Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kuris logonos sampunas purina kids ar baby? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 09, 10:48)
jazau baikit cia girt visokias priemones, as meginu issirinkti be ko negaliu gyventi tai kas  BUTINA o paskaicius per daug tu must have gaunasi...

man padeda visada mintis, kad tai ne paskutinis užsakymas mirksiukas.gif todėl imu kas baigės ir ko neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:46)
didžiausias klaustukas, ar imti kokią dušo želę ar rizikuoti Holos ir pirkti ką nors iš jūsų pagirtos Weledos? Ką patartumėt?  4u.gif

Va kaip tik šįryt prausiausi su Weledos levandų dušo pieneliu, na tikros levandos vonioj kvepėjo thumbup.gif Panašus kvapas į levandų EA, tik švelnesnis. Laabai skalsus pienelis pasirodė. Užpyliau ant kempinės kaip įprastai, tai putų net per daug buvo doh.gif Dušo geliu net pavadinti neina, nes nepermatomas baltas. Labai patenkinta kolkas smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 11:09)
belieka tiketis, kad tikrai taupus, nes tik 40 ml g.gif

Vidutiniškai, žinok blush2.gif Jau taip man gaila jo, tai pakaitom maišau su Laveros Basis (jis netaupus, tačiau ir drėkina ne taip gerai kaip Logonos Natural Nails). Kambary pasidėjus Lavera, o į rankinę įsimetus Logona, tai taip sakant taupau biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, o koks sampunas tiktu labai jautriai odai ir nuo pleiskanu? sarasiuka is biologish sudarineju ir galvoju koki sampuna MB prigriebt. buvau jam nupirkus toki, bet ziauriai netiko doh.gif pleiskanu padaugejo ir visa galvos oda siaubingai atrodo, niezti ir nudraskyta doh.gif MB jau grasina, kad vel nusipirks sintetini sampuna, bet jus man patarkit koki gera ekologiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 10:48)
o šiaip duosiu Nordea  4u.gif  0,6lt jei iš kito banko pinigai atvažiuoja  4u.gif

o mano meila gavai? smile.gif Nusiunčiau per profilį 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 09, 10:49)
kuris logonos sampunas purina kids ar baby? biggrin.gif

kids, su baby gal nerizikuok geriau biggrin.gif Pamenu, buvo dzemute nusipirkusi, tai jos brangiausiam teko išbaigti wink.gif

Atsakyti
o logona tropinis ir oriental kuno sviestai tik kvapu skiriasi? man reikia kad labai stipriai drekintu, nes blauzdos ir rankos ziaaauriai sauseja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 06 08, 20:55)
labai aciu uz paaiskinima... gaila, jei tikrai jos nebebus geros, man ji labai patiko  verysad.gif

Nėra už ką 4u.gif Man irgi šios pastos patiko, o tuo pačiu ir ekonomiškos ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 09:46)
o čia tai didžiausias klaustukas, ar imti kokią dušo želę ar rizikuoti Holos ir pirkti ką nors iš jūsų pagirtos Weledos? Ką patartumėt?  4u.gif

Siūlau Weledos dušo kremą thumbup.gif thumbup.gif Nereikės net pienelio ar aliejuko po dušo mirksiukas.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 09, 11:13)
o logona tropinis ir oriental kuno sviestai tik kvapu skiriasi? man reikia kad labai stipriai drekintu, nes blauzdos ir rankos ziaaauriai sauseja  verysad.gif

Abu puikiai drėkina, tad galima rinktis pagal kvapą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 09, 13:17)
Abu puikiai drėkina, tad galima rinktis pagal kvapą mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 11:09)
o mano meila gavai? smile.gif Nusiunčiau per profilį  4u.gif

patikrinau - profily adresas el.pašto geras, bet jokio laiško iš jūsų tamsta nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:33)
ten Logonos rožių pylingas biggrin.gif Turiu dabar mėtų, šitas irgi labai fainas  drinks_cheers.gif

O jie tik 2 yra? rožių ir mėtų?
Šitie:
http://www.biologisc...Cream-75ml.html
http://www.biologisc...b-Gel-75ml.html
?

man Alterros mėtų netiko, o Logonos tiks kažin?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 11:22)
patikrinau - profily adresas el.pašto geras, bet jokio laiško iš jūsų tamsta nėra  4u.gif

katuti, jau yra mirksiukas.gif tu tobula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 09, 11:26)
O jie tik 2 yra? rožių ir mėtų?
?

gal ir daugiau, aš pagal odą rinkausi biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 09, 11:38)
katuti, jau yra  mirksiukas.gif  tu tobula  4u.gif

ačiū ax.gif Užsakinėjimų įdirbis lotuliukas.gif
Atsakyti