Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 16, 11:18)
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu? Gal čia būtų paprastesnis variantas nei grynas molis - nieko maišyti nereiktų?

taip, bet finansine prasme - labai neapsimokantis smile.gif Beje, molio negalima maišyti su metaliniais šaukšteliais ir jis apskritai negali leistis su metalu, kad neprarastų savo savybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 12:27)
Katuti, net ir tavo nuorodoje man tebeatidaro tik Druide kainyną biggrin.gif  Parašykit kainą(su nuolaida), nes jau "parkės" ima biggrin.gif

300g. zalio (toks pat kiekis ir balto) molio 33 Lt,
smulkus molis 1 kg - 58 Lt,
molis 1 kg - 29 Lt,
molis 3 kg - 62 Lt.
kainos be nuolaidu, gal apsiskaiciuosi pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 birželio 2009 - 11:32
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:31)
300g. zalio (toks pat kiekis ir balto) molio 33 Lt,
smulkus molis 1 kg - 58 Lt,
molis 1 kg - 29 Lt,
molis 3 kg - 62 Lt.
kainos be nuolaidu, gal apsiskaiciuosi pati smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 11:27)
Ne jokių blogų pojūčių, atvirkščiai tik geri mirksiukas.gif 

gali papasakoti step by step kaip tu jį paruoši? rolleyes.gif kiek jo geri ir kada, kiek laiko vartosi? ar darysi pertraukas?

o ko blogo galima tikėtis? rolleyes.gif

turiu balto molio milteliais, pirkau kūnui, bet žaliu pasiterliojau ir supratau, kad ne man, kantrybės neturiu biggrin.gif o pagert tai pagerčiau smile.gif ir būtent balto savybės man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 12:27)
taip, bet finansine prasme - labai neapsimokantis smile.gif)

teisingas pastebejimas ax.gif bet as pastaruoju metu kazkaip patingiu terliotis su tuo moliu, tai susigundziau sumazinta kaina ir pajamiau toki varianta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 12:27)
Aš geriu tik tą vandenuką, kur pritraukia per naktį, pačio molio iš puodelio dugno nekabinu biggrin.gif

o pacio molio nereikia suvartot? tik ta vandenuka? g.gif
Atsakyti
merginos, bet tik apie baltą molį parašyta, kad skirtas vidiniam naudojimui, o jo dabar nėr pirkti. tai kaip suprantu, žalio negalima gerti g.gif

ieškodama daugiau info apie žalią molį, radau šitą pard.
Anksčiau buvot minėjusios, kad Žemynos pard. ten yra L'erbolario, bet pažiūrėkit, dar ta firma ir Bema prekiauna, dar kažkokia Helan.Yra ir žalio molio, tik neaiški kokybė.Gal kuri netolimais gyvenat/dirbat ir galit prazonduot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 16 birželio 2009 - 12:07
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 11:27)
Ne jokių blogų pojūčių, atvirkščiai tik geri mirksiukas.gif 

Aš geriu tik tą vandenuką, kur pritraukia per naktį, pačio molio iš puodelio dugno nekabinu biggrin.gif

Katuti, net ir tavo nuorodoje man tebeatidaro tik Druide kainyną biggrin.gif  Parašykit kainą(su nuolaida), nes jau "parkės" ima biggrin.gif

vadinasi, nėra ko bijoti smile.gif O kaip pagal taisykles? Reikia tas nuosėdas gerti ar ne? Ir išvis aš skaičiau, kad reikia tą molį gerti prieš dvi valandas iki pusryčių, tai man tam keltis reiktų apie 5 val. ryto blink.gif

o tu nusiramink ir vistiek pamėgink paspaudinėti ir išmokti susirasti kainas - ateity pravers biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 16, 11:38)
o ko blogo galima tikėtis?  rolleyes.gif

skausmai, vidurių užkietėjimas unsure.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 11:42)
teisingas pastebejimas ax.gif bet as pastaruoju metu kazkaip patingiu terliotis su tuo moliu, tai susigundziau sumazinta kaina ir pajamiau toki varianta smile.gif

man patinka neribotos ingredientų maišymo galimybės ir praskiesti išeina iki patogiausio tirštumo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 12:02)
merginos, bet tik apie baltą molį parašyta, kad skirtas vidiniam naudojimui, o jo dabar nėr pirkti. tai kaip suprantu, žalio negalima gerti g.gif

Stepono 6 yra žaliasis molis būtent gėrimui - jis irgi ventiliuotas, kaip ir Nimfali baltasis molis. Ir kaina to molio gėrimui Stepone nemaža - už pusę kilogramo ar ne 51 litas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 16, 00:43)
Baltasis molis dabar pasibaigęs, yra tik žaliasis.

