Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 15, 13:55)
dariau as ji, kad man pastiprintu plaukus ir paskatintu augima  biggrin.gif  labai jau noriu ilgakase but  blush2.gif
pasidarius buvau tik 50 ml, nes labai nedaug turejau rozmarinu EA.. tai dar prilasinau ir levandu EA, nes gi irgi neblogai galvos odai.. hidrolata dejau ramuneliu (toki tuo metu turejau), o vietoj degtines dejau medicinini spirita..
naudodavau pries kiekviena galvos plovima.. t.y. kas 2-3 dienas.. na ar labai jau ten man jis padejo paskatint augima tai nezinau, per trumpai naudojau.. bet kad plaukai maziau slinko tai tikrai.. pries tai labai slinkt buvo pradeje  doh.gif
reiks vel kada pasidaryt man losjona, tik si kart jau desiu gal rozmarinus ir ylang ylang  g.gif  na susimeistrausiu ka nors  biggrin.gif

aciu, reiks ir man, turiu rosmarinu ir levandu EA, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2009 06 15, 14:27)
Sveikos,
noreciau pradeti naudoti naturalesne plauku kosmetika. Galvoju apie Noah firmos priemones arba apie Live Clean. Kainos gerokai skiriasi, o kokybe? Gal kas gali daugiau papasakoti apie sias priemones? Ar Noah verta kainos? Nelabai daug radau info apie Live Clean, eji kas daugiau papasakotu buciau labai dekinga 4u.gif

Supermamų klube pasiskaičiusi gerų atsiliepimų apie live clean šampuną jį rekomendavau draugei bigsmile.gif . Rezultatas- šito šampūno drauge perka jau 2 bonkutę ir yra lb. juo patenkinta wub.gif , man irgi labai patinka jo kvapas wub.gif .
Pati naudoju faith in nature wub.gif - irgi labai patinka švelnus, švariai išplauna, skanus kvapas wub.gif .
Atsakyti
O luri Live Clean sampuna perka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 15, 14:09)
Supermamų klube pasiskaičiusi gerų atsiliepimų apie live clean šampuną jį rekomendavau draugei bigsmile.gif . Rezultatas- šito šampūno drauge perka jau 2 bonkutę ir yra lb. juo patenkinta wub.gif , man irgi  labai patinka jo kvapas wub.gif .

o jame kartais nera jokiu blogu sudedamuju daliu? g.gif kazkaip man uzsilike, kad noah produktuose yra ir blogu ingredientu ar as su kazkuo maisau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 birželio 2009 - 13:30
QUOTE(Monica @ 2009 06 14, 15:49)
Peach 17, plaukams tinka begalė aliejų.Čia jau reikia žinot, kokią nori spręst problemą, kokie plaukai.Paprasčiau , jei parašytum, ką turi smile.gif
Papildant Palominą, tai augimui skatint gerai petitgrein, galvos odą stimuliuoja prieskoniniai (pipiras, imbieras), eukaliptas.Riebiems plaukams citrusiniai gerai.sausiems dar mira, neroli,ramunėlė,ladanas, muskat šalavijas.
Nuo slinkimo kedras (jei nepatinka kvapas su grefrutu pasitaiso), rozmarinas, čiobrelis, mairūnas,levanda, kiparisas.Skaičiau, kad Ilang visiems plaukams l. gerai.

Kas dėl Ylang Ylang eterinio aliejaus plaukų priežiūrai (rekomeduojamas ir kaip skatinantis plaukų augimą, gerinantis plaukų būklę, tinkamas sausiems plaukams), jei kas sugalvos išbandyt, tai patarčiau rinktis žemesnės frakcijos Ylang Ylang eterinį aliejų. Užsisakinėjau iš KN, tai gavau Extra, aišku, anas aukščiausios kokybės, bet vien dėl kvapo man neįmanoma daugiau nei 2 lašų naudoti, kvapas labai intensyvus, stiprus, tų 5ml man užteks, įtariu, ilgam biggrin.gif . Nors pats kvapas labai patinka, daugiau skirtas, matyt, parfumeriniams tikslams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 15 birželio 2009 - 13:19
QUOTE(Mayte @ 2009 06 15, 15:12)
O luri Live Clean sampuna perka? bigsmile.gif

Na draugė pirko eurokos, bet vėliau ten neberado, tai akropolio eurovaistinėj buvo visų rūšių. bigsmile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 06 15, 15:14)
o jame kartais nera jokiu blogu sudedamuju daliu? g.gif kazkaip man uzsilike, kad noah produktuose yra ir blogu ingerdientu ar as su kazkuo maisau?

