Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 06 10, 19:43)
nu kur jau man iki operos  irnesakyk.gif kai ant nosies drama  hihihi.gif  aš iš kauno  mirksiukas.gif

gal gali tikslų pavadinimą parašyt, prasiuostysiu kaip kaune gal kur yra smile.gif  4u.gif

na taip ir vadinas,negyvosios juros purvas smile.gif buna ivairiais turiais. balta backute skaidriu dangteliu.nupiestas veidas ismozotas juodu purvu biggrin.gif
berods Farma vaistinese buna.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 08, 23:31)
Kalba eina apie šį muilą MUILAS

Sveikos 4u.gif

O šis muilas tiktų probleminei odai? Ar geriau būtų Druide su moliu ir arbatmedžio aliejumi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:46)
tik vieną pienelį  blush2.gif

reikia dabar pamąstyt strategiškai, ko tikrai reikia  bigsmile.gif

preliminarus mano sąrašėlis toks: 1. Logonos vaikiškas persikinis šampūnas (baigiu Druide, tikrai reikia), 2. Laveros pienelis iš Basis serijos (eina į sandėliuką, paskui bus sunku nutaikyt pasibaigimą turimo ir kitą užsakymą), 3. Laveros medetkų prausiklis (sesei, l.patiko)), 4. Sultry išliaupsintas Logonos kremukas rankoms su migdolais (ant rankų sutepu viską, nenusimes), 6. o čia tai didžiausias klaustukas, ar imti kokią dušo želę ar rizikuoti Holos ir pirkti ką nors iš jūsų pagirtos Weledos? Ką patartumėt?  4u.gif

aš turiu Weledos dušo kremą su šaltalankiais. Man kvapas labaipatinka. Ji neputoja,bet taip tepasi kaip kremas.

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 11:58)
sakykit, o koks sampunas tiktu labai jautriai odai ir nuo pleiskanu? sarasiuka is biologish sudarineju ir galvoju koki sampuna MB prigriebt. buvau jam nupirkus toki, bet ziauriai netiko  doh.gif  pleiskanu padaugejo ir visa galvos oda siaubingai atrodo, niezti ir nudraskyta  doh.gif MB jau grasina, kad vel nusipirks sintetini sampuna, bet jus man patarkit koki gera ekologiska  4u.gif

Aš tai šiandien labai laiminga, vakar išsiploviau galvą su nauju šampūnu ir neniežti thumbup.gif tfu, tfu, tfu, tikiuos ir toliau taip bus. O šampūnas tai Bentley. Va čia antras nuo viršaus http://www.bentleyor...ducts/haircare/
Pirkau ekostudijoje, kainavo 22 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Gal dar būtų kokių atsiliepimų apie URTEKRAM muilus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 06 10, 22:26)
aš turiu Weledos dušo kremą su šaltalankiais. Man kvapas labaipatinka. Ji neputoja,bet taip tepasi kaip kremas.

putoja putoja,kempine pabandykit naudot wink.gif

klauset apie UT muilus,turiu dbr su aloe. muilas kaip muilas smile.gif)) nieko blogo,bet nieko ir stebuklingo,kaip ir su visais.tiesa,naudoju ji tik rankom ir kelnaitem/kojinem skalbt.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 22:11)
klauset apie UT muilus,turiu dbr su aloe. muilas kaip muilas smile.gif)) nieko blogo,bet nieko ir stebuklingo,kaip ir su visais.tiesa,naudoju ji tik rankom ir kelnaitem/kojinem skalbt.

Na tuomet turbūt netiks, nes veidui noriu kokį natūralų išsirinkti rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 06 10, 21:26)

Tai kad putoja ir dar kaip mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 17:12)
4u.gif o bandei gal Weledos kazkuria kauke?
kiek uz dr.h per astute perkant gaunasi moket?... blush2.gif

nebandžiau smile.gif Natūralumo kelio pradžiai man užteko jos kremo, kaukių net nebandžiau smile.gif

15,84 svaro 4u.gif

šiaip pagalvojau, kad molio į kelionę galėtum vežtis milteliais - būtų lengvesnis, įsipiltum į kokį maišiuką. O pylingą veidui tavo vietoje imčiau, nes negyvas, suragėjusias ląsteles šiaip ar taip reikia pašalinti, o moliu veido tai nežalosi mozodama doh.gif Ir Rejuvenating kaukė man super - prieš mmm ar šiaip efektyviai odos susierzinimą nugesina drinks_cheers.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 17:38)
kaip kaip..piktybiskai  doh.gif  blush2.gif 

o purvo pirkt yra Operos vaistinej,jei Vilniuje.

