Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 17:01)

naujas tau daiktas ar jau esi naudojusi? wink.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 11, 17:08)
Aš mylimos Weledos dantų pastas:)

nusipirkau šiandien Druide pastos, bandysiu biggrin.gif Vergine pasakė, kad jos ilgiau gaivą išlaiko nei jų turimos su moliu rolleyes.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 11, 18:36)
as laveros basis pieneli veidui, kauke plaukams, dantu pasta...

beveik kaip aš biggrin.gif Tik plaukams kaukių turiu tikrai užtektinai drinks_cheers.gif

Nimfali šiandien pirkau originalaus ir pirminio muilo (originalaus gabalėlį pati naudosiu), žaliojo molio miltelių biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, buvo klausimas, kam Holos nuolaidos. Tai 15 proc. nuolaida visą birželį taikoma kavoms ir arbatoms, kitokių nuolaidų neužmačiau smile.gif

išsirinkau šiandien šaltalankių dušo kremą, bandysim bigsmile.gif Kvepia tikrai labai skaniai, o palyginus su citrusiniu, tai pastarasis yra gaivi, neįkyri ir švelni citrina, o šaltalankių - saldesnis apelsinas. Pačių šaltalankių kvapo man ten nelabai jaučiasi, bet tikriausiai taip turėtų ir būti pagal eterinių aliejų mišinuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 11, 21:10)
kas kur kaip kiek  bigsmile.gif  mane domina  mirksiukas.gif

Vln.pirmad busiu Kaune autobusu stoty gal 20min, po to Klaipeda smile.gif

user posted image

pas mane like iki uzraso bambus, kiek auksciau balto kvadratelio apacios.
talpa 150ml,tai like kiek daugiau nei puse turbut g.gif

natraktiv naujas kainuoja 24litus.
o cia puse ir naudoto,tai uz 10 atiduodu. galiojimas geras iki 2011 sausio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 22:26)
naujas tau daiktas ar jau esi naudojusi? wink.gif
nusipirkau šiandien Druide pastos, bandysiu biggrin.gif Vergine pasakė, kad jos ilgiau gaivą išlaiko nei jų turimos su moliu  rolleyes.gif
beveik kaip aš biggrin.gif Tik plaukams kaukių turiu tikrai užtektinai  drinks_cheers.gif

Nimfali šiandien pirkau originalaus ir pirminio muilo (originalaus gabalėlį pati naudosiu), žaliojo molio  miltelių biggrin.gif

bus naujas daiktas blush2.gif

nu as vis tiek neikertu,kas tas pirminis muilas ir kas tas orginalus? blush2.gif 4u.gif
ar Nimfali psl raso? reiks eit ziuret...
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 22:42)
tiesa, buvo klausimas, kam Holos nuolaidos. Tai 15 proc. nuolaida visą birželį taikoma kavoms ir arbatoms, kitokių nuolaidų neužmačiau smile.gif

išsirinkau šiandien šaltalankių dušo kremą, bandysim  bigsmile.gif Kvepia tikrai labai skaniai, o palyginus su citrusiniu, tai pastarasis yra gaivi, neįkyri ir švelni citrina, o šaltalankių - saldesnis apelsinas. Pačių šaltalankių kvapo man ten nelabai jaučiasi, bet tikriausiai taip turėtų ir būti pagal eterinių aliejų mišinuką smile.gif

4u.gif manau,turetum nenusivilt. as jau antra tokia naudoju... o su manim retai buna,kad daikta kartociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 19:57)
su bambukais?
et,gaila neuzfiksavau,kad ieskot..buc saviski pasiulius.. nebenaudoju  blush2.gif  nes karscio nebenaudoju bigsmile.gif

o ar vertas demesio? ax.gif norisi kazko nuo feno karscio apsaugancio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 11, 22:49)
o ar vertas demesio? ax.gif norisi kazko nuo feno karscio apsaugancio ax.gif

na,kas man patiko,kad nelipina plauko ir gerai purskiasi... neikyraus kvapo,kas man labai svarbu visose priemonese.
o ar nuo karscio saugo ,tai kaip ir nera tokio objektyvaus kriterijaus g.gif kad nieko blogo nenutiko fenuojant, tai faktas. plauku netiesinu ir negarbanoju karstais irengimais,tai del sito negaliu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 20:46)
bus naujas daiktas  blush2.gif

nu as vis tiek neikertu,kas tas pirminis muilas ir kas tas orginalus?  blush2.gif  4u.gif
ar Nimfali psl raso? reiks eit ziuret...

