Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Eveliina @ 2009 06 12, 19:44)
Zakkis, matau kad skaitai, kodel neatsakote i AZ zinutes del akamuti prekiu jau tris savaites?  4u.gif man tu prekiu nereikia, uzsakiau del Jusu ..negrazu apgaudineti...  ax.gif

kas čia atliekamo liko? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 20:54)
kas čia atliekamo liko? wink.gif

http://www.akamuti.c...ree-wash-150ml/
http://www.akamuti.c...seed-oil-150ml/
http://www.akamuti.c...body-oil-110ml/

vat dabar turesiu ir as patirties doh.gif
gal kam reikia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 12 birželio 2009 - 19:59
QUOTE(pepkė @ 2009 06 12, 17:05)
kiek suprantu, čia mineralinė kosmetika, sudėtis gera smile.gif

aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 12, 20:44)
Zakkis, matau kad skaitai, kodel neatsakote i AZ zinutes del akamuti prekiu jau tris savaites?  4u.gif man tu prekiu nereikia, uzsakiau del Jusu ..negrazu apgaudineti...  ax.gif

Jei taip ir neatsilieps, manau galite irasyti i nepatikimu pirkeju sarasa ax.gif maciau cia kazkur SM yra. jis gal labiau skirtas internetiniu parduotuviu tarpininkems, bet, manau, ir joms pravers zinoti. niekada nesuprasiu tokiu, kurios uzsisako, o paskui nusiplauna, lygtais tai mergaitei, kuri nupirko, reiketu. o jei sunku ivertinti savo finansines galimybes, tai kam tada isvis landzioti po tokias parduotuves. nebent, toji forumiete uzsisake, sumokejo, bet neatsiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 12, 20:58)

Oooo, pasirodo būna ir taip blink.gif .
Na, man pasisekė - visos bendradarbiavusios mergaitės atsiskaitė ir pasiėmė. Bet ateičiai žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 12, 20:58)
[url=http://www.akamuti.co.uk/products/new/distilled-tea-tree-wash-150ml/]

o tie distiliatai, tai tas pats kas hidrolatai?yra hamamelio ekologiško bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turit Fenique muila is protinguju serijos ' Tikroji amzinybe'? kaip jis su veido oda draugauja? biggrin.gif mano tokia misri ax.gif bet labiau i sausuma nei i riebuma g.gif
nusitaikiau i sita ir i Orginaluji blush2.gif
Atsakyti
dekui, atsirado kas priglaus distiliuota vandeni ir vynuogiu kauliuku alieju, liko tik sitas blush2.gif gal kam reikia blush2.gif
http://www.akamuti.c...body-oil-110ml/
atsiprasau, kad tersiu tema, zinau kad ne tam skirta vieta cia,
gal pasikartosiu, man labai patinka akamuti distiliuoti vandenys thumbup.gif turiu roziu bei ramuneliu, mano oda yra problematiska, misri,tai po to vandenuko tokia svelni pasidaro, dar naudoju tuos vandenukus i molio kaukes, turiu is akamuti neemu ir zaliojo molio kaukes, bet kolkas skirtumo tarp situ ir juodojo molio nepastebejau, na sitos gal kokybiskesnes sudeties g.gif ..nors prisipazinsiu kad nlb reguliariia naudoju kaukes, reiketu dazniau, stengiuosi bent karta per savaite uzsidet 4u.gif vakar is is kakavos sviesto argano aliejaus bei jojobos aliejaus bei grepfruktu ea susismakliavojau bendra mase, is pradziu skystas buvo, dabar jau stingsta, bet virsus dar skystokas g.gif
Papildyta:
ar esate kas uzsisakineje is sito puslapio?
http://www.handmadenaturals.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 13, 17:15)
atsiprasau, kad tersiu tema, zinau kad ne tam skirta vieta cia,
gal pasikartosiu, man labai patinka akamuti distiliuoti vandenys  thumbup.gif

ar esate kas uzsisakineje is sito puslapio?

o ką tau, vargšei, daryt? Juk ne komercinę prekybą varinėji, o stengies nuostolių nepatirt 4u.gif Dar nueik į "Ekologišką" forumą, ten yra tema mainau-dovanoju, gal kas susidomės likusiu aliejumi? smile.gif Tokiose temose paprastai ir pamato tokius "nereikalingus" dalykus, o kokioje išparduotuvėje... Na nebent yra, kas ten tikrai dažnai lankosi smile.gif

gaila, kad ne ramunėlių vandenį turėjai, būčiau pati jo paprašiusi, labai suintrigavai anksčiau 4u.gif

nea, nesu sad.gif

šiandien įsitikinau, kad originalus muilas vistik netinka mano plaukams, kaip ir apskritai muilas biggrin.gif Jaučiu, kad gyvenime sutaupyti ant šampūno negalėčiau ax.gif

išsiploviau, laukiu purumo rolleyes.gif O kai išdžiūvo, gavau tokius neaiškaus būvio plaukus ir "elektrinę" aureolę ant galvos.... Teko greit atsiprašyti šampūno ir staigiai persiplauti, kad nebesigąsdinčiau biggrin.gif O kūnui tai labai net jis patinka, kvepiantį kol kas atidėjau toliau į šoną thumbup.gif
Atsakyti
Na pastoviam plaukų plovimui ir man jis netiktų, reikia kažko minkštesnio, bet kadangi labai jau nuo tos dienos norėjau būti "ekologiška", tai išbandžiau biggrin.gif Na pliusas tik vienas, kad dar ir šiandien šaknys nesusiriebalavo, nors, prie galvos pats plaukas toks lyg apsunkęs būtų ir dar rodos, kad galai pašviesėjo, bet gal čia dažų likučius gerai atplovė biggrin.gif Nusipirkau šampūną Sante Briliant Jojoba, tai jis toks švelnus pasirodė, nelabai rodos ir to muilo pėdsakai norėjo nusiplauti. Sakykit, o visi Eco šampūnai beveik neputoja, ar tik čia mano toks pirmasis pasitaikė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mnaua naturaliausi yra visgi visokie aliejai, VCUP pirmam aukste prie lifto yra Naujosios barmunes prekystalis, jie turi visokiu alieju nedidelem kainom. Pirkau eterinio aliejaus, veido prieziurai persiku kauliuku, maciau ju puslapy kad parduoda ir kuno sveitiklius is druskos ir alieju -butinai isbandysiu. Naturalu ir nebrangu
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 13, 19:48)
dar ir šiandien šaknys nesusiriebalavo, nors, prie galvos pats plaukas toks lyg apsunkęs būtų

o visi Eco šampūnai beveik neputoja, ar tik čia mano toks pirmasis pasitaikė? mirksiukas.gif

kaip smagu thumbup.gif Man to ir užtektų beveik drinks_cheers.gif

putoja, bet mažiau nei sintetiniai smile.gif Mažesne, minkštesne ir smulkesne puta smile.gif Būna, kad man šampūnas ant galvos per pirmą užpylimą nesu[utoja, bet praskalavus ir kartojant antrąsyk - viskas ok cool.gif Tiesą pasakius, netgi primiršau, kaip putoja sintetiniai realiai biggrin.gif

QUOTE(Marchesa @ 2009 06 13, 19:50)
Mnaua naturaliausi yra visgi visokie aliejai, VCUP pirmam aukste prie lifto

kokie argumentai? g.gif Ten nerafinuotas tik simondsijų aliejus, visi kiti - po klaustuku. Taip kad apie naudą odai taip drąsiai kalbėti būtų neapdairu wink.gif
Atsakyti