Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Akwilė @ 2009 06 09, 20:30)
oi pagaliau galiu normaliai prisest ir pasirinkt ko man reiktu  doh.gif
tiek darbu turejau  unsure.gif

Monica, aciu uz patarima del sampunu, mano plaukams labai patiko vaikiskas 'rossmann' firmos sampunas, tai prausiu ir vaiku ir savo plaukus  wub.gif  reiks palasint dar kokiu ea  thumbup.gif
merginos negi niekas nebandet vaikisku dantu pastu? nuo keliu metu jos tinkamos ar nera ten laiko kaip paprastose suskirstyta iki 2m; nuo2-5m; ir nuo 6 m.? HELP  biggrin.gif

cia "Rossmann" sampunas "babydream"? tokiam melynam buteliuke? jei sitas, tai buvau MB nupirkus irgi. galvojau jei jau vaikam tinka, tai ir jam tiks ax.gif bet siaubinkai plaukus vele. pirstais perbraukt neimanoma buvo. va man tinka beveik visi sampunai, bet sitas nea... schmoll.gif
kokie skirtingi tie musu plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 19:56)
cia "Rossmann" sampunas "babydream"? tokiam melynam buteliuke? jei sitas, tai buvau MB nupirkus irgi. galvojau jei jau vaikam tinka, tai ir jam tiks  ax.gif  bet siaubinkai plaukus vele. pirstais perbraukt neimanoma buvo. va man tinka beveik visi sampunai, bet sitas nea...  schmoll.gif
kokie skirtingi tie musu plaukai  ax.gif

gal tik is pradziu vele, buvo sausesni plaukai, bet kai as perejau nuo paprasto 'blogo' sampuno ant sito, tai tikejau,kad cia tas pereinamas laikotarpis, tai po keliu plovimu jau nebevelia, plaukai blizga, ypac vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 09, 19:30)
Monica, aciu uz patarima del sampunu, mano plaukams labai patiko vaikiskas 'rossmann' firmos sampunas, tai prausiu ir vaiku ir savo plaukus  wub.gif  reiks palasint dar kokiu ea  thumbup.gif
merginos negi niekas nebandet vaikisku dantu pastu?

Aš tai po aliejaus juo plaunu, nes kitų šamp. gaila biggrin.gif Mano plaukai normalūs po jo, kaip ir po kitų.

Vaikai dabar naudoja logonos vaikiškas pastas:braškinę ir mėtinę, jos be fluoro, mažoji mano dar neišspjauna, o ryja (2 m), anksčiau pirkom weledos.
Atsakyti
kazkuri buvot nusipirkus Eco krema nuo saules. gal jau isbandet? ax.gif 4u.gif
buvo tikrai kalbeta apie kremus nuo saules,bet kazkaip nebeatseku jau sad.gif ka patartumet? galvoju gal kazka is biologish paimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:58)
Aš pati Druide perėmiau iš Kašariukės, jinai apie jį tikrai galėtų pasakyti porą švelnių žodžių tongue.gif  lotuliukas.gif

oi galiu pasakyti, kad jis man visiškai netiko...

Dėl pleiskanų tai viskas priklauso nuo to kokios jos.. Pas mane jos sausos, tai arbatmedžio negaliu naudoti nes jis sausina, tai aliejais bandau gydytis...

Del saules kremu, mano mama naudoja weleda,galvoju ir sau toki pasijamti,bet kad as nelabai toe sauleje bunu unsure.gif Gal nejamsiu...

Geriau patarkit koki skutimosi žėlė vyrams...
Atsakyti
dar vienas klausimukas blush2.gif o kaip del nagu lako? maciau sante kazkokie yra, bet visu ryskios spalvos. be to, pries kokia raudona gi reikia det bespalvi laka... o bespalvio ar kokiu sviesesniu spalvu nepastebejau g.gif
ka jus naudojat?
as pati jau 100 metu nagu nelakavau (del to, nes nerandu eko laku), bet kartais man taip grazu blizgantys naguciai blush2.gif
Atsakyti
Originalaus muilo kaina dabar 13 lt.

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:49)
beje, o Nimfali yra kokie nors dantų pastų miniukai? wink.gif

Yra tik Druide tos po 65 ml., kuriom irgi dabar taikoma 45 proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 09, 20:14)
Originalaus muilo kaina dabar 13 lt.
Yra tik Druide tos po 65 ml., kuriom irgi dabar taikoma 45 proc. nuolaida.

dirbsi penktadienį? 4u.gif

13 litų? blink.gif Ar tik nesuklydai????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 09 birželio 2009 - 20:32
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 21:02)
dar vienas klausimukas  blush2.gif  o kaip del nagu lako? maciau sante kazkokie yra, bet visu ryskios spalvos. be to, pries kokia raudona gi reikia det bespalvi laka... o bespalvio ar kokiu sviesesniu spalvu nepastebejau  g.gif
ka jus naudojat?
as pati jau 100 metu nagu nelakavau (del to, nes nerandu eko laku), bet kartais man taip grazu blizgantys naguciai  blush2.gif

Kažkada kunigunda sakė kad visai neblogi FENCHI nagų lakas. jo būna ir bespalvio, Kaip tik nusiprikau nagų stiprinimui... Pirkau kostlinoj trakų gatvėj priešais DROGA. dar sakė yra jo ir požeminėje perėjoje prie EUROPOS.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 09, 14:48)
Iš neutralių švelnių galiu pasiūlyti Druide Pur pure.Vienint. jo minusas, kad l. netaupus (bent man)

Man jis atvirkščiai taupus ir putoja labai gerai smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 21:31)
dirbsi penktadienį?  4u.gif

13 litų?  blink.gif Ar tik nesuklydai????

Penktadienį dirbsiu. Na normali jo kaina yra 27 lt., bet dabar akcija.
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 20:02)
o kaip del nagu lako? maciau sante kazkokie yra, bet visu ryskios spalvos.

net pažiūrėjau - palyginti su palete, kokią gamina Sante, biologisch24 be galo mažas asortimentas sad.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 06 09, 21:12)
Penktadienį dirbsiu. Na normali jo kaina yra 27 lt., bet dabar akcija.

kaip gerai biggrin.gif Kažkaip su skaičiais pykstuos paskutiniu metu doh.gif Nužiūrėjau, kad virš 50 litų kainuoja unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beja, turiu nelabai gerų žinių... Pirmadienį atsistato senosios Ciel d'Azur kainos... Lieka tik rinkinuko (veido kremas 15 ml., alijošius 30 ml., kūno pienelis su alijošium 30 ml.) kaina 28 lt.
Atsakyti