Gal galėtum parašyti, jei atsirastų baltojo molio mirksiukas.gif O gal ir žalias iš 300g pakuotės tinka? rolleyes.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:42)
o pacio molio nereikia suvartot? tik ta vandenuka? g.gif

Aš iš vakaro vieną nubrauktą arbatinį šaukštelį(molinis) užpilu stikline vandens ir palieku nakčiai, ryte išsimaišau ir geriu, bet molis greitai sėda į dugną, tai išgėrusi tą molėtą vandenuką(būna toks net lyg tirštas), dar užpilu stiklinę vandens ir vėl pamaišiusi išgeriu(jau skaidresnis gaunasi), o kas lieka išmetu. Bet aš geriu žydrąjį molį(daug info internete prisiskaičiau, vienur rašo, kad jis geriausias, kitur - kad baltasis), o be to jei Nimfalio molis labai smulkus, tai gal ir nespėtų nusėsti, taigi išsigertų visas biggrin.gif

Pasikaitykite, jei įdomu čia, kur aprašytos Gydomosios molio savybės, kažkaip ant greitųjų dabar nesurandu kur dar buvau radusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 13:05)
vadinasi, nėra ko bijoti smile.gif O kaip pagal taisykles? Reikia tas nuosėdas gerti ar ne? Ir išvis aš skaičiau, kad reikia tą molį gerti prieš dvi valandas iki pusryčių, tai man tam keltis reiktų apie 5 val. ryto  blink.gif

Nežinau kaip pagal taisykles, gerti nuosėdas ar ne, bet pati nenorėčiau kokios akmenligės prisišaukti, tai manau užtenka tiek, kiek to molio būna vandenyje, o dėl laiko tarpo, tai geriausia kai iki valgymo išbūnama 2val, bet rekomenduojama, mažiausiai bent jau pusvalandį palaukti, taigi nedidelis čia tas laiko tarpas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 13:14)
Pasikaitykite, jei įdomu čia, kur aprašytos Gydomosios molio savybės, kažkaip ant greitųjų dabar nesurandu kur dar buvau radusi mirksiukas.gif

raso, tai labai graziai, tik nzn, ar prisiversciau isgert g.gif dabar pavalgius nelab skaniai skaitosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 16, 13:21)
raso, tai labai graziai, tik nzn, ar prisiversciau isgert g.gif  dabar pavalgius nelab skaniai skaitosi biggrin.gif

Man asmeniškai nieko bjauraus, nebent psichologoškai pirmą kartą nemalonu buvo, nes maniau gal dumblo kvapas ir skonis koks bus biggrin.gif
Tiesa, rekomenduoju, po to su gurkšniu vandens prasiskalauti burną, nes būna, kad lyg smėliukas tarp dantų sugirgžda, o aš šito jausmo pakęsti negaliu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 birželio 2009 - 12:29
merginos, turiu knygą rusų k. apie gydomąsiais molių savybes.Kas norit, rašykit savo meilus, galiu persiųst.Ten yra aprašyta ir gėrimo procedūra ir kitos.Ir gydymas įv. ligų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 16, 12:18)
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu? Gal čia būtų paprastesnis variantas nei grynas molis - nieko maišyti nereiktų?

Aš turiu, tiesa, dėjau tik kartą, tai įspūdžio pilno parašyti negaliu. Šiaip tai tikrai patiko, švelni, maloni odelei. Kainos klausimu, sutikčiau su Katučiu, bet kadangi buvo labai gera nuolaida ir vis tik pačiam norint ką ,,mandriau'' susimaišyt vien molio nusipirkti nepakaks, manau visai nebloags variantas mirksiukas.gif
Atsakyti