Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, kokie atsiliepimai apie šią produkciją, čia sertifikuota Gulbės ženklu, o dabar akcija jai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 10:51)
Merginos, kokie atsiliepimai apie šią produkciją, čia sertifikuota Gulbės ženklu, o dabar akcija jai? bigsmile.gif

aš kiek žinau tai ne viskas pas juos sertifikuota. berods išvis tik indų ploviklis, o skalbimo priemonės tai švelnesnė chemija nei kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 12, 10:35)
Tai visgi depiliuoji toliau? O kaip cukrus lotuliukas.gif? Žinok aš tą depiliaciją prakeikiau šimtus kartų. Įsivaizduoji iki dabar dar likę kai kur įaugę pusės cm plaukeliai blink.gif. O jau jausmas kokias keturias dienas buvo, praėjus kokios pusantros savaitės po depiliacijos doh.gif. Ryškiai plaukeliai kalėsi lauk ir kėlė niežulį, tempimą ir dar bala žino ką... Jaučiu atsisakysiu depiliavimo su visam schmoll.gif.

o as kojas auginau auginau, issiviriau atrode tokios tobulos konsistencijos cukru, kuris nieko nedepiliavo doh.gif nelipo prie plaukeliu ir viskas o atrode kaip is paveiksliuku internetiniu - tobulas, tai emiau ir nuskutau, o pries tai bikini meginau, tiesiog siaubingai iaugineja plaukai susidarineja gan dideli raudoni guzeliai nebeismanau ka daryt meginau tamanais tepti bet nelabai kas ten keiciasi, jau imu galvoti apie maudymosi kostiumeli su sortuku tipo apatine dalim doh.gif nes matau, kad greit nesugis
Atsakyti
BIRŽELIO 15-21 DIENOMIS
NIMFALI Visam asortimentui nuolaida 38%. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 12, 12:12)
o as kojas auginau auginau, issiviriau atrode tokios tobulos konsistencijos cukru, kuris nieko nedepiliavo doh.gif nelipo prie plaukeliu ir viskas o atrode kaip is paveiksliuku internetiniu - tobulas, tai emiau ir nuskutau, o pries tai bikini meginau, tiesiog siaubingai iaugineja plaukai susidarineja gan dideli raudoni guzeliai nebeismanau ka daryt meginau tamanais tepti bet nelabai kas ten keiciasi, jau imu galvoti apie maudymosi kostiumeli su sortuku tipo apatine dalim doh.gif  nes matau, kad greit nesugis

Jei jau masė gera gavosi, tai tikrai turėjo išpešti. O tu užtepusi masės ant odos palaukę minutėlę kol masė abstings? Nes jau tada tai niekaip plauko nuo masės nebeatskirsi. Čia ir yra šio reikalo esmė. Man tai įdomiai, įaugo plaukai tik kojose ir taip žiauriai, jau antra savaitės kaip vaikštau su įaugusais. Praeitą savaitgalį MB nebuvo namie, tai su panom taip įsivakarojom, kad viena jų liko pas mane nakvoti. Aš jai kai parodžiau savo kojas, tai abi iki ašarų žvengėm. O štai bikio srityje plaukleliai neįaugo. Keista, nuo ko tai galėtų priklausyti g.gif. Vėl kažkada auginsiu ir depiliuoisiuos, nes oda tikrai kaip šilkinė būna, ko niekada negalėčiau pasakyti apie nuskutimą su peiliuku. Tik va tas auginimas tai irgi gyva bėda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 12 birželio 2009 - 11:26
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 10:55)
išbandžiau vakar Feniqua originalųjį muilą ir likau juo labai patenkinta biggrin.gif Įdomiausia, kad juo muiluojant visiškai nelieka jokio kvapo wink.gif Muilavimas slidus, todėl patogu naudoti peiliukus depiliacijai. Beje, ant jo rašoma, kad vyrų barzdoms skusti irgi gerai tinka biggrin.gif

prausiau juo ir veidą. Pojūtis kitoks nei po pienelio ar CC, kurie vistiek plėvelę palieka - oda liko sausesnė nei po jų. Tačiau tempimo nebuvo. Pvz. Logonos mėtinės putos riebiai odai prausti yra "stipresnės" negu šitas muilas ir jas panaudojus veidas tiesiog girgždantis" likdavo  doh.gif

Weledos dušo kremas MB aprbuotas kaip skaniai kvepiantis, putojantis ir malonus, taigi, akivaizdu, kad paieškos baigtos  thumbup.gif  Dabar jau tik nuolaidų šitiems prausikliams žiūrėsiu ar šiaip žemesnių kainų ir belieka keisti kvapus biggrin.gif

nu kaip gerai girdet gerus atsiliepimus thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 12:25)
Vadinasi ne tavo vienos toks, pas mus situacija ta pati, prausiasi tik vaikišku muilu, jo teigimu niekas taip nenuplauna jam visų nešvarumų hihihi.gif
Merginos perskaičiau, kad visuose mano šampūnuose yra SLS ir išsiploviau galvą tuo muilu(beja šiaip kūnui tai labai patiko rolleyes.gif ), nu Dievas žino kas čia bus, kai išdžiūsiu parašysiu, galvos oda tai truputį kaista mastau.gif

lauksim ispudziu 4u.gif

hmmm. jei nuo 06 15 viskam 38 proc... tai dbr apsimoka pirkt orginalu muila labiau (dbr kainuoja 13, su 38proc nuolaida kainuos apie 17)

tik va kada labiau kvapnuji muila apsimokes pirkt? ar kvapniem dbr yra nuolaidu? (be nuolaidos jie 54litai, su 38 proc nuolaida apie 34 bus)4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 birželio 2009 - 11:40
QUOTE(violence @ 2009 06 12, 12:07)
aš kiek žinau tai ne viskas pas juos sertifikuota. berods išvis tik indų ploviklis, o skalbimo priemonės tai švelnesnė chemija nei kitos smile.gif

