonites molis gali būti geltonas, rausvas ir žalias... tačiau bet kuriuo atveju jis turi tas pačias esmines savybes.

O čia iš straipsnio kur ernesin nurodė:

Konkrečiai Montmorillonites molis matyt daugmaž vienodas nelb skiriais dėl spalvos, jei jau taip rašo g.gif .

Bet apskritai, tai molio spalvą lemia chem elementai., dėl ko kažkiek ir savybės skiriasi.Pvz raudonajam yra daug geležies, vario oksido, dėl to jis rekomenduojamas veninėms ligoms, anemijai, varikoziniam venų išsiplėtimui gydyti ir pan.(aš čia ta, knygos skaitytoja biggrin.gif )
Atsakyti