Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 23:49)
Šiaip manau, kad jie abu tinka intymiai higienai, nors ant pirminio muilo tas ir nėra parašyta, bet vistik ir pirminis skirtas jautriai, sausai odai wink.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 00:03)
O akcija tik šią savaitę, taigi paskubėkite bigsmile.gif

Jei ten liko nedaug atsargu, jauciu per sia savaite gali ir nebelikti ax.gif
Atsakyti
išbandžiau vakar Feniqua originalųjį muilą ir likau juo labai patenkinta biggrin.gif Įdomiausia, kad juo muiluojant visiškai nelieka jokio kvapo wink.gif Muilavimas slidus, todėl patogu naudoti peiliukus depiliacijai. Beje, ant jo rašoma, kad vyrų barzdoms skusti irgi gerai tinka biggrin.gif

prausiau juo ir veidą. Pojūtis kitoks nei po pienelio ar CC, kurie vistiek plėvelę palieka - oda liko sausesnė nei po jų. Tačiau tempimo nebuvo. Pvz. Logonos mėtinės putos riebiai odai prausti yra "stipresnės" negu šitas muilas ir jas panaudojus veidas tiesiog girgždantis" likdavo doh.gif

Weledos dušo kremas MB aprbuotas kaip skaniai kvepiantis, putojantis ir malonus, taigi, akivaizdu, kad paieškos baigtos thumbup.gif Dabar jau tik nuolaidų šitiems prausikliams žiūrėsiu ar šiaip žemesnių kainų ir belieka keisti kvapus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos Laureth Sulfate ir Sodium Laureth Sulfate tas pats, ar pastarasis nekenksmingas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 09:55)

prausiau juo ir veidą. Pojūtis kitoks nei po pienelio ar CC, kurie vistiek plėvelę palieka - oda liko sausesnė nei po jų. Tačiau tempimo nebuvo. Pvz. Logonos mėtinės putos riebiai odai prausti yra "stipresnės" negu šitas muilas ir jas panaudojus veidas tiesiog girgždantis" likdavo  doh.gif

O Logonos metu putos suteikdavo tempimo pojuti? noreciau as ju,
bet galvoju gal labai temps oda, nera kaip pameginti tik gaila doh.gif

Madaros man Douglas ipyle i meginuka putu prausimui tai labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 09:55)
Muilavimas slidus, todėl patogu naudoti peiliukus depiliacijai.

Weledos dušo kremas MB aprbuotas kaip skaniai kvepiantis, putojantis ir malonus, taigi, akivaizdu, kad paieškos baigtos  thumbup.gif  Dabar jau tik nuolaidų šitiems prausikliams žiūrėsiu ar šiaip žemesnių kainų ir belieka keisti kvapus biggrin.gif

Tai visgi depiliuoji toliau? O kaip cukrus lotuliukas.gif? Žinok aš tą depiliaciją prakeikiau šimtus kartų. Įsivaizduoji iki dabar dar likę kai kur įaugę pusės cm plaukeliai blink.gif. O jau jausmas kokias keturias dienas buvo, praėjus kokios pusantros savaitės po depiliacijos doh.gif. Ryškiai plaukeliai kalėsi lauk ir kėlė niežulį, tempimą ir dar bala žino ką... Jaučiu atsisakysiu depiliavimo su visam schmoll.gif.

Nori pasakyti daugiau nebandysi kitų gamintojų
duškių blink.gif.
Atsakyti
Jau berods radau - tai turbūt bus blogasis SLS, tiesa? mastau.gif
Atsakyti
Informuoju gal labiau ateičiai 4u.gif
biologisch už 311,43 eur nuskaičiavo 1092,30 lt. tai kursas netgi gaunasi 3,51 rolleyes.gif

išties jaučiau poreikį pasiaiškinti, nes didžioji dauguma skaičiavotės 3,45 kursu smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 09:30)
Merginos Laureth Sulfate ir Sodium Laureth Sulfate tas pats, ar pastarasis nekenksmingas? g.gif

čia tas pats 4u.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 12, 09:30)
O Logonos metu putos suteikdavo  tempimo pojuti?

nežinau, kaip aiškiau paaiškinti - CC ar pienelis plauna švelniai, veidas lieka su plėvele tarsi, o putos tai nugremžia viską. Kai nusiprausi su jomis ir brauki per šlapią veidą, net girgždėjimas girdisi. Jei nori aštriau - tai bandyk, o jei švelnesni būdai prie širdies, tai sakyčiau, kad neverta smile.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 12, 09:35)
Tai visgi depiliuoji toliau? O kaip cukrus lotuliukas.gif?

