Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 15, 14:57)
Kai tokios nuolaidos šią savaitę, svarstau kurį čia dar muilą išbandyti ir molio reikia  ax.gif Gal žinote, kuriom dienom Vergine dirbs, drąsiai eisiu ir žinosiu, kad pakonsultuos  4u.gif

Aš dirbsiu antradienį, šeštadienį ir sekmadienį.

QUOTE(ernesin @ 2009 06 15, 21:36)
Vergine, noriu paklausti ar jūs prekiaujate baltuoju moliu, radau nuorodą kad Ibrahime tik yra, kažkaip net nežinojau kad ten taip pat yra Nimfali  bigsmile.gif  Ir kokia jo kaina? ax.gif

Baltasis molis dabar pasibaigęs, yra tik žaliasis. Ibrahime yra tik ofisas, ten kosmetika neprekiaujama.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 14:47)
nea, originaliu wink.gif

Ir aš originaliu muilu galvą išsiploviau, bet visą dieną skalpą niežėjo verysad.gif Dabar bandysiu Druide Vitality šampūną biggrin.gif Tikiuosi, kad tiks biggrin.gif
Originalus muilas kūnui ir veidui labai patiko, tik galvos juo daugiau nebeplausiu.

Vergine, buvo malonu tave pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 16 birželio 2009 - 06:54
QUOTE(esp @ 2009 06 15, 22:53)
Sakykit,
gal kas bandėt šitą aliejų iš Sveikų produktų? Pardavėja man jį rekomendavo kūnui kaip labai nuostabų, tikrą ir, be abejo, nerafinuotą. Kol kas pirkt nesiryžau, nors kaina palyginti su kvapų namais ir labai gundo. Bet gal tam kainų skirtumui ir labai svari priežastis yra?

kaip tik baigiau iš KN ir šiandien vakare pradarysiu šitą mirksiukas.gif
o nuomonės tikrai gan įvairios merginų smile.gif vienoms jis prilygsta KN, kitoms susmirdo, sugedo... sad.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 06 15, 23:14)
Įvairios nuomonės apie jį, aš irgi mąsčiau mažą kiekį nusipirkti pabandymui, bet Kaune yra tik litriniai indai - nesiryžau. Asmeniškai esu linkusi pirkti aliejus iš KN ax.gif

aš kaune akropoly pirkau 250g rolleyes.gif galiu kastelt jei nori pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 15, 13:25)
o su live clean sudetim viskas gerai?

man visąlaik atsiranda didelis įtarimas, jei produkto sudėtis nėra nurodoma gamintojo puslapyje, bet garsiai apsiskelbiama, kad "žalias", be mineral oil, parabenų ir pan. O realiai pažiūrėjus etiketę paaiškėja, kad dėl pigumo ir šio įdėjo, ir ano smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 15, 13:57)
ir molio reikia  ax.gif

kadangi manęs Stepone nemokėjo užkabinti su moliu, pirkau žaliąjį Nimfali, vėl maišiau kaukę su dumbliais rolleyes.gif Labi patiko - pakankamai švelnus ir odos nesausino biggrin.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 06 15, 14:28)
merginos gal netycia kuri turejot si tusa?

patarčiau susirasti sudėtį 4u.gif O kodėl būtent šis? O ne Hauschka pvz? smile.gif

QUOTE(primavera @ 2009 06 15, 20:57)
sveikutes, gal galetumete parasyti kokio naminio veido kremo receptuka  ax.gif

nei kokia oda neparašei, nei kokie poreikiai wink.gif

QUOTE(esp @ 2009 06 15, 22:53)
Sakykit,
gal kas bandėt šitą aliejų iš Sveikų produktų?

sertifikuotas ir viskas su juo gerai, tik atsirado tokių, kurioms jis sugedo pastovėjęs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 09:11)
kadangi manęs Stepone nemokėjo užkabinti su moliu, pirkau žaliąjį Nimfali

o kuo nimfali patrauke labaiu ne Stepone? ax.gif
Atsakyti
sertifikuotas ir viskas su juo gerai, tik atsirado tokių, kurioms jis sugedo pastovėjęs sad.gif

