Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Lucie @ 2009 06 15, 14:15)
Kas dėl Ylang Ylang eterinio aliejaus plaukų priežiūrai (rekomeduojamas ir kaip skatinantis plaukų augimą, gerinantis plaukų būklę, tinkamas sausiems plaukams), jei kas sugalvos išbandyt, tai patarčiau rinktis žemesnės frakcijos Ylang Ylang eterinį aliejų. Užsisakinėjau iš KN, tai gavau Extra, aišku, anas aukščiausios kokybės, bet vien dėl kvapo man neįmanoma daugiau nei 2 lašų naudoti, kvapas labai intensyvus, stiprus, tų 5ml man užteks, įtariu, ilgam  biggrin.gif . Nors pats kvapas labai patinka, daugiau skirtas, matyt, parfumeriniams tikslams.

o kiek KN kainuoja tas pagerintas Ylang Ylang EA? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 15, 15:46)
o kiek KN kainuoja tas pagerintas Ylang Ylang EA? ax.gif  4u.gif

Extra? 39 Lt smile.gif
Atsakyti
merginos, o kuri nors bsndet Florame hidrolatus? va tokius: geliu vandenys galvoju kazi kuo skiriasi nuo KN? parasyta, kad setifikuoti, organiniai.
Atsakyti
Merginos, dėdamos ea į plaukų kaukes NEPERDOZUOKIT, JŲ SOČIAI 3-5 lašų. visai kaukei.Perdozavus, galit išsausinti, sudirginti galvos odą.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 15, 15:43)
Linutiaa, nuo randų priimtiniausias toks mišinys:

dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 15, 17:00)
merginos, o kuri nors bsndet Florame hidrolatus? va tokius: geliu vandenys galvoju kazi kuo skiriasi nuo KN? parasyta, kad setifikuoti, organiniai.

as esu naudojus Florame Geranium (pelargoniju) ir Florame Bebe Dodo (vaikiskas, ramuneliu) hidrolatus.. na kadangi KN tokiu nera, tai palygint negaliu blush2.gif bet va ka galiu palygint, tai purskima.. Florame purskia labai didele srove.. KN fainiau purskiasi..
Atsakyti
Gal kas noretu pasimainyti sampunais pasibandymui? 4u.gif paskutiniu metu galvos oda jautroka pasidare, baisu iskart pilna kieki pirkt unsure.gif as turiu faith in nature su rozmarinais, urtekram su henine lavsonija ir rasulu, laveros mangu.
Atsakyti
Vergine, noriu paklausti ar jūs prekiaujate baltuoju moliu, radau nuorodą kad Ibrahime tik yra, kažkaip net nežinojau kad ten taip pat yra Nimfali bigsmile.gif Ir kokia jo kaina? ax.gif
MOLIS
Atsakyti
sveikutes, gal galetumete parasyti kokio naminio veido kremo receptuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 15, 13:25)
o su live clean sudetim viskas gerai?

Bent jau kondicionieriuje yra medžiaga iš juodojo sąrašiuko Phenoxyethanol smile.gif

http://evolvingwelln...ng-conditioner/
Atsakyti
Sakykit,
gal kas bandėt šitą aliejų iš Sveikų produktų? Pardavėja man jį rekomendavo kūnui kaip labai nuostabų, tikrą ir, be abejo, nerafinuotą. Kol kas pirkt nesiryžau, nors kaina palyginti su kvapų namais ir labai gundo. Bet gal tam kainų skirtumui ir labai svari priežastis yra?

Florame turiu ramunėlių drėkiklį. Man labai patinka, veidas tikrai nuramintas, bet purškimas stiprokas, visada nevalingai stipriai stipriai užsimerkiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 15, 14:28)
merginos gal netycia kuri turejot si tusa?

Koks įdomus dizainas bigsmile.gif

QUOTE(skrendu @ 2009 06 15, 21:59)
Bent jau kondicionieriuje yra medžiaga iš juodojo sąrašiuko Phenoxyethanol smile.gif

Reikės atidžiau žiūrėti, kai varčiau nemačiau, bet gerai, kad nepirkau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(esp @ 2009 06 15, 22:53)
Sakykit,
gal kas bandėt šitą aliejų iš Sveikų produktų?

Įvairios nuomonės apie jį, aš irgi mąsčiau mažą kiekį nusipirkti pabandymui, bet Kaune yra tik litriniai indai - nesiryžau. Asmeniškai esu linkusi pirkti aliejus iš KN ax.gif
Atsakyti