Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 22:39)
Ir Rejuvenating kaukė man super - prieš mmm ar šiaip efektyviai odos susierzinimą nugesina  drinks_cheers.gif

neatstoja ta emulsija nuo spuogu sios kaukes? patinka ir man rejuvenating, bet taip noretusi rasti kazka ne tokio brangaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 23:24)
Man įdomu, kodėl taip pigiai  rolleyes.gif Jūs gal asortimentą ruošiatės keisti?

Čia savaitės prekės smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 20:21)
O šis muilas tiktų probleminei odai?  Ar geriau būtų Druide su moliu ir arbatmedžio aliejumi?  mirksiukas.gif

Originalus muilas tinka visų tipų odai, mergina kuri jį naudoja (jos oda riebi) juo patenkina. O Druide muilas su moliu yra skirtas riebiai, problematinei odai, kurios jį nusipirko, taip pat patenkintos smile.gif Taigi, tau spręsti.

QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 22:39)
Pirksiu dabar tikriausiai iš Nimfali kurį nors, greičiausiai baltą, kai muilų važiuosiu smile.gif

Turiu nuliūdinti, šiuo metu baltasis molis pasibaigęs.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 10, 23:12)
neatstoja ta emulsija nuo spuogu sios kaukes? patinka ir man rejuvenating, bet taip noretusi rasti kazka ne tokio brangaus ax.gif

malonumo tepti uostymo prasme, tai ne biggrin.gif Bet šiaip gal ir galėtų būti pakeitimui geras variantas 4u.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 06 10, 23:21)
Turiu nuliūdinti, šiuo metu baltasis molis pasibaigęs.

blogai verysad.gif
Atsakyti
Stepono 6 štai kokias nuolaidas taiko:

Nuo birželio 10 d. iki 20 d. skelbiame „tiesiog nuolaidų savaitę“. Nuolaidos bus taikomos:

Dr. Hauschka produkcijai nuo 15% iki 20%.
Naturalmente 15%.
Naturata produkcijai nuo 20% iki 30%.
Lebensbaum nuo 10% iki 20%.
Bocoton iki 20%.
Kūdikių Sunval maistukui nuo 10% iki 20%.

Tęsime susipažinimo su Argital produkcija akciją (20% nuolaida). Tap pat, nuolaidas taikysime ir kitoms mūsų parduotuvės prekėms (Kvapų namų produkcijai, Lakshmi, Weleda, Moltex, Natracare, AlmaWin, Sonett ir kt.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 birželio 2009 - 08:42
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 15:03)
Gal sakau, čia visgi tas rekomenduotas kremas g.gif. Neatsimenu nors tu ką doh.gif.
O tai kaip šio kremo riebumas? Ar gerai pamaitino pėdų odą? Vistiek gali įvertinti šį ir kitus iki tol naudotus kremus ax.gif.

Aha, tas pats. Rasma jį rekomendavo, todėl ir pirkau. Rašo,kad tinka dar ir rankoms, alkūnėms ir keliams. Jis man pasirodė visiškai neriebus. Susigėrė gerai, kvapas stiprus.
Atsakyti
Šiandien paskutinė diena kai laukiu biologisch24!

Turim nemokamą parsiuntimą ir 7 kg mirksiukas.gif
Labai ačiū už tokį šaunų darbą! Visos puikiai pateikė pageidavimus bei spėriai finansinius reikalus tvarko 4u.gif thumbup.gif smaugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 11, 00:21)
Originalus muilas tinka visų tipų odai, mergina kuri jį naudoja (jos oda riebi) juo patenkina.

Ačiū, tuomet jį įsigysiu mirksiukas.gif

Merginos, apie šį kremą ir aplamai visą produkciją turite kokių atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 09:39)

Nuo birželio 10 d. iki 20 d. skelbiame „tiesiog nuolaidų savaitę“. Nuolaidos bus taikomos:

O yra šios parduotuvės elektroninis puslapis, kur būtų grynai jūsų parduodamos prekės su lietuviškais aprašymais? Nes aš tik su angliškais puslapiais radau ax.gif Jei nesunku, gal nuorodėlę būtų galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 10:04)
O yra šios parduotuvės elektroninis puslapis, kur būtų grynai jūsų parduodamos prekės su lietuviškais aprašymais?

kokių dar "jūsų" tongue.gif Nebuvau ten gal metus laiko ir apskritai nieko bendro su jais neturiu ax.gif Kadangi prireikė molio, tai prisiminiau Palominą, kad ji sakė naujų prekių Stepone užtikusi wink.gif

čia jų puslapis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai bebuvau smile.gif

Gal jau galvojate kokią apsaugą nuo saulės pasirinkt g.gif Aš vis tai vienokią tai kitokią apžiūriu ir padedu... Gal jau ką esat bandžiusios? g.gif Nepamenu kas ten yra Sante, Hauschka... weleda rodos dar jei neklystu...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 11:10)
kokių dar "jūsų" tongue.gif Nebuvau ten gal metus laiko ir apskritai nieko bendro su jais neturiu  ax.gif

Nesupykite Katuti, aš čia naujokė, tai pamaniau jog dirbate ten perskaičiusi "...Tap pat, nuolaidas taikysime ir kitoms mūsų parduotuvės prekėms..." hihihi.gif
Šioje nuorodoje kaip ir rašiau nelietuviškai parašyta viskas... Reiks per kitas parduotuves pasiskaitinėti, bet nepatogu, kai neaišku kuo tiksliai jie(Žalia žalia) prekiauja ir kokios kainos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 birželio 2009 - 10:55
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 09:39)
Tęsime susipažinimo su Argital produkcija akciją (20% nuolaida). Tap pat, nuolaidas taikysime ir kitoms mūsų parduotuvės prekėms (Kvapų namų produkcijai, Lakshmi, Weleda, Moltex, Natracare, AlmaWin, Sonett ir kt.).

ujej ujej ku daryt, noriu argital roziu kremo apie kaina supratimo neturiu, bet jau bijau
kazkuri kai klause rasiau, kad panasios konsistencijos kaip hauschka roziu kremas tai is tikro ne, hauschka toks riebokas veidas blizgus lieka o argitalio panasaus tirstumo bet visai neriebus susigeria liuksiskai ir lieka matinis veidas, noriu unsure.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 11, 10:34)
Šiandien paskutinė diena kai laukiu biologisch24!

Turim nemokamą parsiuntimą ir 7 kg  mirksiukas.gif
Labai ačiū už tokį šaunų darbą! Visos puikiai pateikė pageidavimus bei spėriai finansinius reikalus tvarko  4u.gif  thumbup.gif  smaugu  4u.gif

o mano laiskeli gavote? emailu siunciau, saskaiteles nesulaukiu
Atsakyti