Violence, issiunciau uzsakyma. laukiu atsakymo
QUOTE(Palomina @ 2009 06 11, 13:00)
zalio molio milteliai 1 kg 44 lt, 2.5 kg - iki 60 lt (na gal kokie 55 lt),
2,5 kilogramo - 55 litai, o 0,5 kilogramo geriamojo molio - 51 litas. Čia iki nuolaidų tokios kainos, telefonu klausiau
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 13:05)
Violence, issiunciau uzsakyma. laukiu atsakymo
Odora, visai netikėtai tave pamačiau kur "šlamštas" matomai būsiu ištrynus ankščiau, nes ten aš visai nežiūriu kas būna
QUOTE(violence @ 2009 06 11, 14:11)
Odora, visai netikėtai tave pamačiau kur "šlamštas" matomai būsiu ištrynus ankščiau, nes ten aš visai nežiūriu kas būna
o tu velnias idomu ka tokio mano laiskuose pamate, kad i slamsta nurase
bet svarbu susisiekem
QUOTE(Vergine @ 2009 06 09, 00:40)
Katinas prispaudeliojo ir išsiuntė žinutę
Žodžiu, baigiu savo mintį:
Galima naudoti kaip valomąją kaukę, palikti putas 2 minutėms ir nuplauti.
Maudyti vaikus (vengti akių)
Kūnui ir intymiai higienai.
Plaukams plauti, suteikia purumo (patariama vyrams)
Skalbti drabužiams (rankomis)
Žodžiu, baigiu savo mintį:
Galima naudoti kaip valomąją kaukę, palikti putas 2 minutėms ir nuplauti.
Maudyti vaikus (vengti akių)
Kūnui ir intymiai higienai.
Plaukams plauti, suteikia purumo (patariama vyrams)
Skalbti drabužiams (rankomis)
Jau nusipirkau šitą muilą savaitgalį išbandysiu pirty
Prisipažinkit, kurios išpirkot visus balansuojančius šampūnus su ožkos pienu ir man nei vieno nepalikot?
Purity mažoj pakuotėj irgi atrodo paskutinį paėmiau, dar nučiupau balzamą ir puškiamą standiklį plaukams, patinka man Druide kosmetika plaukams, iš bandytų kol kas labiausiai, teko savaitę gyventi be purity šampūno, tai vaikščiojau riebaluota galvą - Hauschkos šampūnas aliejų vis tiek gerai neišplauna
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:58)
su ožkos pienu ir migdolais - jau ne pirmą butelį, tai norėčiau pertraukėlę padaryti
man - ypatingas Kiek jo butelių esu supylusi ant galvos, tai ir pati nebepamenu Kažkada jau minėjau, kad nors plaukai pas mane riebūs, bet jiems tinka viskas "ne į temą", o būtent - labai švelnūs šampūnai Logonos persikinis normaliai putojai, l.švelniai kvepia persikais, nevelia plaukų, jų nesulipina ir neprilipdo prie galvos. Išlieka minkšti, pūrūs, paslankūs, be problemų formuojasi šukuosena. Nesukėlė jokio pleiskanojimo.
šitas ir Druide su ožkos pienu bei migdolais - man topiniai visų laikų šampūnai
tik neužsikabliuok, nes kiekvienai su šampūnu yra skirtingai Aš pati Druide perėmiau iš Kašariukės, jinai apie jį tikrai galėtų pasakyti porą švelnių žodžių
[
man - ypatingas Kiek jo butelių esu supylusi ant galvos, tai ir pati nebepamenu Kažkada jau minėjau, kad nors plaukai pas mane riebūs, bet jiems tinka viskas "ne į temą", o būtent - labai švelnūs šampūnai Logonos persikinis normaliai putojai, l.švelniai kvepia persikais, nevelia plaukų, jų nesulipina ir neprilipdo prie galvos. Išlieka minkšti, pūrūs, paslankūs, be problemų formuojasi šukuosena. Nesukėlė jokio pleiskanojimo.
šitas ir Druide su ožkos pienu bei migdolais - man topiniai visų laikų šampūnai
tik neužsikabliuok, nes kiekvienai su šampūnu yra skirtingai Aš pati Druide perėmiau iš Kašariukės, jinai apie jį tikrai galėtų pasakyti porą švelnių žodžių
[
Mane aptarnavo Vergines kolegė, tai ji tokio šampūno su ožkos pienu ir migdolais nebuvo girdėjusi sakė yra tik su ožkos pienu, bet neturėjo nei mažais nei dideliais įpak.
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 11, 14:19)
Prisipažinkit, kurios išpirkot visus balansuojančius šampūnus su ožkos pienu ir man nei vieno nepalikot?
Purity mažoj pakuotėj irgi atrodo paskutinį paėmiau,
Purity mažoj pakuotėj irgi atrodo paskutinį paėmiau,
aha aha, kodėl nepalikot matai o purity tai paskutinį čiupai, o man ir neliko
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 11, 14:19)
Jau nusipirkau šitą muilą savaitgalį išbandysiu pirty
Mane aptarnavo Vergines kolegė, tai ji tokio šampūno su ožkos pienu ir migdolais nebuvo girdėjusi
Mane aptarnavo Vergines kolegė, tai ji tokio šampūno su ožkos pienu ir migdolais nebuvo girdėjusi
koks kvapas?
kažkodėl nė nesistebiu
QUOTE(violence @ 2009 06 11, 14:26)
gaila, kad tu Kaune - įpilčiau tau mažą buteliuką
QUOTE(violence @ 2009 06 11, 15:26)
merginos, tai gal cia kokia akcija vyko Nimfali kad taip intensyviai apsiprekinot?
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 11, 17:30)
merginos, tai gal cia kokia akcija vyko Nimfali kad taip intensyviai apsiprekinot?
visiems miniukams iki 65ml 45 proc nuolaida.man rods vis dar yra
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 16:39)
visiems miniukams iki 65ml 45 proc nuolaida.man rods vis dar yra
Ai, tik miniukams, o ozkyciu sampuno ner miniuku, kitus beveik visus turiu
tiesa, everyday ir purity nesu meginus, bet turbut jau bus issluota
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 11, 17:41)
Ai, tik miniukams, o ozkyciu sampuno ner miniuku, kitus beveik visus turiu
Rkatyte gi vos keliais postais anksciau pasigyre,kad paskutini purity sampo miniuka paeme
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 16:45)
Rkatyte gi vos keliais postais anksciau pasigyre,kad paskutini purity sampo miniuka paeme
Ech, o taip stipriai lyja, tai nedasikasiu siandien
o ir neplanuota visai iki ten vaziuot....nezinau ka cia daryti, gal apsiraminti