Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 16:15)
nežinau, kuo turėčiau MB pagrasint, kad prisileistų su aliejum prie galvos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif MB tai galvos masaza dievina, o kai alieju dedi, tai ir pamasazuoji tuo paciu smile.gif jis pats prasosi lotuliukas.gif Katuti, bandyk sugundyt galvos masazu, tai ir alieju uzdesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 14:41)
Katuti, bandyk sugundyt galvos masazu, tai ir alieju uzdesi wink.gif

būna žmonių, kuriems malonu, kai plaukus šukuoja, glosto - net užmiega iš malonumo smile.gif Aš ypatingo malonumo nejaučiu, jis irgi sad.gif Vargu bau, pavyks sugundyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 15:58)
būna žmonių, kuriems malonu, kai plaukus šukuoja, glosto - net užmiega iš malonumo smile.gif Aš ypatingo malonumo nejaučiu, jis irgi sad.gif Vargu bau, pavyks sugundyti biggrin.gif

tikrai, pazistu ne viena zmogu, kurie negali pakesti, kai liecia ju plaukus, o man atvirksciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 birželio 2009 - 15:22
mastau.gif
QUOTE(fishke @ 2009 06 09, 09:37)
o esat  naudojusios ką nors iš Martina Gebhardt  g.gif vis užmetu akį, bet kažkaip man vien jų etiketės  schmoll.gif tai kažin priemonės kaip? kainikės tai nemažos  g.gif

Atsakyti
nesu naudojusi smile.gif Kainos pakankamai aukštos, atsiliepimų apie šią kosmetiką iš mūsų ratelio neteko girdėti.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 15:23)
tikrai svarbu ir gera sampuna tureti, ta, kuris neerzintu galvos odos, nes antraip ir tie patys kokosai nepades, is patirties sakau. Man siberica irgi netiko (nepadejo nei EA), patarciau koki geriau kita isigyt.

as kaip kazkuri auksciau rase nejauciu esminio skirtumo tarp sampunu, tik kai kurie labiau purina, bet idejus rosmarinu purina visi biggrin.gif o galvos oda panasiai baisi kaip pas ta vargsa MB tai sibericos neutralus man tikrai toks tinkamas ir ekonominis variantas. Siaip aliejines kaukes - kokosu ypac bet ir bet kokia kita tinka ramina niezuli ir rozmarinai ramina labai niezejima, pas mane aukstokas spaudimas, bet nepastebejau, kad butu kazkaip paveike svarbu nepadauginti pakaitalioti tuos ea, dar arbatmedi gali pameginti, eukalipta
o tie MB vyrus lauzia, bet dauguma saldzius kvapus megsta gal kokosais susigundys tik reiks pazadet kad kvapo plaukuose tikrai neliks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos , o gal zinote ka nors apie Baltarusiska , girdejau lyg ir nieko
Atsakyti
dar niekur neteko girdėti, matyti ar skaityti, kad baltarusiai pasiūlytų tikrai natūralios kosmetikos smile.gif Jei tokią žinai - pasidalink wink.gif Užrašas bio, natural ar panašiai yra niekas kitas, kaip tik reklama. Visa tiesa - galinėje buteliuko pusėje.
Atsakyti
Nuo pleiskanų iš populiaresnių ea dar galima įlašinti levandų, arbatm, kedrų ea. Beje, kedrų ea nuo slinkimo irgi gerai, čia kas nakčiai darosi kaueks ir nenori tonizuojančio poveikio smile.gif

O maniškis pats tai tingi darytis įv. procedūras, bet ne prieš, kai aš darau.Dar jam visai patiko kaip plaukai atrodo po aliejų kaukių biggrin.gif
Atsakyti
oi pagaliau galiu normaliai prisest ir pasirinkt ko man reiktu doh.gif
tiek darbu turejau unsure.gif

Monica, aciu uz patarima del sampunu, mano plaukams labai patiko vaikiskas 'rossmann' firmos sampunas, tai prausiu ir vaiku ir savo plaukus wub.gif reiks palasint dar kokiu ea thumbup.gif

merginos negi niekas nebandet vaikisku dantu pastu? nuo keliu metu jos tinkamos ar nera ten laiko kaip paprastose suskirstyta iki 2m; nuo2-5m; ir nuo 6 m.? HELP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 09, 18:30)
merginos negi niekas nebandet vaikisku dantu pastu? nuo keliu metu jos tinkamos ar nera ten laiko kaip paprastose suskirstyta iki 2m; nuo2-5m; ir nuo 6 m.? HELP  biggrin.gif

iki 2 metų aš išvis pastų vaikam nenaudojau rolleyes.gif dabar turiu logona šitą, tai nusitrynus etiketė, bet berods nuo 2 metų tinka, bet mano 5-metis su ja valosi. Bandžius ir aš, tai įdomus skonis, vaikiškas, sūnus sakė šiek tiek sūrumo turi. aš valiausi vakare, tai ryte su normalia burna atsikėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 19:44)
iki 2 metų aš išvis pastų vaikam nenaudojau  rolleyes.gif dabar turiu logona šitą, tai nusitrynus etiketė, bet berods nuo 2 metų tinka, bet mano 5-metis su ja valosi. Bandžius ir aš, tai įdomus skonis, vaikiškas, sūnus sakė šiek tiek sūrumo turi. aš valiausi vakare, tai ryte su normalia burna atsikėliau biggrin.gif

aciu tau labai, mano jau 2.5 ax.gif turi visus dantis, tai sakau reikia naturalia pirkt, dabar naudojom ROCS
Atsakyti