Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 06 12, 12:15)
siaip tas iaugimas esu beveik tikra kiekvienai kitaip cia jau kokiu genu priklauso, kitos betkaip issirauna ir ne vieno plauko iaugusio

aš tai ar skutu, ar epiliatorium raviu ar vašku man visada įauga ir stipriai cool.gif beria irgi daug, nei peiliukas be juostelės nei kokosiukai man jokio pokyčio nepadarė kol kas verysad.gif o pilinguoju kūną kartą, du per savaitę rolleyes.gif

tik va su depiliatorium ir vašku pasipuošiau kapiliarų raizginiais kojas sad.gif žinojau, kad negalima, ale vistiek juk bandyti noriu doh.gif dabar jau tik skutu ir manau nekeisiu įpročio. bet esu priversta paauginti kaip reikalas sad.gif nes antrą - trečią dieną po skutimo baisiai išberia sad.gif o jei vėl skusčiau pagal poreikį tai geriau nė nepasakosiu kas nutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 12, 13:48)
o dabar nusipirkau depiliacini cukru su citrinos sultimis (jauciu kazkas panasaus i jusu visu cia gaminama cukraus pasta) is biolander, tai negaliu atsidziaugti ax.gif labai gerai kojos nusidepiliuoja. ir svarbiausia- neiaugineja ir neisberia, nes karta po koju depiliacijos kosmetikos kabinete su vasku, kojas isbere, nors ir pritepe visokiais raminamaisiais ir nuo isberimo kremais g.gif temoje apie depiliacijas viena forumiete rase, kad gali berti tiesiog nuo tam tikros rusies vasko, nes ir jis buna skirtingas- skirtingi kabinetai skirtingu firmu vaska naudoja g.gif o su situo cukrumi kol kas viskas  thumbup.gif

o kur perki ta paruosta cukru? kokia kaina? ax.gif gal netycia Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 12, 14:20)
o kaip to pirktinio sudetis? gal vertas demesio?

cia kaip suprantu klausimas man buvo adresuotas ax.gif
sudetis: sucrose (organic cane sugar), aqua, citrus medica limonum juice. dar parasyta 88.5% ingredients from organic farming. sertifikuota Ecocert.
cia galima daugiau paskaityt ax.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 06 12, 15:11)
o kur perki ta paruosta cukru? kokia kaina?  ax.gif gal netycia Kaune  bigsmile.gif

pirkau is lenkiskos internetines ekologiskos kosmetikos parduotuves, norejau nuoroda numest, bet ziuriu nebera jau ten arba neberandu g.gif kazkada buvau idejusi sios parduotuves nuoroda www.biolander.com bet kadangi nei viena nesusidomejo, tai pati viena uzsisakiau ax.gif na, ten dar kai ka pirkau, ne tik sita priemone. o siaip dar labai patinka, kad likuciai, like ant odos labai lengvai nusiplauna vandeniu (ne taip kaip su vasku), tas juosteles galima issiplaut ir is naujo naudot ir apskritai- gana taupus ax.gif
Atsakyti
o as jau tikejausi, kad pas mus yra pirkt doh.gif nes man tas mases paruosimas labai jau ilgas reikalas, kad gerai gautusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 12, 15:35)
o as jau tikejausi, kad pas mus yra pirkt  doh.gif  nes man tas mases paruosimas labai jau ilgas reikalas, kad gerai gautusi  blush2.gif

Tikrai galetu kazko tokio ir pas mus atvezti, nes daiktas tikrai vertas demesio ax.gif
man uz vaska daug labiau patinka, ypac del to, kad nealergizuoja ir neisberia po proceduros ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atejau pas jus pagalbos 4u.gif Gal kas galetumet pasakyt ar sia dekoratyvine kosmetika galima laikyti naturalia ir nekenksminga odai is sios sudeties:

Mica (CI 77019),Titanium Dioxide(CI 77891),Iron Oxides (CI 77492, CI 77499, CI 77491), Ultramarines (CI 77007).

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keturiese @ 2009 06 12, 16:51)
Sveikos  4u.gif 
Atejau pas jus pagalbos  4u.gif 

kiek suprantu, čia mineralinė kosmetika, sudėtis gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 13:47)
nea, originaliu wink.gif

Katuti, gal padėtum susigaudyti blush2.gif kur čia kuris skaitosi blush2.gif

ar šitas pirminis?

o šitas originalus?

aš kažkaip pamimečiau g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif gal kuri nusimanot ar naturalus aliejai iar siaip losjonai gali pagelbeti labai sausai kuno odai?ar tam reikalingi losjonai su naftos brudais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 06 12, 16:52)
Katuti, gal padėtum susigaudyti  blush2.gif kur čia kuris skaitosi  blush2.gif

ar šitas pirminis?

šitas tavo įdėtas pirmasis yra būtent tas originalus, kur viskam viskam 4u.gif

o štai šis yra pirminis 4u.gif

QUOTE(shape uk @ 2009 06 12, 17:56)
labukas 4u.gif gal kuri nusimanot ar naturalus aliejai iar siaip losjonai gali pagelbeti labai sausai kuno odai?ar tam reikalingi losjonai su naftos brudais unsure.gif

kokosų aliejus labai veiksmingas net rimtomis odos ligomis sergantiems žmonėms, pvz. - egzema, dar kažkuri pasakojo apie SB, tik nepamenu, kokia konkrečiai pas jį problema. Po dušo drėgną kūną ištepi ir leidi susigerti, čia greitai smile.gif Ir efektyvu, ir be naftos apsieini smile.gif Pabandyk, gal patiks biggrin.gif O jei nepatiks, kokosus kepimui sunaudosi thumbup.gif
Atsakyti
O sakykite prašau,ar šitos plaukų priežiūros priemonės tinka šviesintiems plaukams ir ar jos efektyvios,geros? ax.gif
Nes pagal visą pasirinkimą mano mieste tik šios ir yra,tai vis galvoju nusipirkti.Bet ar vertos dėmesio ar yra ir geresnių? biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zakkis, matau kad skaitai, kodel neatsakote i AZ zinutes del akamuti prekiu jau tris savaites? 4u.gif man tu prekiu nereikia, uzsakiau del Jusu ..negrazu apgaudineti... ax.gif
Atsakyti