Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 09, 10:52)
Va kaip tik šįryt prausiausi su Weledos levandų dušo pieneliu,

aš daugiau žiūriu MB, tai gal nelabai būtų levandos ax.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 10:58)
sakykit, o koks sampunas tiktu labai jautriai odai ir nuo pleiskanu?
jus man patarkit koki gera ekologiska  4u.gif

MB naudoja Natura Siberica neutralų - jam jis pats geriausias, į kitus net žiūrėt nenori. Bet nemažai kam šitas šampūnas pleiskanojimą sukelia sad.gif Čia negali žinoti sad.gif Sakyčiau, kad rinkis arba iš specialių priešpleiskaninių, arba kokių labai jau švelnių, kad odos nedirgintų 4u.gif Sunku patart, nes dar ir kaina žaidžia. Aš asmeniškai tikriausiai nesiryžčiau užsakinėti iš brangesnių, nes jei nė vienam netiks, tai gaila sad.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 06 09, 11:17)
Siūlau Weledos dušo kremą  thumbup.gif  thumbup.gif Nereikės net pienelio ar aliejuko po dušo mirksiukas.gif

kuris kvapas vyriškiausias iš jų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 14:17)

Citrusu gal biggrin.gif tokia rugstele..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 09, 14:24)
Citrusu gal  biggrin.gif  tokia rugstele..

turiu dabar si, tai manau tikrai tiktu ir vyriskiui naudot, na, aisku, jei megsta citrusus rolleyes.gif
Atsakyti
manau, kad šitas tiktų drinks_cheers.gif , gal dar kokie šaltalankiai smile.gif Nors pastarųjų tai aš labiau mėgėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 14:36)
manau, kad šitas tiktų  drinks_cheers.gif , gal dar kokie šaltalankiai smile.gif Nors pastarųjų tai aš labiau mėgėja biggrin.gif

saltalankiu irgi tiktu, bet jie ne tokie rugstus, svelnesni, gal siek tiek saldesni
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 14:17)
MB naudoja Natura Siberica neutralų - jam jis pats geriausias, į kitus net žiūrėt nenori. Bet nemažai kam šitas šampūnas pleiskanojimą sukelia sad.gif Čia negali žinoti sad.gif Sakyčiau, kad rinkis arba iš specialių priešpleiskaninių, arba kokių labai jau švelnių, kad odos nedirgintų  4u.gif Sunku patart, nes dar ir kaina žaidžia. Aš asmeniškai tikriausiai nesiryžčiau užsakinėti iš brangesnių, nes jei nė vienam netiks, tai gaila sad.gif

man irgi reiktu kazkokio tokio svelnaus galvos odai g.gif (kai sudirgo nuo keliu sampunu, dar iki siol buna niezeti ima doh.gif ) niekaip nenusprendziu, koki cia bandyti g.gif
Atsakyti
Katininene, daryk vyrui aliejines kaukes (kokosų arba kitų turimų aliejų), gali įlašint ea, jei turi. Operatyviai galvos odą apramins, padrėkins, ir plaukai gražiau atrodys

Iš neutralių švelnių galiu pasiūlyti Druide Pur pure.Vienint. jo minusas, kad l. netaupus (bent man)

o aš greičiausiai susirasiu kokį nebrangų šamp. (pvz Sibericos) ir plausiu su juo galvą, keisdama įv. ea. Pastebėjau, kad VISUS be išimties šamp. l. pagerina ea (praktiškai bet kokie, aišku pagal poreikį reiktų lašint),ir dar duoda įv. kitokią naudą. taip kad man netikslinga pirkti brangius šamp., kuriuos vistiek papildau. Paskut. kartus lašinau pipirmėtės.Tai l. fainai galvą šaldė,ir matyt pastimuliuoja odą, plaukai ne taip greit riebalavosi.