Ačiū, žinosiu 4u.gif

O kokie atsiliepimai apie Sante šampūnus ir kremus, nes žiūriu pigesni jie, o atskiros temos lyg ir nėra? ax.gif

Tiesa jau išdžiuvau, kai ploviau plaukai buvo kaip kokiu vašku aptraukti, jau pamaniau kad susiriebalavusi būsiu, bet kai išdžiuvau plaukai pasidarė trigubo purumo nei įprasta, labai gerai nuo šaknų pakilę, tik kai pačios plaukai linkę pūstis, tai jau kiek per daug biggrin.gif Jaučiu dėl to ir rekomenduojama daugiau vyrams hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 birželio 2009 - 11:56
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 12:45)
O kokie atsiliepimai apie Sante šampūnus ir kremus, nes žiūriu pigesni jie, o atskiros temos lyg ir nėra? ax.gif

man patiko Sante sampunas su apelsinais smile.gif taip pat patinka ir Sante Briliant Care plauku balzamas.. dar patinka spec. veidui savaiminis..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 12, 13:51)
man patiko Sante sampunas su apelsinais  smile.gif taip pat patinka ir Sante Briliant Care plauku balzamas.. dar patinka spec. veidui savaiminis..

man berods sampunas su greipfruktu patiko. alieju gerai isplaudavo biggrin.gif
patinka dar Antistress kauke veidui (kur dviem kartam buna). ji su zaliaja arbata wub.gif

ir pilingas veidui is tos pacios linijos neblogas. bigsmile.gif ir uztenka jo daugiau nei dviem kartam,kaip kad raso tongue.gif

pritariu Palominai del plauku balzamo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 12, 12:51)
man patiko Sante sampunas su apelsinais  smile.gif taip pat patinka ir Sante Briliant Care plauku balzamas.. dar patinka spec. veidui savaiminis..

Tokio su apelsinais lyg ir nemačiau gal tas su alijošiumi, nes į jį mačiau įeina apelsinas, arba ecoeco nėra mastau.gif

Palomina
gal galėtum nuotrauką įdėti, man kaip tik reiktų tokio kur gerai pamaitintų ir šiek tiek apsunkintų plauką, ačiū 4u.gif

Sultry su greipfuitu irgi niekur nemačiau, gal tik tinklapyje nėra, o parduotuvėse būna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 birželio 2009 - 12:07
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 10:10)
Ar taip suprantu dėl silikonų ir ar tik jie blogi? blush2.gif

dėl silikonų - taip, kiti lyg ir nekenksmingi. Tiesa, kas ten per ekstraktas, tai nepažįstu mastau.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 12, 11:12)
o issiviriau atrode tokios tobulos konsistencijos cukru, kuris nieko nedepiliavo doh.gif nelipo prie plaukeliu

tiesiog siaubingai iaugineja plaukai

ir aš bandydavau nupešt nepalaikius, bet masę uždėjus ją reikia dar palaikyti truputį ir tik tada plėšti, kai plaukeliai joje paskęsta smile.gif

merginos, o jūs iki šiol tik skusdavot? blink.gif Nesat niekad vaško naudojusios? Man kažkaip vaškas ir cukrus pagal savo naudojimo pobūdį yra beveik tapačios depiliavimo priemonės, kurios išrauna plauką su šaknimi. Būna, kad įauga keli plaukeliai, na bet ne taip baisiai g.gif O jūs kokį nors pylingą taip nudepiliuotoms vietoms padarot? Šiaip tai reikėtų, tas padeda plaukeliams išlįsti į paviršių ir nesivynioti po oda 4u.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 06 12, 11:36)
ar kvapniem dbr yra nuolaidu? 

lyg ir ne sad.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 11:45)
bet kai išdžiuvau plaukai pasidarė trigubo purumo nei įprasta,

viskas, aš šįvakar irgi su tuo muilu galvą plausiu biggrin.gif O kokie tavo plaukai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 13:00)
Tokio su apelsinais lyg ir nemačiau gal tas su alijošiumi, nes į jį mačiau įeina apelsinas, arba ecoeco nėra mastau.gif

Palomina
gal galėtum nuotrauką įdėti, man kaip tik reiktų tokio kur gerai pamaitintų ir šiek tiek apsunkintų plauką, ačiū 4u.gif

Sultry su greipfuitu irgi niekur nemačiau, gal tik tinklapyje nėra, o parduotuvėse būna? g.gif

stai foto sampuno ir balzamo
user posted image user posted image
Atsakyti