Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 11, 11:22)
Sveikos, seniai bebuvau smile.gif

Gal jau galvojate kokią apsaugą nuo saulės pasirinkt  g.gif  Aš vis tai vienokią tai kitokią apžiūriu ir padedu... Gal jau ką esat bandžiusios?  g.gif Nepamenu kas ten yra Sante, Hauschka... weleda rodos dar jei neklystu...

as isigijau is kvapu namu, su spf 10, man tikrai patinka, jei kas smulkiau domina, klausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 11, 12:13)
as isigijau is kvapu namu, su spf 10, man tikrai patinka, jei kas smulkiau domina, klausk 4u.gif

O lengvai įsigeria? Nereikia įtrininėti tos lyg apsauginės baltos plėvelės?
Kažkaip visą gyvenimą naudodavau purškiamus aliejus, taigi ir dabar kažko panašaus norėtųsi g.gif. Gal žinot ką gero ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 10:46)
tai pamaniau jog dirbate ten perskaičiusi

neaišku kuo tiksliai jie(Žalia žalia) prekiauja ir kokios kainos blush2.gif

nea, aš iš jų puslapio nukopijavau ir įdėjau 4u.gif Tai rašo jie apie save, o ne aš už juos biggrin.gif

ten yra paminėtos firmos, kurių produkcijos jie turi. Bet kadangi jie nėra elektroninė parduotuvė, tai ir puslapis toks ganėtinai skurdus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 10:39)
Stepono 6 štai kokias nuolaidas taiko:

Nuo birželio 10 d. iki 20 d. skelbiame „tiesiog nuolaidų savaitę“. Nuolaidos bus taikomos:

Dr. Hauschka produkcijai nuo 15% iki 20%.
Naturalmente 15%.
Naturata produkcijai nuo 20% iki 30%.
Lebensbaum nuo 10% iki 20%.
Bocoton iki 20%.
Kūdikių Sunval maistukui nuo 10% iki 20%.

Tęsime susipažinimo su Argital produkcija akciją (20% nuolaida). Tap pat, nuolaidas taikysime ir kitoms mūsų parduotuvės prekėms (Kvapų namų produkcijai, Lakshmi, Weleda, Moltex, Natracare, AlmaWin, Sonett ir kt.).

reiks eit pasidairyt ir bandyt valia ugdyt biggrin.gif
beje, ten weleda brangiau turbut nei holos parduotuvelej,taip?
o holos akciju nenusimato? gal kas koki slapta rysi ten turit ir zinot? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 13:58)
nea, aš iš jų puslapio nukopijavau ir įdėjau  4u.gif Tai rašo jie apie save, o ne aš už juos biggrin.gif

ten yra paminėtos firmos, kurių produkcijos jie turi. Bet kadangi jie nėra elektroninė parduotuvė, tai ir puslapis toks ganėtinai skurdus sad.gif

tikrai skurdokas verysad.gif butu jegele turet kokia ju atstove sm, kaip kad Nimfali atstove neoficiali yra Vergine thumbup.gif

Nimfali turbut pats nelabai suvokia kaip tai padidina ju apyvarta ir paskatina lojaluma,zinomuma ir visa kita geri,kuri stengiasi uzsitarnauti parduotuves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 06 11, 08:50)
zinok as naudojau plaukams jau pora kartu ciobreliu EA tuo paciu tikslu - man lb. patiko  thumbup.gif.
Bet as pirkau pigesni varianta is Aroma Baltic.  ax.gif. Pagailejau pinigeliu  blush2.gif

Merginos, apšvieskit kokia kokybė iš Aroma Baltic produkcijos, nesupykit, esu naujokė, todėl tiek daug klausimų kyla doh.gif Tikiuosi susidraugausime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 11, 11:00)
o mano laiskeli gavote? emailu siunciau, saskaiteles nesulaukiu

negavau schmoll.gif pertikrinau, rodos tikrai nėr schmoll.gif pakartok prašau! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 11, 12:50)
O lengvai įsigeria? Nereikia įtrininėti tos lyg apsauginės baltos plėvelės?

