Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 14, 16:54)
drinks_cheers.gif  tikrai geriau pirmiau isgirst kokios problemos, o tada patarinet galima kaip issprest  smile.gif  nes eteriniai tai turi daug savybiu ir daug kam tinka

kur galima greipfrutu EA panaudoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 18:36)
kur galima greipfrutu EA panaudoti?  ax.gif

tinka riebiai odai, aknei gydyti, stimuliuoja kuno ir galvos oda, celiulito gydymui, kai kaupiasi skysciai.. po itepmtos fizines veiklos.. nuo sezonines depresijos
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 14, 17:20)
maniškiai plaukučiai ploni, greit riebaluojasi ir man atrodo, kad slenka pastaruoju metu per daug unsure.gif .

tada tinka rozmarinas, mairūnas, ramunėlė,muskat.šalavijas, kiparisas, citrina, kedras, kadagys, levanda.Aš dariausi mišinį levanda+šalav+mairūnas. Gali kokį 1 ea naudot, gali mišinį daryt iš to, ką turi.Čia slenkantiems, ploniems plaukams.Pridėjus citriną ar rozmariną į mišinį ir riebalavimąsis mažėja, nors man visi ea mažina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 14, 21:54)
tada tinka rozmarinas, mairūnas, ramunėlė,muskat.šalavijas, kiparisas, citrina, kedras, kadagys, levanda.Aš dariausi mišinį levanda+šalav+mairūnas. Gali kokį 1 ea naudot, gali mišinį daryt iš to, ką turi.Čia slenkantiems, ploniems plaukams.Pridėjus citriną ar rozmariną į mišinį ir riebalavimąsis mažėja, nors man visi ea mažina ax.gif

dėkui už tokį išsamų atsakymą 4u.gif bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 14, 17:27)
pvz galima tokius naudot:
sausiems plaukams --> roze + santalas
riebiems --> kadagys + petitgrain
silpniems --> paciule + imbierine citrinzole
normaliems --> bosvelija + apelsinas
pleiskanos --> arbatmedis + pelargonija, levandos
slenkantiems plaukams --> rozmarinas + imbieras, paciule irgi stiprina plaukus..
plaukams tinka ir ylang ylang.. kazkur skaiciau, kad skatina augima..

sausiem ziuriu bene patys brangiausi tinka doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 14, 16:27)

arba galima pasidaryt koki nors losjona plauku saknims.. pvz plaukams stiprinti 5 ml rozmarinu eterinio + 100 ml stiprios degtines.. as kazkada dariau, tik pakoregavau siek tiek recepta --> 5 ml eteriniu (dejau rozmarinu ir levandu), degtines dejau 50 ml ir 50 ml hidrolato..  smile.gif
o jei aliejine kauke daryt, tai proporcijos tokios: 20 ml bazinio aliejaus + 10 lasu eteriniu alieju

papasakok daugiau apie ta losiona.. ar padejo? kas kiek laiko naudodavai? koki hidrolata naudodavai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 15, 00:38)
sausiem ziuriu bene patys brangiausi tinka  doh.gif  verysad.gif

yra ir pigesnių variantų, jei domina, galiu parašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 14, 20:54)

as tai norejau paklausti, gal ka gali patarti randeliams po spuogu? 4u.gif
Atsakyti
ateinu čia, gal daugiau kas pamatys blush2.gif
esu ne iš Vln ir ne iš Kn, tad KN produkcija man lab sunkiai pasiekiama , o noriu tai labai, nes baigės ir hidrolatas, ir t.t. unsure.gif pirmą kartą man padėjo kunigunda78 - ačiū jai dideliausias iki šiol wub.gif
tad mažu kuri žadat šiom dienom/kitą savaitę/ir pan. eiti į KN bigsmile.gif ir sutiktų priglausti mano prekiukus ( niu paskui dar su paštu tektų padraugauti ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 15, 08:30)
yra ir pigesnių variantų, jei domina, galiu parašyti smile.gif

Domina ir mane 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
noreciau pradeti naudoti naturalesne plauku kosmetika. Galvoju apie Noah firmos priemones arba apie Live Clean. Kainos gerokai skiriasi, o kokybe? Gal kas gali daugiau papasakoti apie sias priemones? Ar Noah verta kainos? Nelabai daug radau info apie Live Clean, eji kas daugiau papasakotu buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 15, 09:10)
papasakok daugiau apie ta losiona.. ar padejo? kas kiek laiko naudodavai? koki hidrolata naudodavai?  ax.gif  4u.gif

dariau as ji, kad man pastiprintu plaukus ir paskatintu augima biggrin.gif labai jau noriu ilgakase but blush2.gif
pasidarius buvau tik 50 ml, nes labai nedaug turejau rozmarinu EA.. tai dar prilasinau ir levandu EA, nes gi irgi neblogai galvos odai.. hidrolata dejau ramuneliu (toki tuo metu turejau), o vietoj degtines dejau medicinini spirita..
naudodavau pries kiekviena galvos plovima.. t.y. kas 2-3 dienas.. na ar labai jau ten man jis padejo paskatint augima tai nezinau, per trumpai naudojau.. bet kad plaukai maziau slinko tai tikrai.. pries tai labai slinkt buvo pradeje doh.gif
reiks vel kada pasidaryt man losjona, tik si kart jau desiu gal rozmarinus ir ylang ylang g.gif na susimeistrausiu ka nors biggrin.gif
Atsakyti