Juk noah ir Live clean skirtingos firmos ax.gif .

http://www.live-clean.com/index2.swf
Čia jų puslapis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 15 birželio 2009 - 13:23
beje, vakar isbandziau druide muila "Clay&Tee tree oil“, kuris skirtas veidui ir kunui, tai naudojau veidui. pastaruoju metu, kai atsilo orai, oda vel labiau riebaluojasi, nors saltuoju metu buvo pasireguliavusi. pagrindinis pastebejimas - nusiprausus juo siek tiek tempe veido oda, tai bandysiu toliau ir ziuresiu kaip cia jis man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 15, 14:20)
Juk noah ir Live clean skirtingos firmos ax.gif .

http://www.live-clean.com/index2.swf
Čia jų puslapis.

blush2.gif truputeli atsilikus 4u.gif
o su live clean sudetim viskas gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 birželio 2009 - 13:26
QUOTE(Lucie @ 2009 06 15, 14:15)
Kas dėl Ylang Ylang eterinio aliejaus plaukų priežiūrai (rekomeduojamas ir kaip skatinantis plaukų augimą, gerinantis plaukų būklę, tinkamas sausiems plaukams), jei kas sugalvos išbandyt, tai patarčiau rinktis žemesnės frakcijos Ylang Ylang eterinį aliejų. Užsisakinėjau iš KN, tai gavau Extra, aišku, anas aukščiausios kokybės, bet vien dėl kvapo man neįmanoma daugiau nei 2 lašų naudoti, kvapas labai intensyvus, stiprus, tų 5ml man užteks, įtariu, ilgam  biggrin.gif . Nors pats kvapas labai patinka, daugiau skirtas, matyt, parfurmeriniams tikslams.

as irgi turiu Ylang Ylang Extra is KN smile.gif kai lankiau kvepalu kurimo seminarus, tai kvapas labai patiko ir nusipirkau biggrin.gif na bet namie kazkaip nelabai as jo ir panaudoju.. kvapas tikrai stiprus labai.. na kartais koki lasiuka i kaukes ilasinu kai darau..
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 15, 15:25)
Papildyta:
blush2.gif truputeli atsilikus 4u.gif
o su live clean sudetim viskas gerai?

Aš pagrindinius blogiečius teatsimenu, dar nelabai gerai viska žinau blush2.gif . tas šampūnas be parabenų, SLS,DEA ax.gif .
Atsakyti
Išbandžiau savaitgalį pirty Feniqia originalų muilą - nuostabus wub.gif tiko ir patiko visai šeimai, ir kaip pirty, kur norisi kuo daugiau natūralumo ir paprastumo - sakyčiau jis idealus thumbup.gif
Tik plaukų juo neploviau, nesiryžau, reikės kitą kartą pabandyti, o kūno oda tai labai švari ir neišsausėjusi po jo, už visas bandytas duškes labiau patiko ax.gif

Kai tokios nuolaidos šią savaitę, svarstau kurį čia dar muilą išbandyti ir molio reikia ax.gif Gal žinote, kuriom dienom Vergine dirbs, drąsiai eisiu ir žinosiu, kad pakonsultuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 15 birželio 2009 - 14:00
merginos gal netycia kuri turejot si tusa? kaip raso tai labai geras, dabar turiu nusipirkus Lorealio, o mano akys tokios jautresnes, tai padaziau kelis kartus ir asarot pradedu doh.gif kol supratau kad nuo tuso doh.gif dabar noriu kazka is naturaliu nusipirkt, ka manot apie si? TUSAS
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 15, 12:54)
Domina ir mane 4u.gif

Sausiems plaukams tinka:apelsinas,pelargonija, jazminas,Ylang,kedras,levanda,mandarinas, myra,morkų sėklų,neroli, palmaroza,ramunėlė,sandalas, šalav. muskat., rozmarinas

Sausai galvos odai siūloma levanda,ramunėlė, šalav. muskat., rozmarinas.

Dar galima plaukus perplaudinėti h20, praturtintu ea.Procesą suprantat?(į dubenį reikia, kad sutekinėtų vanduo, ir vėl tą patį vandenį pilt)Į 500 ml h20 (geriau virinto, nekaršto, kamb temp.)reiktų lašint apie 30 lašų ea.Sausiems pl. galima tokį prabangų mišinį bigsmile.gif :

ladanas 5l
Ylang 5l
ramunėlė7l
myra 5l
sandalas 6l

neturint, aišku galima daryti iš 1 ar kelių ea

Linutiaa, nuo randų priimtiniausias toks mišinys:
labdanas – 1 ml; rozmarinas verbeninis– 1 ml; kajaputas-1 ml; levanda– 1 ml, erškėtr. aliejus 2 ml.Mišinį tepti 3 k. per dieną po 3 l. pažnaibant

Jei nelb turi reikiamų ea, tai bent levanda ir rozm verbeninį (kuris deja KN brangokas) ar labdaną susiveik.
Bet įtariu, kad receptas nuo įprastų randų, nžn, ar pospuoginiams tas pats tinka. 1 merginai tai l. pasijautė poveikis panaudojus tamanus (KN temoj rašė).Gal pirma juos pabandyk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 birželio 2009 - 14:58