Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 06 10, 15:20)
tai važiuok į indiją wink.gif smile.gif

Vaziuociau, ale reiktu sponsoriaus lotuliukas.gif parsivezciau tavoros kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 10, 09:24)
Kokius EA ir bazinius aliejus ar siaip ka naudoti spazmuotiems
raumenims atplaiduoti

Arnikų aliejus šildo. Tokį turi Hauschka (maišytas su beržų) ir Weleda, būtent raumenims atpalaiduoti ir rekomenduoja jį, keik skaičiau.

QUOTE(Brilliant @ 2009 06 10, 11:26)
Merginos, o šis kokosų aliejus iš Sveikų produktų jums kvepia taip pat dieviškai kaip iš KN? wub.gif blush2.gif

Taip smile.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 15:03)
Ar gerai pamaitino pėdų odą?

Aš atradau, kad Logonos tropinis svietsas idealiai susigeria į sausus padukus, puikiai drėkina. Kartą eksperimentiškai pasitepiau ir net nustebau, kad sugėrė kaip sausa žemė vandenį doh.gif Bandysiu periodiškai nepamiršt pasitepliot, nes basom maklinėjant labai negražėja pėdos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 09, 23:10)
Kažkada kunigunda sakė kad visai neblogi FENCHI nagų lakas. jo būna ir bespalvio, Kaip tik nusiprikau nagų stiprinimui... Pirkau kostlinoj trakų gatvėj priešais DROGA. dar sakė yra jo ir požeminėje perėjoje prie EUROPOS.

aciu 4u.gif ieskosiu sito lako dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 15:04)
čia

O gal žinot kiek ir nuo ko priklauso siuntimo kaina? Susikūriau sąskaitą, bandžiau į krepšelį įsimesti prekių, bet shipping'o kainos ko tai nerodo g.gif. Informacijos apie nustatytas kainas irgi neradau doh.gif.
P.S. Jau radau, pasirodo viską paskaičiuoja visai prieš pabaigą - labai jau nepatogu ax.gif. Matyt kaina priklauso nuo svorio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 10 birželio 2009 - 15:14
gal kurios nors vyras bande sita arba sita ? galvoju kuri geriau imt? g.gif
Atsakyti
mastau, kokiu priemoniu man butinai reikia. bandau optimizuotis... kelione dar tolokai,bet reik pradet krepsiuka generuot blush2.gif

merginos,o neg.juros purvas neatlieka pilingo funkcijos? na suprantu, nera granulyciu,nera mechaninio sveitimo odos,bet .... g.gif jis man tikrai visus nesvarumus arciau pavirsiaus iskelia, ir pasausejimus kazkaip 'visai nudziovina', kad po to ju nebelieka bigsmile.gif na,gal supras ko as noriu pasakyt kazkas biggrin.gif esminis klausimas butu,ar darant reguliariai purvo kaukes galima issiverst be sveitiklio-pilingo?

dar reiktu kazko raminancio - drekinancio g.gif dbr tam naudoju dr.h moli (nelabai jis man valo,bet svelnina ir stangrina thumbup.gif ),bet itariu subaigsiu per du menesius iki keliones.. ka rekomenduotumet? vis ziuriu i weledos roziu kauke arba dr.h revitalising ax.gif o gal issisukciau tarkim sitoj vietoj su kokiu KN roziu kremu ar tamanu? biggrin.gif
heeelp lotuliukas.gif

ir dar su plauku priemonem kosmaras... reiktu neapsikraut buteliukais, ale as tiek visko jiems puoselet noreciau veztis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 14:46)
Man šis aliejus reikalingas tik veido raudoniui mažinti. Dar kitoms jis padeda nuo randų ar pan. Niekam kitam aš jo nenaudoju. Svaigstu aš nuo jo kvapo wub.gif.

Vis mastau, kad reiktu randams isbandyt g.gif bet vis dar tvardausi biggrin.gif

reiks jauciu kada ir man merginu prasyt pasibandymui. Labai jau nemazai islaidu dabar nusimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 10 birželio 2009 - 16:06
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 15:37)
merginos,o neg.juros purvas neatlieka pilingo funkcijos?

dar reiktu kazko raminancio - drekinancio  g.gif  dbr
vis ziuriu i weledos roziu kauke arba dr.h revitalising  ax.gif 

na ne sad.gif

tada gal Rejuvenating Hauschkos? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 18:11)
na ne sad.gif

tada gal Rejuvenating Hauschkos? wink.gif

4u.gif o bandei gal Weledos kazkuria kauke?
kiek uz dr.h per astute perkant gaunasi moket?... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 15:37)
merginos,o neg.juros purvas neatlieka pilingo funkcijos? na suprantu, nera granulyciu,nera mechaninio sveitimo odos,bet ....  g.gif  jis man tikrai visus nesvarumus arciau pavirsiaus iskelia,

gal galima plačiau apie purvą tą? rolleyes.gif
nežinau ką su nosies inkštiriukais daryti doh.gif hauschkos molis juos iškelia labai, o ką toliau daryt? unsure.gif nuolat nusispaudinėju ir būna negražu sad.gif va tamanų ir reik lotuliukas.gif
kaip jūs šalinat tuos nešvarumus kur iškelia? rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 19:32)
gal galima plačiau apie purvą tą?  rolleyes.gif
nežinau ką su nosies inkštiriukais daryti  doh.gif hauschkos molis juos iškelia labai, o ką toliau daryt?  unsure.gif nuolat nusispaudinėju ir būna negražu sad.gif va tamanų ir reik  lotuliukas.gif
kaip jūs šalinat tuos nešvarumus kur iškelia?  rolleyes.gif  unsure.gif

kaip kaip..piktybiskai doh.gif blush2.gif kai iskelia,tai isspaudziu verysad.gif nes nu kito budo jau esanti inkstira isnaikint neteko suzinot dar...

o purvo pirkt yra Operos vaistinej,jei Vilniuje.
uzsitepi ,palaikai iki 5 min (mano oda sausa),jis apdziuva ir nuplauni.kad visai nesudziutu ilgiau laikant (riebiaodems berods ir 10-15 min galima laikyt) tai papurskalioju vandeniu ar hidrolatu.

siaip jis pasausina,uztat sausiaodems ilgiau ir nerekomenduojama laikyt.bet kad insktirus iskelia,tai faktas thumbup.gif kaip uz tokia kaina,tai nu super. valancio geriau daikto dar nesu radus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 17:38)
o purvo pirkt yra Operos vaistinej,

nu kur jau man iki operos irnesakyk.gif kai ant nosies drama hihihi.gif aš iš kauno mirksiukas.gif

gal gali tikslų pavadinimą parašyt, prasiuostysiu kaip kaune gal kur yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti