Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:58)
kol pati nepamačiau, tai negaliu pasakyti smile.gif Sultry gyrė, kad ir drėkina gerai, ir kvepia ar ne marcipanais biggrin.gif Tai vyrui gal nelabai būtų saldus kvapas sad.gif

ai, atgaminau, cia tas, kur summer in paris prigyre smile.gif
Atsakyti
taip, čia ne Sultry, o Summer pačiulbėjo rolleyes.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 13, 18:20)
Apie šį produktą dar nieko negirdėjau, tad buvo įdomu išbandyti - Natural Nails serijos rankų koncentratas (kremas). Na žinokit esu apkerėta bigsmile.gif Nuostabiai sudrėkina, sušvelnina ir pamaitina. Kvepia migdolais/marcipanais wub.gif  wub.gif Negaliu atsiuostyti, toks „vežantis“ kvapas biggrin.gif Lengvai salstelėjęs. Šiaip iki šiol man nr. 1 buvo Dr. Hauschka rankų kremas, bet šitas Logonos gali drąsiai lygiuotis su Hauschka. Kaip esu kiek nusivylusi Laveros ir Weledos menku drėkinimu, tai Logona maloniai nustebino smile.gif Tiesa, ir kaina atitinkama, lyg ~7 EUR už 40 ml („Eko eko“ už tą pačią kaina paprasti rankų kremai, tad manau pas mus kur kas brangiau kainuotų), tačiau labai skalsiai naudojasi, nors yra skystas. Dar informaciniame lapelyje parašyta, kad tepti taupiai. Užsimaniau išbandyti ir daugiau šitos serijos produktų... blush2.gif

Žodžiu, rekomenduoju thumbup.gif

user posted image

(vidurinis)

Atsakyti
junkitės junkitės mirksiukas.gif
bet va galvoju neišmintigai aš čia su tuo paleidimu prekių blush2.gif juk nematysiu jūsų pinigiukų sukritusių rolleyes.gif visgi savaitgalis rolleyes.gif tai arba ankstint iki ketvirtadienio arba nukelt iki pirmadienio rolleyes.gif

man iš esmės jokio skirtumo rolleyes.gif

gavus sąrašiuką norimų prekių permesiu savo sąskaitėlę ir pamačius skaičiukus sąskaitoje užsakinėju prekes 4u.gif kam reikia siūst į kitą miestą manau bendrom jėgom ir pašto duomenimis paskaičiuosim kiek ten kainuotų mirksiukas.gif

Bitute32, sakai vaistų nuo godumo reikia? lotuliukas.gif kad va vaikštai ir užkreti dar tuo godumu mirksiukas.gif tongue.gif mėtaus vėtaus kaip visko noriu, o ar reik g.gif aišku, kad reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 11:07)
taip, čia ne Sultry, o Summer pačiulbėjo  rolleyes.gif

belieka tiketis, kad tikrai taupus, nes tik 40 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 10:08)
tai arba ankstint iki ketvirtadienio arba nukelt iki pirmadienio  rolleyes.gif

kam reikia siūst į kitą miestą manau bendrom jėgom ir pašto duomenimis paskaičiuosim kiek ten kainuotų  mirksiukas.gif

gali paankstint, gali nukelt smile.gif Pritariu, kad teisinga būtų susirinkti pinigus ir tada užsakinėti drinks_cheers.gif

o galėtum per autobusų siuntas? ax.gif Ten ir atsiėmimo laikas kaip tik dirbantiems žmonėms - gal iki 22 val. biggrin.gif Jau bijau aš to pašto kaip kokio nelabojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 11:08)
Bitute32, sakai vaistų nuo godumo reikia?  lotuliukas.gif kad va vaikštai ir užkreti dar tuo godumu  mirksiukas.gif  tongue.gif mėtaus vėtaus kaip visko noriu, o ar reik  g.gif aišku, kad reik biggrin.gif

Ar as vaikstau ir uzkreciu? blink.gif nea, as neuzkreciama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:14)
o galėtum per autobusų siuntas?  ax.gif Ten ir atsiėmimo laikas kaip tik dirbantiems žmonėms - gal iki 22 val. biggrin.gif Jau bijau aš to pašto kaip kokio nelabojo biggrin.gif

man nesvarbu per kur mirksiukas.gif juolab labai viliuosi, kad vilniuj ir atvežt galėsiu rolleyes.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 10:17)
Ar as vaikstau ir uzkreciu?  blink.gif nea, as neuzkreciama  lotuliukas.gif

nu rodos, kad tu tiek gėrio su manim dalinais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 17:00)
4u.gif ar yra norinčių iš biologisch24?
galvoju gal užsakymą padaryti  rolleyes.gif šio bei to reiktų smile.gif aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta  rolleyes.gif

jungiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 11:08)
junkitės junkitės  mirksiukas.gif
bet va galvoju neišmintigai aš čia su tuo paleidimu prekių  blush2.gif juk nematysiu jūsų pinigiukų sukritusių  rolleyes.gif visgi savaitgalis  rolleyes.gif tai arba ankstint iki ketvirtadienio arba nukelt iki pirmadienio  rolleyes.gif

sakyk o koks bankas pas tave? nmes jei tas pats, tai ir savaitgali matytum, bent jau swedbanke ax.gif ir nerandu kur tau siusti savo pageidavimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 09 birželio 2009 - 10:44
jazau baikit cia girt visokias priemones, as meginu issirinkti be ko negaliu gyventi tai kas BUTINA o paskaicius per daug tu must have gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 09, 10:43)
sakyk o koks bankas pas tave? nmes jei tas pats, tai ir savaitgali matytum, bent jau swedbanke  ax.gif ir nerandu kur tau siusti savo pageidavimus  blush2.gif

turiu seb (bet, kad jį kur galas užlaužiau internetinę bankininkystę ir pasą kaip tik gaminuos, tai atlaušiu tik mėnesio gale doh.gif lotuliukas.gif tai ten niekaip patikrinti negaliu blush2.gif )

o šiaip duosiu Nordea 4u.gif 0,6lt jei iš kito banko pinigai atvažiuoja 4u.gif

MANO EL. PAŠTAS i.vuosaityte@gmail.com

gal kas nors išbandėte šitą reikalą kojoms? rolleyes.gif Pamenu rasma jį gyrė rolleyes.gif imu vyrui, bet sakau, gal dar nuomonių apie jį yra? biggrin.gif

Atsakyti
radau druide muilų kainas biggrin.gif
Atsakyti