Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 12, 12:24)
Jei jau masė gera gavosi, tai tikrai turėjo išpešti. O tu užtepusi masės ant odos palaukę minutėlę kol masė abstings? Nes jau tada tai niekaip plauko nuo masės nebeatskirsi.

laukiau, bet vistiek kaip plastilino gabala uzilipinai nusilipinai o plaukai ten kur buve lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 13:10)

ir aš bandydavau nupešt nepalaikius, bet masę uždėjus ją reikia dar palaikyti truputį ir tik tada plėšti, kai plaukeliai joje paskęsta smile.gif

merginos, o jūs iki šiol tik skusdavot?  blink.gif Nesat niekad vaško naudojusios? Man kažkaip vaškas ir cukrus pagal savo naudojimo pobūdį yra beveik tapačios depiliavimo priemonės, kurios išrauna plauką su šaknimi. Būna, kad įauga keli plaukeliai, na bet ne taip baisiai  g.gif O jūs kokį nors pylingą taip nudepiliuotoms vietoms padarot? Šiaip tai reikėtų, tas padeda plaukeliams išlįsti į paviršių ir nesivynioti po oda  4u.gif

piliguoju as oda gan daznai tai jau pries depiliuojant butinai
o su vasku esu meginus tik naminem salygom tai baisiausia nepatiko

siaip tas iaugimas esu beveik tikra kiekvienai kitaip cia jau kokiu genu priklauso, kitos betkaip issirauna ir ne vieno plauko iaugusio
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 14:00)

Sultry su greipfuitu irgi niekur nemačiau, gal tik tinklapyje nėra, o parduotuvėse būna? g.gif

va tokis
user posted image

pirkau Cup'e biobutique. bet seniai,tai nznau ar dabar toki turi smile.gif
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 14:10)

lyg ir ne sad.gif
viskas, aš šįvakar irgi su tuo muilu galvą plausiu biggrin.gif O kokie tavo plaukai? wink.gif

ech... tai negi man dbr viena muila pirkt..o po to kita doh.gif bet kazkaip nesinori permoket,kai zinau,jog bus pigiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 12, 12:21)
BIRŽELIO 15-21 DIENOMIS
NIMFALI Visam asortimentui nuolaida  38%.  smile.gif

Aaaaaa, mano mano mano blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 12, 13:15)
laukiau, bet vistiek kaip plastilino gabala uzilipinai nusilipinai o plaukai ten kur buve  lotuliukas.gif

Tuomet net neabejok, kad tavojji masė buvo per kieta. Tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 12 birželio 2009 - 12:19
O kokie tavo plaukai? wink.gif

Mano plaukai natūraliai pučiasi ir garbanojasi, gan sausoki blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 12, 13:11)
stai foto sampuno ir balzamo

QUOTE(Sultry @ 2009 06 12, 13:16)
va tokis
pirkau Cup'e biobutique. bet seniai,tai nznau ar dabar toki turi smile.gif

Merginos, ta parduotuvė CUP'e 5 aukšte, taip? Koks tikslus pavadinimas, biobutique? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 13:26)
Merginos, ta parduotuvė  CUP'e 5 aukšte, taip? Koks tikslus pavadinimas, biobutique? rolleyes.gif

taip teisingai smile.gif dar yra ir Panoramoj.. ir lygtai vel atsidare Savanoriu pr.1
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 12:26)
Mano plaukai natūraliai pučiasi ir garbanojasi, gan sausoki blush2.gif

pabandysiu su riebiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 13:35)
pabandysiu su riebiais  drinks_cheers.gif

cia pirminiu plaukus plaunat? blush2.gif
Atsakyti
nea, originaliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 13:00)
man kaip tik reiktų tokio kur gerai pamaitintų ir šiek tiek apsunkintų plauką, ačiū 4u.gif

tai tada turetu tikti tas balzamas, man jis toks tik siaip sau, nes gal per daug apsunkina plauka ax.gif

merginos, o jūs iki šiol tik skusdavot?  blink.gif Nesat niekad vaško naudojusios? Man kažkaip vaškas ir cukrus pagal savo naudojimo pobūdį yra beveik tapačios depiliavimo priemonės, kurios išrauna plauką su šaknimi. Būna, kad įauga keli plaukeliai, na bet ne taip baisiai  g.gif O jūs kokį nors pylingą taip nudepiliuotoms vietoms padarot? Šiaip tai reikėtų, tas padeda plaukeliams išlįsti į paviršių ir nesivynioti po oda  4u.gif

as tai skirtingom kuno vietom skirtingas priemones naudoju ax.gif pazastims- depiliatoriu, bikini- peiliukus arba salone su vasku (paciai su vasku neiseina), kojoms- anksciau vasko juosteles, budavo kazkokios firmos labai geros, paskui jos dingo, nusipirkau kitos firmos tai tikras sh..., nieko neisraudavo... tada grizau prie peiliuku ir depiliatoriaus, bet nuo depiliatoriaus labai iaugineja, jei nepamirsdavau kiekviena diena pasipylinguoti, tai maziau, bet vistiek iauginedavo. o dabar nusipirkau depiliacini cukru su citrinos sultimis (jauciu kazkas panasaus i jusu visu cia gaminama cukraus pasta) is biolander, tai negaliu atsidziaugti ax.gif labai gerai kojos nusidepiliuoja. ir svarbiausia- neiaugineja ir neisberia, nes karta po koju depiliacijos kosmetikos kabinete su vasku, kojas isbere, nors ir pritepe visokiais raminamaisiais ir nuo isberimo kremais g.gif temoje apie depiliacijas viena forumiete rase, kad gali berti tiesiog nuo tam tikros rusies vasko, nes ir jis buna skirtingas- skirtingi kabinetai skirtingu firmu vaska naudoja g.gif o su situo cukrumi kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
o kaip to pirktinio sudetis? gal vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 10:55)
išbandžiau vakar Feniqua originalųjį muilą ir likau juo labai patenkinta biggrin.gif Įdomiausia, kad juo muiluojant visiškai nelieka jokio kvapo wink.gif Muilavimas slidus, todėl patogu naudoti peiliukus depiliacijai. Beje, ant jo rašoma, kad vyrų barzdoms skusti irgi gerai tinka biggrin.gif

prausiau juo ir veidą. Pojūtis kitoks nei po pienelio ar CC, kurie vistiek plėvelę palieka - oda liko sausesnė nei po jų. Tačiau tempimo nebuvo. Pvz. Logonos mėtinės putos riebiai odai prausti yra "stipresnės" negu šitas muilas ir jas panaudojus veidas tiesiog girgždantis" likdavo  doh.gif

Tikiuosi, kad visų muilų neišpirkai. Aš šiandien lėksiu į Nimfali biggrin.gif
Atsakyti