Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 06 16, 08:37)
Ir visgi aš, pasiskaičiusi inete info, aliejus stengiuosi laikyti šaldytuve, nes taip pailgėja saugojimo laikas ir mažesnė tikimybė, kad suges. Buvau rašiusi, kad kakavos sviestą, taukmedį reiktų laikyti ne aukštesnėj nei 18 l., kitus gi irgi rekomenduojama laikyti vėsioje vietoje.Tai reiškia, kad visgi geriau šaldytuve,ypač vasarą :)Ir Greitam vartojimui mažą kiekį pasilieku kambary.

o taukmedis tai čia tas pats kas ir sviestamedis ar ne? unsure.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 16, 09:04)
Manau, kad tai ne tas pats aliejus, nes mano turimoje pakuotėje abskritai nėra mėlynos splavos,

įmesk į google vaizdus pavadinimą nuo pakuotės aliejaus ir išmes tau galbūt tokį pat paveiksliuką kokį tu turi wink.gif ir mum parodysi tuomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 16, 10:16)
o taukmedis tai čia tas pats kas ir sviestamedis ar ne?  unsure.gif

tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 16, 09:13)
taip ir padarysiu  4u.gif  suviliojo pakuote  doh.gif  lotuliukas.gif  nu ir parasyta,kad naturalus  blush2.gif

kaip pati nusvilusi su bandymais tai noriu tau draugiškai patarti imti kokį patikrintą variantą, na, nebent negaila pinigėlių eksperimentams 4u.gif O kad parašyta natūralus, tai dar ne viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 08:11)

nei kokia oda neparašei, nei kokie poreikiai wink.gif

nepagalvojau visai. mano oda misri. turiu T zona rieba kakta ir nosi, o zandai sausi. o poreikiai g.gif na, noriu, kad oda butu pamaitinta, sudrekinta ir dar visokiom kitom gerybem aprupinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2009 06 16, 09:28)
nepagalvojau visai. mano oda misri. turiu T zona rieba kakta ir nosi, o zandai sausi. o poreikiai  g.gif na, noriu, kad oda butu pamaitinta, sudrekinta ir dar visokiom kitom gerybem aprupinta  ax.gif

pasižiūrėsiu vakare, ką turiu, ir parašysiu tau až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 09:37)
pasižiūrėsiu vakare, ką turiu, ir parašysiu tau až smile.gif

dekoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 09:49)
nes į Nimfali vistiek važiavau originaliojo muilo, be to, labiau jaučiu trauką Prancūzijai negu Italijai (čia jei juokaujant apie gamintojus ir molio kilmę) biggrin.gif Plius, Vergine išrodė visus molius, pasakė savo nuomonę, o Stepone - nieko aiškaus. Na, taip ir nesupratau, kodėl turėčiau atskirai išsiruošti į Steponą ir nevažiavau į jį ax.gif
o koks? biggrin.gif

Aš irgi galvoju šiandien užsukti į Nimfali, kaip tik Vergine dirbs, pakonsultuos, padės išsirinkti muilą ir molį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 16, 10:16)
įmesk į google vaizdus pavadinimą nuo pakuotės aliejaus ir išmes tau galbūt tokį pat paveiksliuką kokį tu turi wink.gif ir mum parodysi tuomet smile.gif

Tai va taip ir padariau ir išmeta www.oelmuehle-solling.de (beje, šis neto adresas taip pat nurodytas ant mano kokoso pakutės), kur iškart išmeta SP psl esantį aliejų, kas ir subalamutino mane. Na taip, mano pakuotė maža, bet vistiek jos dizainas turėtų būti toks pats g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 16, 00:43)
Aš dirbsiu antradienį, šeštadienį ir sekmadienį.
Baltasis molis dabar pasibaigęs, yra tik žaliasis. Ibrahime yra tik ofisas, ten kosmetika neprekiaujama.

O ta 38% nuolaida kaip suprantu ir moliui yra šiuo metu taikoma? rolleyes.gif Kokia maždaug kaina būtų? Aš noriu gėrimui įsigyti, tai žaliasis spėju netiks? g.gif

Temelės pirmame puslapyje paminėtas rusiškas Drogo molis, jis tikrai geras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 10:56)
O ta 38% nuolaida kaip suprantu ir moliui yra šiuo metu taikoma? rolleyes.gif  Kokia maždaug kaina būtų? Aš noriu gėrimui įsigyti, tai žaliasis spėju netiks? g.gif

Temelės pirmame puslapyje paminėtas rusiškas Drogo molis, jis tikrai geras? unsure.gif

parasyta, kad visam asortimentui, tai ir molis turi ieiti smile.gif kainas gali rasti nimfali.lt puslapyje.

pasiskaicius apie moli nimfali interentiniame puslapyje mane irgi abejones apeme del drogo molio g.gif nors kiek naudojau veidui, tai man tiko ir sis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 birželio 2009 - 10:07
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 11:05)
kainas gali rasti nimfali.lt puslapyje.

Kas įdomiausia, kad aš randu tik Druide kainas blush2.gif Gal galite parašyti kurioje vietoje visos kitos produkcijos kainyno ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 09:56)
Aš noriu gėrimui įsigyti, tai žaliasis spėju netiks? g.gif

pasakokis biggrin.gif Ne, gėrimui iš Nimfali tiktų baltas, bet jo dabar neturi sad.gif

gėrimui žaliojo yra Stepone dabar. Kodėl gersi ar jau esi kada bandžiusi tai? Nebaisu? biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 10:05)
pasiskaicius apie moli nimfali interentiniame puslapyje mane irgi abejones apeme del drogo molio g.gif nors kiek naudojau veidui, tai man tiko ir sis.

iš Nimfali, Hauschkos - nepalyginamai švelnesnis molis 4u.gif
Atsakyti