Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 10:16)
Kas įdomiausia, kad aš randu tik Druide kainas blush2.gif  Gal galite parašyti kurioje vietoje visos kitos produkcijos kainyno ieškoti mirksiukas.gif

parduotuvės kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 10:16)
Kas įdomiausia, kad aš randu tik Druide kainas blush2.gif  Gal galite parašyti kurioje vietoje visos kitos produkcijos kainyno ieškoti mirksiukas.gif

ten apačioje visos firmos surašytos, dabar pas tave ryškiai atversta Druide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 11:17)
pasakokis biggrin.gif Ne, gėrimui iš Nimfali tiktų baltas, bet jo dabar neturi sad.gif

Prisiskaičiau, kad labai organizmą valo ir žiauriai užsidegiau biggrin.gif Išbandžiau su tuo drogo nes rašo, kad aukšto išvalymo, tai nieko bjauraus, galėčiau gerti pastoviai, tik šiaip jis man nepatikimas atrodo nes žiauriai pigus g.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 16, 11:18)

Būkit geros, parašykit kokia kaina, nes pas mane apačioje nerodo firmų pavadinimų, tik Druide puslapį iš karto atidaro ir viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 11:33)
Prisiskaičiau, kad labai organizmą valo ir žiauriai užsidegiau biggrin.gif  Išbandžiau su tuo drogo nes rašo, kad aukšto išvalymo, tai nieko bjauraus, galėčiau gerti pastoviai, tik šiaip jis man nepatikimas atrodo nes žiauriai pigus g.gif

kazkaip baisu jauciu butu biggrin.gif nors ka cia, kazkada per tv rode zemes ten kazkokia moteriske rijo ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau, kad labai organizmą valo ir žiauriai užsidegiau biggrin.gif  Išbandžiau su tuo drogo nes rašo, kad aukšto išvalymo, tai nieko bjauraus, galėčiau gerti pastoviai, tik šiaip jis man nepatikimas atrodo nes žiauriai pigus g.gif

paskaicius Nimfali info apie tuos molius, tai gautusi taip, kad tas "droginis" yra paprasciausias keraminis molis be jokiu gydomuju savybiu...o pas juos gydomasis, todel ir kaina atitinkama g.gif na as kazkaip ji tikrai bijociau gerti doh.gif

kazin niekas is kaunieciu sia savaite neplanuoja but Vilniuje, butet Nimfali? biggrin.gif prisireike to molio, ypac su tokia akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 10:33)
nieko bjauraus, galėčiau gerti pastoviai, tik šiaip jis man nepatikimas atrodo nes žiauriai pigus g.gif

Būkit geros, parašykit kokia kaina, nes pas mane apačioje nerodo firmų pavadinimų, tik Druide puslapį iš karto atidaro ir viskas sad.gif

ir aš apie tai mąstau, bet to iš Drogo tai negersiu schmoll.gif O jokių blogų pojūčių, padarinių?

čia atverčiau Ciel d'Azur wink.gif Kai atsidaro ekselinis failas, skirtingos kosmetikos puslapius apačioje daugiau kairėje pusėje renkiesi firmų pavadinimus ir ant norimo paspaudi kartą. Šalia Druide yra Ciel d'Azur ir Phyt-Inov smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 10:25)
kaip pati nusvilusi su bandymais tai noriu tau draugiškai patarti imti kokį patikrintą variantą, na, nebent negaila pinigėlių eksperimentams  4u.gif O kad parašyta natūralus, tai dar ne viskas biggrin.gif

merginos galit pahelpint 4u.gif biggrin.gif
cia to tuso sudetis, ar ji gera?

INGREDIENTS: CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, GLYCERIN, IRON OXIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL STEARATE, WATER, BEESWAX*, JOJOBA ESTERS, TAPIOCA STARCH*, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, STEARIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, CELLULOSE GUM, CINNAMIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT*, GLYCINE SOYA (SOYBEAN) OIL*, HYDROLYZED ORYZA SATIVA (RICE) PROTEIN, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT*, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE

* Revolutionary 100% Natural Origin formula contains the purest ingredients and provides 5x Lash Boosting for lash length, volume & definition naturally.
* 100% Recyclable Eco-Brush defines each lash with ultra-soft plastic bristles.
* 100% Free of Harsh Chemicals, Synthetic Preservatives, Parabens, Clumping, Smudging, Flaking, Fibers & Dyes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 16 birželio 2009 - 11:12

jautei koki nors poveiki? ax.gif
siaip tai labai idomu butu isbandyt ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu? Gal čia būtų paprastesnis variantas nei grynas molis - nieko maišyti nereiktų?
Atsakyti

kurio tiksliai molio kaina tave domina?
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 16, 12:18)
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu? Gal čia būtų paprastesnis variantas nei grynas molis - nieko maišyti nereiktų?

praeita savaite isigijau, bet dar nebuvo laiko isbandyt, tai ir atsiliepimus galeciau parasyt veliau 4u.gif iskart galeciau pasakyt viena trukumeli tos kaukes: kad atidarius galioja 3 men. moli gi tikrai ilgiau galima laikyt biggrin.gif o kiekis tai nera mazas, tai vargu ar viena toki kieki sunaudosiu unsure.gif

man atrodo, kad ta kauke summer in paris turejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:23)
praeita savaite isigijau, bet dar nebuvo laiko isbandyt, tai ir atsiliepimus galeciau parasyt veliau 4u.gif iskart galeciau pasakyt viena trukumeli tos kaukes: kad atidarius galioja 3 men. moli gi tikrai ilgiau galima laikyt biggrin.gif o kiekis tai nera mazas, tai vargu ar viena toki kieki sunaudosiu unsure.gif

tokiu atveju, galima dalintis su kazkuo, nes tikrai juk gaila, jei sugestu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 11:55)
ir aš apie tai mąstau, bet to iš Drogo tai negersiu  schmoll.gif O jokių blogų pojūčių, padarinių?
čia atverčiau Ciel d'Azur wink.gif Kai atsidaro ekselinis failas, skirtingos kosmetikos puslapius apačioje daugiau kairėje pusėje renkiesi firmų pavadinimus ir ant norimo paspaudi kartą. Šalia Druide yra Ciel d'Azur ir Phyt-Inov smile.gif

Ne jokių blogų pojūčių, atvirkščiai tik geri mirksiukas.gif Nepučia pilvo, kai tik išgeriu ryte, po pusvalandžio pas nykštukus kviečia biggrin.gif Oda tvarkosi, bet čia turbūt dar ir originalaus muilo, bei Sante probleminės odos kremo nuopelnai. Dėl Drogo molio irgi per daug nesibauginu, nes kaip kažkuri ir rašė, manau, kad jis tik papildomai naudingų medžiagų neduoda, bet visus brudus iš organizmo vistiek kažkiek valo, tiesiog jaučiasi kad jis švarus, nes visiškai jokio skonio ir kvapo nėra rolleyes.gif Aš geriu tik tą vandenuką, kur pritraukia per naktį, pačio molio iš puodelio dugno nekabinu biggrin.gif

Katuti, net ir tavo nuorodoje man tebeatidaro tik Druide kainyną biggrin.gif Parašykit kainą(su nuolaida), nes jau "parkės" ima biggrin.gif
Atsakyti