QUOTE(Vergine @ 2009 06 16, 00:43)
Baltasis molis dabar pasibaigęs, yra tik žaliasis.
Gal galėtum parašyti, jei atsirastų baltojo molio
O gal ir žalias iš 300g pakuotės tinka?
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:42)
o pacio molio nereikia suvartot? tik ta vandenuka?
Aš iš vakaro vieną nubrauktą arbatinį šaukštelį(molinis) užpilu stikline vandens ir palieku nakčiai, ryte išsimaišau ir geriu, bet molis greitai sėda į dugną, tai išgėrusi tą molėtą vandenuką(būna toks net lyg tirštas), dar užpilu stiklinę vandens ir vėl pamaišiusi išgeriu(jau skaidresnis gaunasi), o kas lieka išmetu. Bet aš geriu žydrąjį molį(daug info internete prisiskaičiau, vienur rašo, kad jis geriausias, kitur - kad baltasis), o be to jei Nimfalio molis labai smulkus, tai gal ir nespėtų nusėsti, taigi išsigertų visas
Pasikaitykite, jei įdomu
čia, kur aprašytos
Gydomosios molio savybės, kažkaip ant greitųjų dabar nesurandu kur dar buvau radusi
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 13:05)
vadinasi, nėra ko bijoti
O kaip pagal taisykles? Reikia tas nuosėdas gerti ar ne? Ir išvis aš skaičiau, kad reikia tą molį gerti prieš dvi valandas iki pusryčių, tai man tam keltis reiktų apie 5 val. ryto
Nežinau kaip pagal taisykles, gerti nuosėdas ar ne, bet pati nenorėčiau kokios akmenligės prisišaukti, tai manau užtenka tiek, kiek to molio būna vandenyje, o dėl laiko tarpo, tai geriausia kai iki valgymo išbūnama 2val, bet rekomenduojama, mažiausiai bent jau pusvalandį palaukti, taigi nedidelis čia tas laiko tarpas