Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Vergine, oi kaip muilo pirksiu biggrin.gif Kilogramą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 22:16)
net pažiūrėjau - palyginti su palete, kokią gamina Sante, biologisch24 be galo mažas asortimentas sad.gif
kaip gerai biggrin.gif Kažkaip su skaičiais pykstuos paskutiniu metu  doh.gif Nužiūrėjau, kad virš 50 litų kainuoja  unsure.gif  biggrin.gif

54 lt. kainuoja tie apvalūs, aromatiniai muilai, o tas originalus tai kvadratinis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 22:19)
Vergine, oi kaip muilo pirksiu biggrin.gif Kilogramą biggrin.gif

Reikės svarstykles atsinešti, kad tiksliai atsverti biggrin.gif
Atsakyti
ir pirminiam muilui akcija ax.gif Abiejų labai reikia doh.gif
Atsakyti
Kaip atsiliepimai apie si daikta? http://www.biologisc...Fluid-30ml.html
gal zinote kokiai odai skirtaS?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 22:25)
ir pirminiam muilui akcija  ax.gif Abiejų labai reikia  doh.gif

Pirminis dabar 10 lt. kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 09, 22:07)
Pirminis dabar 10 lt. kainuoja.

taigi drinks_cheers.gif Man įdomu, kodėl taip pigiai rolleyes.gif Jūs gal asortimentą ruošiatės keisti?

pasidalinsiu naujausiu ir ką tik išbandytu kaukės receptu bei atsiliepimais apie New directions produkciją cool.gif

su Monicos pagalba parsisiunčiau iš ten džiovintų jūros dumblių veido kaukėms. Tai smulkūs labai miltukai, namuose jūros dumblių iš parduotuvės taip sumalt neišeina, išbandyta praktiškai smile.gif

kadangi kitokio neturiu, maišiau su Hauschkos moliu, pastarojo dėjau daugiau dėl tirštumo, įbėriau spanguolių ekstrakto iš New directions miltelių, lašinau po kelis lašus rožių eliksyro ir natūralaus vitamino E iš minimos UK parduotuvės. Išmaišiau su virintu vandeniu, palaikiau 15 minučių.

likau absoliučiai sužavėta naujais pirkiniais wub.gif Tiek dumbliais, tiek spanguolių ekstraktu (kiek ten vitamino C - rūgštu kaip, paragaut magėjo biggrin.gif ), tiek vitaminu E. Pastarasis toks pat tirštas kaip KN, net neišsilašino per dozuoklį, teko nuimti plastmasiuką nuo viršaus ir pilti į kaukę iš viso buteliuko smile.gif Savo konsistencija, spalva ir kvapu jis smarkiai skiriasi nuo to, kurį pirkau Eurovaistinėje smile.gif Nuojauta manęs neapgavo, labai džiaugiuosi, kad vistik jį sakiausi biggrin.gif

veido odos švelnumas dabar neišpasakytas - kaip kūdikio smile.gif Net nepamenu, kada ji pas mane tokia buvo - gal tik po vidurinės, kai dar negadinau jos su neaiškaus plauko kosmetika ax.gif Veidas matinis, atšviežėjęs, baltas ir vėsus thumbup.gif

vienintelis minusas - bjaurus dumblių kvapas, likęs ir po kaukės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 23:24)
vienintelis minusas - bjaurus dumblių kvapas, likęs ir po kaukės  blush2.gif

isivaizduoju biggrin.gif viena karta teko megautis tokia vonia.
Atsakyti
MB tik per rankos atstumą pasiūliau odą paliesti, tai reakcija buvo maždaug tokia: "ooooooo blink.gif ". Žodžiu, geras miksas, tik uostyt negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 09, 09:55)
O kur ten LAVEROS veido šveitiklis,kur visos gyrėt? smile.gif

as turiu laveros su rozem ir turejau logonos su rozem, sveicia geriau Logona,oda minkstesne lieka po Laveros. Pati kartosiu Logonos..laveros per brangu uz toki kieki ir nevisai atliekama sveitiklio funkcija ax.gif
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 12:07)
taip, čia ne Sultry, o Summer pačiulbėjo  rolleyes.gif

ciulbejau ir as po to truputeli blush2.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 12:09)
belieka tiketis, kad tikrai taupus, nes tik 40 ml g.gif

ner taupus,skystokas jis..uz dr.h ranku krema skystesnis blush2.gif cia sakyciau labiau pasilepinimui toks kiekis uz tokia kaina nei kasdienai.. o ir kazko super super po jo nepastebejau,drekina man kaip ir visi iprasti ranku kremai (mano kuno oda nera lepi, nesauseja rankos,galiu netept kelias dienas,tik va po kokiu grindu plovimo ar buities darbu tai jau pacios rankos pasipraso kartais patepamos.. ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 20:28)
kazkuri buvot nusipirkus Eco krema nuo saules. gal jau isbandet?  ax.gif 

Aš pirkau spf 13.Tepasi sunkokai, bet ir prieš tai nieko netepus sugebėdavau kojas išsitepti.Draugė maišė su kokosu.Turimas Avalon vaikams (iš ebay) žymiai lengviau tepasi, bet man atrodo jis ir greičiau nusiplauna.Su vyro priežiūra sūnus šiek tiek nudegė pečius, (netepdavo po kiekv. maudymosi)

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 23:24)
pasidalinsiu naujausiu ir ką tik išbandytu kaukės receptu :

reiks ir man bandyt tada tongue.gif O nepasausino veido odos?
Atsakyti
Ieskau patarimo:

Kokius EA ir bazinius aliejus ar siaip ka naudoti spazmuotiems
raumenims atplaiduoti, reikia aisku ir masazo, bet idomu stai
uzspazmuotam kakliukui ka cia panaudojus kad atleistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 10, 07:37)
reiks ir man bandyt tada tongue.gif O nepasausino veido odos?

bandyk būtinai drinks_cheers.gif Nea, nepasausino, nors poros aiškiai sumažėjo bigsmile.gif Šiaip molį aš naudoju pakankamai retai, bet dabar atsirado noras nusipirkti kokio nors labai švelnaus ir maišyti su dumbliais dažniau ax.gif

na, ir dar lieka užduotis atsirinkti proporcijas, nes pirmam kartui prisimaišiau perdaug ir per skystai smile.gif
Atsakyti