4u.gif  manau,turetum nenusivilt. as jau antra tokia naudoju 

man pagal odos tipą netiktų Weledos kaukė sad.gif

pirminis muilas, tai muilas be visokių "pribumbasų", muilų protėvis. Kvepia vos vos, labai švelniai ūkišku muilu. Nesukelia alergijų, jo bijo erkės, jis malšina vabzdžių įkandimų vietų sudirgimus smile.gif

o originalus tinka viskam - veidui (ir kaip kaukė), kūnui, intymiai higienai, kūdikiams, netgi ir plaukams, skutimuisi 4u.gif Kvapas panašus kaip ir pirminio. Jie abu per kurį laiką bus išbandyti ant sausos, problematiškos odos - kai tai įvyks, galėsiu parašyti nuomonę smile.gif

kad ne man ta želė, aš jau į originalų muilą žiūriu - MB naudos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 22:56)
man pagal odos tipą netiktų Weledos kaukė sad.gif

pirminis muilas, tai muilas be visokių "pribumbasų", muilų protėvis. Kvepia vos vos, labai švelniai ūkišku muilu. Nesukelia alergijų, jo bijo erkės, jis malšina vabzdžių įkandimų vietų sudirgimus smile.gif

o originalus tinka viskam - veidui (ir kaip kaukė), kūnui, intymiai higienai, kūdikiams, netgi ir plaukams, skutimuisi  4u.gif Kvapas panašus kaip ir pirminio. Jie abu per kurį laiką bus išbandyti ant sausos, problematiškos odos - kai tai įvyks, galėsiu parašyti nuomonę smile.gif

kad ne man ta želė, aš jau į originalų muilą žiūriu - MB naudos  rolleyes.gif

as emiau iris, nes ji tokia nei tai spuoguotai,nei tai sausai...
gundziaus roziu,bet sakau reikia pasilikt kazkoki kosmetikos rezerva,kai oda pabres labiau..na, kai siek tiek jau brandesne busiu ax.gif

aciu uz paaiskinima 4u.gif
as kazkaip neperlipu per save..muilas man yra rankom plauti.. doh.gif ir kiek bandziau veidui..tiek sebamed senais laikais,tiek madaros muiliuka nu man kazkas netinka ir vsio schmoll.gif

o Tu butinai ir pati bent sykiuka su kempine isbandyk..gal persigalvosi ir MB nebeatiduosi hihihi.gif
Atsakyti
aišku, kad Weledos pienelį išbandysiu, bet gaila man iš gero žmogaus suvisam atimt blush2.gif Aš veido su muilu irgi neprausiu - Laveros pienelis tam arba CC. Nors su šituo tikrai bandysiu ir netgi putas 2 minutes kaip kaukę paliksiu smile.gif Žiūrėsiu, kas bus biggrin.gif Muilas man kūnui gerai. Kiek dabar turėjau muiliukų, tai taip malonu su jais muilintis, kad ne tas žodis thumbup.gif

beje, Holos laikinai neturi tų pačių paprasčiausių Sonnet muilų po 2 litus - bus po kokių 10 dienų wink.gif
Atsakyti
Gal kuri norėtumėt Sante rožių arba Weledos rozmarinų šampuną išbandyti? Mielai pamainyčiau į kokį nors kitą. Sante tai labai nemažai likę- daugiau nei pusė. Wledos- ketvirtadalis iš 250 ml. Galėčiau mainyti ir į mažesnį kiekį
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 06 11, 23:27)
Gal kuri norėtumėt Sante rožių arba Weledos rozmarinų šampuną išbandyti? Mielai pamainyčiau į kokį nors kitą. Sante tai labai nemažai likę- daugiau nei pusė. Wledos- ketvirtadalis iš 250 ml. Galėčiau mainyti ir į mažesnį kiekį

o weledos tikrai 250ml pakuote..?man rods tik mazesnes tesu macius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 23:25)
aišku, kad Weledos pienelį išbandysiu, bet gaila man iš gero žmogaus suvisam atimt  blush2.gif Aš veido su muilu irgi neprausiu - Laveros pienelis tam arba CC. Nors su šituo tikrai bandysiu ir netgi putas 2 minutes kaip kaukę paliksiu smile.gif Žiūrėsiu, kas bus  biggrin.gif Muilas man kūnui gerai. Kiek dabar turėjau muiliukų, tai taip malonu su jais muilintis, kad ne tas žodis  thumbup.gif

beje, Holos laikinai neturi tų pačių paprasčiausių Sonnet muilų po 2 litus - bus po kokių 10 dienų wink.gif

lauksiu atsiliepimu apie muila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 21:42)
išsirinkau šiandien šaltalankių dušo kremą, bandysim  bigsmile.gif Kvepia tikrai labai skaniai, o palyginus su citrusiniu, tai pastarasis yra gaivi, neįkyri ir švelni citrina, o šaltalankių - saldesnis apelsinas. Pačių šaltalankių kvapo man ten nelabai jaučiasi, bet tikriausiai taip turėtų ir būti pagal eterinių aliejų mišinuką

Čia tu apie Weledos duškę? Ir aš nejaučiau šaltalankių kvapo, tik lengvą citrusą rolleyes.gif. Buvo minčių, kad gal nuo vikystės kvapo gerai neatsimenu, bet ne - po kelių dienų turgelyje nusipirkau šviežiai spaustų šaltalankių sulčių, tai iškart kvapaą risiminiau. Tikrai to šaltalankių kvapo šioje duškėje nėra schmoll.gif. Bet man patiko šios duškės lengvumas, tokia slidi. Beje, šaltalankių losionas irgi labai švelnus, lengvas ir odą švelnią kaip niekas kitas palieka.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 22:30)
o weledos tikrai 250ml pakuote..?man rods tik mazesnes tesu macius  blush2.gif
Papildyta:
lauksiu atsiliepimu apie muila  4u.gif

aha, aš jį ne LT pirkau
va čia http://www.zknatural...ty/pokaz/id=363

o Sante 200 ml
Atsakyti