Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 06 10, 14:07)
tada viską susikaitaliosim kai bus prekės, bus tikslingas ir abipusiai suinteresuotas susitikimas  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai tada ir sutariam drinks_cheers.gif. Brūkštelk až dar kartą savo e mailą ir banko rekvizitus, ir dar primink iki kada renki uzsakymus ax.gif.
Tiek laukiant ir tamanai gali baigtis blink.gif- KN pakuotėje tiek mažai jų yra ax.gif. Bet tau pasisekė, nes aš ateičiai esu užgriebusi dar vieną pakuotę tongue.gif biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 13:20)
Tai tada ir sutariam drinks_cheers.gif. Brūkštelk až dar kartą savo e mailą ir banko rekvizitus, ir dar primink iki kada renki uzsakymus ax.gif.

Tiek laukiant ir tamanai gali baigtis blink.gif- KN pakuotėje tiek mažai jų yra ax.gif. Bet tau pasisekė, nes aš ateičiai esu užgriebusi dar vieną pakuotę tongue.gif  biggrin.gif.

mirksiukas.gif manau renku iki KETVIRTADIENIO (šaukiu visoms) mirksiukas.gif

kaip tai mažai pakuotėje? blink.gif tai ten ne toks pats sloikelis kaip kokosiukų ar sviestamedžio tas mažasis? rolleyes.gif
kokosiukus aš tik dabar baigiu, visa šeima naudojam geri 2 mėn rolleyes.gif
o tamanus vaikam naudojus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 14:23)

kokosiukus aš tik dabar baigiu, visa šeima naudojam geri 2 mėn  rolleyes.gif

O katruos kokosiukus ir kokios talpos turejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 14:23)
kaip tai mažai pakuotėje?  blink.gif tai ten ne toks pats sloikelis kaip kokosiukų ar sviestamedžio tas mažasis?  rolleyes.gif
o tamanus vaikam naudojus?  rolleyes.gif

Pakuotėje 30 ml. O kadangi šis aliejus yra tirštas, tai pati pagalvok kiek ten desertinių šaukštelių tėra ax.gif. Taigi, turėdama minty, kad šio aliejaus pabandymui gausi šaukštelį visai neperdėjai 4u.gif.

O ką vaikui juo tepti blink.gif. Man šis aliejus reikalingas tik veido raudoniui mažinti. Dar kitoms jis padeda nuo randų ar pan. Niekam kitam aš jo nenaudoju. Svaigstu aš nuo jo kvapo wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 10 birželio 2009 - 13:47
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 13:24)
pemenu Rasma šitą labai rekomendavo  4u.gif  aš jį imu savo vyrui  ax.gif
jei nori, galėsiu duot pabandymui kai turėsiu, mainais į tamanus biggrin.gif ax.gif  rolleyes.gif

Aš šitą ėmiau, tik dar negaliu nieko apie jį pasakyti, nes tik vieną kartą tepiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 06 10, 14:57)
Aš šitą ėmiau, tik dar negaliu nieko apie jį pasakyti, nes tik vieną kartą tepiausi  ax.gif

Gal sakau, čia visgi tas rekomenduotas kremas g.gif. Neatsimenu nors tu ką doh.gif.
O tai kaip šio kremo riebumas? Ar gerai pamaitino pėdų odą? Vistiek gali įvertinti šį ir kitus iki tol naudotus kremus ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 06 10, 12:53)
iš kur siuntėtės šitas gėrybes?

čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 10, 13:36)
O katruos kokosiukus ir kokios talpos turejai?  rolleyes.gif

tai indiškus mažiausią kiekį ėmiau smile.gif dabar iš SP 250 laukia rolleyes.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 13:46)
Pakuotėje 30 ml. O kadangi šis aliejus yra tirštas, tai pati pagalvok kiek ten desertinių šaukštelių tėra ax.gif. Taigi, turėdama minty, kad šio aliejaus pabandymui gausi šaukštelį visai neperdėjai 4u.gif.

O ką vaikui juo tepti blink.gif. Man šis aliejus reikalingas tik veido raudoniui mažinti. Dar kitoms jis padeda nuo randų ar pan. Niekam kitam aš jo nenaudoju. Svaigstu aš nuo jo kvapo wub.gif.

supratau 4u.gif

skaičiau KN aprašyme, kad galima tepti kūdikių odelę, daugiau nesigilinau biggrin.gif
o šiaip mano dukrai ant veido kai kur ryškėja kapiliarų raizginiai tokie unsure.gif bet ji mažuliukė dar, metukų, kažin tokio amžiaus žmogui jei pradėt tepliot aliejais stiprinančiais kapiliarus? unsure.gif kaip tamanai, erškėtrožės rolleyes.gif
dabar jai tepu veidą sviestamedžiu, nes linkęs sausėti ypač. kokosiukai šiuo atveju visai negelbsti, netgi weleda šalčio kremas negelbėjo, tik sviestamedis wub.gif o erškėčius ji geria. tai kažin reiktų ir iš išorės patepliot ar ne unsure.gif
aš visad renkuosi kokį aliejų, kad plačiai šeimai tiktų rolleyes.gif
tai ir tamanus žiūriu sau raudoniui ir randukams tvarkyti, vyrui pigmentinėms dėmėms ir va dukrai ką patept smile.gif sūnui tai vandens pakanka biggrin.gif

oij ir dar toks mamiškas reikalas. pamenu kalbėjot, kad jei tepi veidą kremu ar aliejum, tai jau vandeniu nupraust neišeina, reikia kažkokios tai priemonės. o kaip su vaikais? rolleyes.gif juk su cc ar milkais neprausi. muilu?
aš nuprausiu tik vandeniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 15:11)
tai indiškus mažiausią kiekį ėmiau smile.gif dabar iš SP 250 laukia  rolleyes.gif
supratau  4u.gif

Oho kaip ilgam pakako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 10, 14:13)
Oho kaip ilgam pakako  blink.gif

nu nevalgėm tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 15:14)
nu nevalgėm tongue.gif  lotuliukas.gif

As ji noriu valgyti, vietoj rafaelo saldainiu bus, as labai rimtai sakau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 10, 14:15)
As ji noriu valgyti, vietoj rafaelo saldainiu bus, as labai rimtai sakau  bigsmile.gif

tai važiuok į indiją wink.gif smile.gif

Atsakyti