jo, juodos paslaptys kyla į paviršių hihihi.gif Tik švelniai tą reikia daryt, ne su nagais tongue.gif

to purvo įspūdžių man visam gyvenimui. Pirksiu dabar tikriausiai iš Nimfali kurį nors, greičiausiai baltą, kai muilų važiuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 birželio 2009 - 21:40
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 23:26)
Na tuomet turbūt netiks, nes veidui noriu kokį natūralų išsirinkti  rolleyes.gif blush2.gif

as net nezinau ar jie rekomenduojami veidui. tam jau verciau koki is nimfali pirkt,mergaites giria biggrin.gif
QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 23:39)
nebandžiau smile.gif Natūralumo kelio pradžiai man užteko jos kremo, kaukių net nebandžiau smile.gif

15,84 svaro  4u.gif

šiaip pagalvojau, kad molio į kelionę galėtum vežtis milteliais - būtų lengvesnis, įsipiltum į kokį maišiuką. O pylingą veidui tavo vietoje imčiau, nes negyvas, suragėjusias ląsteles šiaip ar taip reikia pašalinti, o moliu veido tai nežalosi mozodama  doh.gif Ir Rejuvenating kaukė man super - prieš mmm ar šiaip efektyviai odos susierzinimą nugesina  drinks_cheers.gif

jo, juodos paslaptys kyla į paviršių hihihi.gif Tik švelniai tą reikia daryt, ne su nagais tongue.gif

to purvo įspūdžių man visam gyvenimui. Pirksiu dabar tikriausiai iš Nimfali kurį nors, greičiausiai baltą, kai muilų važiuosiu smile.gif

tai weledos kremukas neitiko,kad tik kelio pradzioj su Weleda draugavai? blush2.gif
na ok,ikalbejai del pilingo biggrin.gif reiks pirkt Logona matyt vel.
rejuvenating bandziau as.. negaliu sakyt,kad dideli efekta matau. dar reiks patyrinet,turiu dar siek tiek ax.gif
o nagu galim skayt neturiu net dbr doh.gif skilinejo skilinejo,susinervinau ir nutrumpinau visus schmoll.gif auginsiu is naujo doh.gif
matai,milteliais jei vesiuos,kad nepagalvotu ko oro uoste negero. neisleis po to manes,sakys,kad narkotikus platinu kokius lotuliukas.gif

balta purva pirksi ar as kazka ne taip suskaiciau? apsviesk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 birželio 2009 - 22:01
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 21:54)
tai weledos kremukas neitiko,kad tik kelio pradzioj su Weleda draugavai? blush2.gif

balta purva pirksi ar as kazka ne taip suskaiciau?  apsviesk  4u.gif

gal dar nemokėjau draugaut smile.gif Gal perdaug tepiau ar panašiai, bet man jis veldavosi nemaloniai ant veido, blogai susigerdavo. Tada labai sėkmingai perėjau ant Hauschkos. Dabar visokių plonybių žinau, o tada atrodė, kad blogai ir viskas biggrin.gif

na ne purvą, kito formato žemę - molį lotuliukas.gif Galvoju, kad baltą reikia imt. Taip maloniai vakar pabuvau su dumbliais ir išmąsčiau, kad nereikia man stipriai absorbuojančio molio, noriu švelnaus, kad neerzintų odos ir būtų kaip priedas prie dumblių, o ne dominuojantis kaukės ingredientas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 23:59)
gal dar nemokėjau draugaut smile.gif Gal perdaug tepiau ar panašiai, bet man jis veldavosi nemaloniai ant veido, blogai susigerdavo. Tada labai sėkmingai perėjau ant Hauschkos. Dabar visokių plonybių žinau, o tada atrodė, kad blogai ir viskas biggrin.gif

na ne purvą, kito formato žemę - molį  lotuliukas.gif Galvoju, kad baltą reikia imt. Taip maloniai vakar pabuvau su dumbliais ir išmąsčiau, kad nereikia man stipriai absorbuojančio molio, noriu švelnaus, kad neerzintų odos ir būtų kaip priedas prie dumblių, o ne dominuojantis kaukės ingredientas  4u.gif

a,aisku del weledos wink.gif

prajuokinai biggrin.gif dar reiktu kad kas kokia durpe i kosmetika imestu lotuliukas.gif

as kazkada balta moli is tu rusisku drogo pakeliu bandziau. tai tikrai svelnesnis jis uz juoda ax.gif

as va buvau pamirsus jogurtuko nauda veidui.reiks kada pasidaryt..dar kai braskes darze atsiras wub.gif viena sauksta ant veido,kita burnon lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 22:54)
as net nezinau ar jie rekomenduojami veidui.  tam jau verciau koki is nimfali pirkt,mergaites giria  biggrin.gif

Mačiau kad giria, net užklausiau keliais postais aukščiau kurį geriau rinktis. Laukiu, gal patars kuris geresnis blush2.gif
Atsakyti