siek tiek reikia patrinti, nes nepatrynus ir lieka graziai balta biggrin.gif (nugaroj bet kaip buvau patepliojus, tai iskart likau pastebeta, kad kazkas netaip biggrin.gif ), bet kazkaip manau su tais naturaliais kremais nuo saules su visais taip g.gif
Atsakyti
4u.gif man jau reikia naujo veido kremo ir taip nagus niežti išbandyti kažką iš Argital ax.gif gal kuri nors netyčia matėt, kokios kainos šių produktų Stepono g.? ir ar yra mėginukų ar tik normalios pakuotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 11, 14:36)
negavau  schmoll.gif  pertikrinau, rodos tikrai nėr  schmoll.gif pakartok prašau!  rolleyes.gif

as ir noriu prisidet prie uzsakymo blush2.gif gal email galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 06 11, 13:37)
4u.gif  man jau reikia naujo veido kremo ir taip nagus niežti išbandyti kažką iš Argital  ax.gif  gal kuri nors netyčia matėt, kokios kainos šių produktų Stepono g.? ir ar yra mėginukų ar tik normalios pakuotės?  4u.gif

meginuku rodos yra o kainos ir man rupi, jauciu veido kremo pigiau 100lt nebus
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 06 11, 13:36)
negavau  schmoll.gif  pertikrinau, rodos tikrai nėr  schmoll.gif pakartok prašau!  rolleyes.gif

i.vuosaityte@gmail.com sitas emailas?
Atsakyti
pagaliau mane pasiekė mano ebuy.uk siuntinys thumbup.gif

AVALON apsauga nuo saulės spf 22 laaaabai patiko, ačiū monica už rekomendaciją smile.gif tepasi tikrai smagiai, odelę padengia tarsi drėkinančiai ir kvapas joks smile.gif o kaip saugo dar negaliu konstatuoti smile.gif

Lavera plaukų putų dar nebandžiau biggrin.gif ėmiau jas šventei, bet kad siuntinys keliavo turbūt keturis kartus ilgiau nei įprastai doh.gif ti ir šventė praėjo biggrin.gif

ėmiau eco ir avalon lūpų balzamus, abu labai faini tiek man tiek mano vaikam smile.gif

Lavera lūpų blizgis ypatingos spalvos nesuteikia, vos vos persikiuko panokusio smile.gif bet blizgis išties gražus smile.gif to ir norėjau. laikosi gerai mano galva smile.gif lūpas padrėkina puikiai smile.gif

matau yra įdėta dovanų neobio firmos kremukai dienai ir nakčiai unsure.gif negirdėta firma visai, na bet išbandysiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 12:53)
as ir noriu prisidet prie uzsakymo  blush2.gif  gal email galima? 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 11, 12:57)
i.vuosaityte@gmail.com sitas emailas?

na taip šitas...

i.vuosaityte@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 06 11, 13:37)
4u.gif  man jau reikia naujo veido kremo ir taip nagus niežti išbandyti kažką iš Argital  ax.gif  gal kuri nors netyčia matėt, kokios kainos šių produktų Stepono g.? ir ar yra mėginukų ar tik normalios pakuotės?  4u.gif

kiek kremai kainuoja tai neuzmaciau blush2.gif bet pvz hidrolatai - 69 lt lygtai.. zalio molio milteliai 1 kg 44 lt, 2.5 kg - iki 60 lt (na gal kokie 55 lt), kauke-sveitiklis apie 60 lt.. tai manau ir kremu kainos bus panasios g.gif
meginuku nezinau ar yra.. bet vietoj man atrodo galima pasiziuret kas per konsistencija kremu g.gif hidroltaus tai tikrai galima vietoj isbandyt..

----------------------------------
as nusipirkau Aloe Dent dantu pasta Camelijos vaistinej.. isbandziau.. patiko.. sudetis irgi lygtai visa gera..
Atsakyti