Jei dėl sugedimo turite omeny mane, tai man sugedo ir pasmirdo ne šis aliejus, nors, kaip supratau, sertifikuotas to paties sertifikatoriaus wink.gif.
To pagedusio aliejaus nebuvau išmetusi, tai dabar norėdama pasitikrinti, vėl pasiėmiau jį ir ką manot, jo viršus jau net žaliais pelėsiais pasidengė blink.gif, taigi neabejotinai jis keliauja į šiukšlyną.
Atsakyti

Šiaip tai tik 1 merginai jis sugedo, ir tai gali būti, kad kitoks, nes sakė, kad stačiakampis buteliukas.O patiko bent kelioms smile.gif

Ir visgi aš, pasiskaičiusi inete info, aliejus stengiuosi laikyti šaldytuve, nes taip pailgėja saugojimo laikas ir mažesnė tikimybė, kad suges. Buvau rašiusi, kad kakavos sviestą, taukmedį reiktų laikyti ne aukštesnėj nei 18 l., kitus gi irgi rekomenduojama laikyti vėsioje vietoje.Tai reiškia, kad visgi geriau šaldytuve,ypač vasarą :)Ir Greitam vartojimui mažą kiekį pasilieku kambary.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 08:32)
o kuo nimfali patrauke labaiu ne Stepone? ax.gif

nes į Nimfali vistiek važiavau originaliojo muilo, be to, labiau jaučiu trauką Prancūzijai negu Italijai (čia jei juokaujant apie gamintojus ir molio kilmę) biggrin.gif Plius, Vergine išrodė visus molius, pasakė savo nuomonę, o Stepone - nieko aiškaus. Na, taip ir nesupratau, kodėl turėčiau atskirai išsiruošti į Steponą ir nevažiavau į jį ax.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 16, 08:36)
Jei dėl sugedimo turite omeny mane, tai man sugedo ir pasmirdo ne šis aliejus,

o koks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 09:49)
nes į Nimfali vistiek važiavau originaliojo muilo, be to, labiau jaučiu trauką Prancūzijai negu Italijai (čia jei juokaujant apie gamintojus ir molio kilmę) biggrin.gif Plius, Vergine išrodė visus molius, pasakė savo nuomonę, o Stepone - nieko aiškaus. Na, taip ir nesupratau, kodėl turėčiau atskirai išsiruošti į Steponą ir nevažiavau į jį ax.gif

aisku smile.gif
gal galetum pasidalinti ta nuomone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 09:49)
o koks? biggrin.gif

Na SP puslapyje tokio nėra, bet Kauno Akropolylio SP jo buvo galima įsigyti. Ant pakuotės yra parašyta Kokos ol nativ ir sertifikuotas jis Vokiečių bio sertifikatu (sertifikato ženklas toks šešiakampis su žalia "varnele").
Manau, kad tai ne tas pats aliejus, nes mano turimoje pakuotėje abskritai nėra mėlynos splavos, nors kita vertus, gal mažiausios pakuotės išvaizda skiriasi g.gif. Bandžiau įvesti ant mano turimo aliejaus pakuotės nurodytą int. adresą, tai išmeta būtent SP aliejus, bet rodo tik dideles pakuotes, taigi jau nebežinau čia tas pats ar ne doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 08:54)
aisku smile.gif
gal galetum pasidalinti ta nuomone? 4u.gif

geras ir natūralus biggrin.gif Nors prisiskaičiau, kad super duper stiprus absorbentas ir maniau, kad gali traukti, sausinti odą, bet Vergine nepalaikė mano nuogąstavimų ir gerai padarė, nes nėra tas vilkas toks baisus, kaip piešiamas - pati išbandžiau smile.gif

skirtumai tarp turimo žaliojo molio - smulkus po 300 gr. ir gal dar 1 kg yra, taip pat yra granulėm (čia gal daugiau kūnui) ir tokie paruošti molio kompresai (šitas iškart atkrito, nors jau paruoštas naudoti, bet labai specifinis dalykas wink.gif ). Pačiupinėjusi maišelius smulkaus ir granulėmis molio paėmiau mažiausią pakutį smulkaus smile.gif

plius, jų puslapyje yra geras molio aprašymas: šičia
Atsakyti
patarčiau susirasti sudėtį  4u.gif O kodėl būtent šis? O ne Hauschka pvz? smile.gif

taip ir padarysiu 4u.gif suviliojo pakuote doh.gif lotuliukas.gif nu ir parasyta,kad naturalus blush2.gif
Atsakyti