Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 06 04, 10:42)
o Vergine, kiek pas jus alijosiaus gelis kainuoja? Gal atpigo smile.gif

Pats alijošius neatpigo... 125 ml. kainuoja 58,50 lt., dabar nelabai pamenu, bet dviguba talpa man atrodo 78 lt.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu isgirti Logonos kuno sviesta Oriental. Ilgai ieskojau ir rinkausi, kas galetu pagelbeti mano sausai blauzdu odai ir va pagaliau radau bigsmile.gif tepuosi po kiekvieno duso ant dar dregnos odos, labai lengvai tepasi, gana greit isigeria, malonus kvapas ir liux drekina thumbup.gif esu laaabai patenkinta...

ir dar pastebejimas... is nikovitos sakiausi ECO apsaugini krema su spf 24, nes Eco studijoje pasake, kad netures kremu su apsauga, ir se tau, labai apsigavau... uz ji mokejau 45 lt, o Eco studijoje atsirado taip pat jo ir tik uz 30 lt doh.gif tai va, tos pardavejos amzinai ko nezino, na taip nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 06 04, 19:07)
ir dar pastebejimas... is nikovitos sakiausi ECO apsaugini krema su spf 24, nes Eco studijoje pasake, kad netures kremu su apsauga, ir se tau, labai apsigavau... uz ji mokejau 45 lt, o Eco studijoje atsirado taip pat jo ir tik uz 30 lt  doh.gif  tai va, tos pardavejos amzinai ko nezino, na taip nusivyliau  verysad.gif

na va unsure.gif o kazin, kodel toks skirtumas? g.gif butinai parasyk, kai isbandysi, labai idomu, kaip jis, ar leidzia idegti, kaip tepasi ir pan 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 birželio 2009 - 18:33
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 12:15)
Laveros smile.gif Baiginėjasi jau abi jos rūšys, nes vieną aš naudoju, kitą MB.

Ir kaip patinka ta kita, kur ne mėtinė? Koks jos skonis? 4u.gif Pabijojau imti kažkaip g.gif

QUOTE(eja @ 2009 06 04, 15:49)
Sveikos,
jau antra diena bandau vietoj laimo naudoti citrina,

Aš irgi bandžiau citriną pristigusi laimo, na tai tik pritarti galiu, kad iš bėdos tinka, bet efektas kiek mažesnis kvapo prasme smile.gif
Atsakyti
Užėjau Jogailos gatvėje į Fresh line parduotuvę graikiškos ekologiškos kosmetikos. O jau kvapai kokie ten thumbup.gif , net sunku patikėti, kad ten viskas organiška, tokia kvapų oazė, beje, visai nepanašių į natūralius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 04, 17:17)
visiem iki 65ml (imtinai) miniukam 45proc nuolaida  thumbup.gif

tai kiek tada kainuoja sampunu miniukai? mazdaug? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 21:09)

o gal kartais yra nuolaida ir Druide (lygtais) nenuplaunamo kondicionieriaus miniukams ?g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 04, 17:17)
na va, buvau Nimfali smile.gif) prigriebiau sau valomaji alijosiaus geli  biggrin.gif  250ml. nuo atidarymo galioja du menesius..tai  svarstau.. cia tik atkemsi ir jau 2menesiai tiksi? ar jei tarkim,as atkemsu, nusipilu sau puse naudojimui,o likusia puse uzdarau ir padedu saugiau..tai gal ta likusi puse galiotu ir ilgiau?  ax.gif

As taip darau su Aloe sampunu, tai perpiliau i 50ml buteliuka kelionini, o likusi kieki ikisau kuo giliau i spinta, nuo silumos ir nuo saules spinduliu mirksiukas.gif Beje eksperimentas dar tik savaite vyksta, tai neaisku ar pasiteisins g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 06 04, 18:07)
noriu isgirti Logonos kuno sviesta Oriental.

Sveika įstojus į gerbėjų gretas drinks_cheers.gif Logonos sviestai tikrai puikūs kūno drėkikliai bet kokiu sezonu thumbup.gif

QUOTE(Dindilin @ 2009 06 04, 20:04)
Užėjau Jogailos gatvėje į Fresh line parduotuvę graikiškos ekologiškos kosmetikos.

Atrodo merginos jau minėjo, kad nėra ten jokio ekologiškumo (pataisykit, jeigu klystu) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 16:43)
as pramones ir pirkau smile.gif  neradau iki ir rimi  blink.gif

o kam cia naudojat? blink.gif nuo prakaito gal apsaugo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 04 birželio 2009 - 21:25
QUOTE(dzemute @ 2009 06 04, 22:25)
o kam cia naudojat?  blink.gif nuo prakaito gal apsaugo?

mhm, nuo prakaito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 21:09)

12.10 lt.

QUOTE(pepkė @ 2009 06 04, 21:11)
o gal kartais yra nuolaida ir Druide (lygtais) nenuplaunamo kondicionieriaus miniukams ?g.gif  4u.gif

45% nuolaida taikoma VISOM PREKĖM, kurių talpa yra 35, 50, 65 ml. t.y. šampūnai, kondicionieriai, dušo želės, kūno losjonai, aliejai, kremai, dantų pastos ir t.t.
Atsakyti