Aš pipirmėtės ea pasiėmaiu į kelionę, nes padeda nuo galvos skausmų (įtrinu iš nugaros pusės kaklo duobutę žemiau plaukų), turiu mišinį su pipirmėte nuo mm skausmų, veiksmingas irgi.Tai ant smūgio kelionėj išbandžiau pip. į šampūną ir dušo gelį (ir kūnui fainas reikalas vasarą).Neturėjau kempinės, tai naudojau cukrų skrabintis-l. neblogas variantas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 09 birželio 2009 - 14:03
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 15:17)
MB naudoja Natura Siberica neutralų - jam jis pats geriausias, į kitus net žiūrėt nenori. Bet nemažai kam šitas šampūnas pleiskanojimą sukelia sad.gif Čia negali žinoti sad.gif Sakyčiau, kad rinkis arba iš specialių priešpleiskaninių, arba kokių labai jau švelnių, kad odos nedirgintų  4u.gif Sunku patart, nes dar ir kaina žaidžia. Aš asmeniškai tikriausiai nesiryžčiau užsakinėti iš brangesnių, nes jei nė vienam netiks, tai gaila sad.gif

hmmm... g.gif gal pabandyt? nors buvo MB nusipirkes Natura Siberica kazkoki spec nuo pleiskanu. bet tik dar daugiau pleiskanu sad.gif o dabar tai jau visai blogai, nes ne tik pleiskanos, bet dar ir zaizdeles atsirado sad.gif nes nusidrasko vis. kaip sunku tinkama sampuna isrinkt! doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 06 09, 15:48)
Katininene, daryk vyrui aliejines kaukes (kokosų arba kitų turimų aliejų), gali įlašint ea, jei turi. Operatyviai galvos odą apramins, padrėkins, ir plaukai gražiau atrodys

4u.gif
dariau su kokosu smile.gif gal ir pagereje buvo. dar lasinau rozmarinu ea. bet paskui paskaiciau, kad rozmarinai kraujo spaudima kelia, tai bijau daugiau lasint, nes ir siaip per aukstas spaudimas pas ji...
gal reikia su arbatmedziu?
turbut atnaujinsim kokosu kaukes cool.gif kaip manot, uztenka karta per savaite? ar pries kiekviena plovima?
cia visiskas stebuklas, bet MB plaukai idealiai atrodo. net pavydu. zvilga kaip silkiniai, net neitartum kokia siaubinga galvos oda...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 13:17)

Turbūt kaip merginos sakė labiau gal patiktų citrusų ar šaltalankių, nes nėra saldūs kvapai, kad nors išvirsk iš koto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 14:10)

turbut atnaujinsim kokosu kaukes  cool.gif kaip manot, uztenka karta per savaite? ar pries kiekviena plovima?

Jeigu yra tokių problemų, geriau dažniau daryti (bent 2k/sav.) 4u.gif Galima dar lašinti levandų ea ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 birželio 2009 - 14:12
QUOTE(Monica @ 2009 06 09, 13:48)
Katininene, daryk vyrui aliejines kaukes

nežinau, kuo turėčiau MB pagrasint, kad prisileistų su aliejum prie galvos lotuliukas.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 14:10)
hmmm...  g.gif  gal pabandyt? nors buvo MB nusipirkes Natura Siberica kazkoki spec nuo pleiskanu. bet tik dar daugiau pleiskanu sad.gif

tada geriau kito gamintojo žvalgykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 14:15)
nežinau, kuo turėčiau MB pagrasint, kad prisileistų su aliejum prie galvos  lotuliukas.gif

Maniškis vis paprašo, nes patinka labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 15:10)
hmmm...  g.gif  gal pabandyt? nors buvo MB nusipirkes Natura Siberica kazkoki spec nuo pleiskanu. bet tik dar daugiau pleiskanu sad.gif o dabar tai jau visai blogai, nes ne tik pleiskanos, bet dar ir zaizdeles atsirado sad.gif nes nusidrasko vis. kaip sunku tinkama sampuna isrinkt!  doh.gif

tikrai svarbu ir gera sampuna tureti, ta, kuris neerzintu galvos odos, nes antraip ir tie patys kokosai nepades, is patirties sakau. Man siberica irgi netiko (nepadejo nei EA), patarciau koki geriau kita isigyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 birželio 2009 - 14:28