Nori pasakyti daugiau nebandysi kitų gamintojų
duškių blink.gif.

na, kai kilo susidomėjimas cukrumi, man nepavyko iš karto išsivirt jo tinkamai ir aš nesiryžau auginti pažastų ax.gif Su kojom paprasčiau - įlendi į kelnes ir niekas nemato, ar jos apaugę, ar ne hihihi.gif Tai kojos cukraus sulaukė, o pažastys ne, todėl pastarosioms imu peiliuką smile.gif

vat manai, o man cukrus patiko ir plaukeliai nuo jo neįaugo - taip atsipalaidavau, kad ilgai skusti jų nereikėjo biggrin.gif Aš tai vėl bandysiu cukrų imti šios savaitės pabaigoj, man jis gerai smile.gif

aš pati nelabai naudoju dušo želes, nes turiu Feniqua muilų ir man jie, kaip ypač netaupiai prausėjai, yra skalsūs, skaniai kvepia, nesausina odos biggrin.gif O MB atvirkščiai, muilų nelabai mėgėjas, mieliau nori kokia žele praustis, tai dėl jo ir ieškau. Maniau, kad Lavera bus gerai, bet labai konkrečiai pasakė, kad jau tos firmos tai niekad gyvenime nenori daugiau turėti sad.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 12, 09:46)
tai kursas netgi gaunasi 3,51  rolleyes.gif

tai perskaičiuok sumas mastau.gif Man gali neskaičiuot, aš pati persiskaičiuosiu dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 birželio 2009 - 10:01
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 09:58)
tai perskaičiuok sumas mastau.gif Man gali neskaičiuot, aš pati persiskaičiuosiu dirol.gif

nejuokink lotuliukas.gif doh.gif man asmeniškai skirtumas nepilni 2lt tongue.gif
tik nekvailiokit ir nereaguokit į tą 0,1ct
juk sakau čia ateičiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Katuti ačiū, dar labai noriu pasitikslinti dėl galūnių:
-cone(arba thicone) čia silikonai? pvz.Cylomethicone; Amodimethicone
…Oil pvz.Prunus Armeniaca Kernel Oil; Cocos Nucifera(Coconut) Oil
...Extract pvz.Avene Satira Extract
…Protein pvz. Laurdimonium Hidroxypropyl Hidrolyzed Wheat Protein

Ar taip suprantu dėl silikonų ir ar tik jie blogi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 10:58)
aš pati nelabai naudoju dušo želes, nes turiu Feniqua muilų ir man jie, kaip ypač netaupiai prausėjai, yra skalsūs, skaniai kvepia, nesausina odos biggrin.gif O MB atvirkščiai, muilų nelabai mėgėjas, mieliau nori kokia žele praustis, tai dėl jo ir ieškau.

Matai kokie žmonės skirtingi. Pas mane atvirkščiai, aš tik duškes ir jokių muilų, nors iš bėdos mielai ir muilu pasinaudočiau. O va štai MB jokių duškių neįkištum - jei nėra muilo, prausis su vandeniu arba bet kokio lygio miulo "liekanom", bet tik ne su duške. Jam vis vaidenasi, kad duškė nenusiplauna blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 12, 11:12)
Matai kokie žmonės skirtingi. Pas mane atvirkščiai, aš tik duškes ir jokių muilų, nors iš bėdos mielai ir muilu pasinaudočiau. O va štai MB jokių duškių neįkištum - jei nėra muilo, prausis su vandeniu arba bet kokio lygio miulo "liekanom", bet tik ne su duške. Jam vis vaidenasi, kad duškė nenusiplauna blink.gif.

Vadinasi ne tavo vienos toks, pas mus situacija ta pati, prausiasi tik vaikišku muilu, jo teigimu niekas taip nenuplauna jam visų nešvarumų hihihi.gif
Merginos perskaičiau, kad visuose mano šampūnuose yra SLS ir išsiploviau galvą tuo muilu(beja šiaip kūnui tai labai patiko rolleyes.gif ), nu Dievas žino kas čia bus, kai išdžiūsiu parašysiu, galvos oda tai truputį kaista mastau.gif
Atsakyti