Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 06 06, 12:02)
Vakar daugybėje vietų apžiūrėjau l'angelica pastas, na tikrai išėmė geros sudėties pastas doh.gif Bet dar pora tūbelių pavyko rasti ir tai paskutines, tai prigriebiau cool.gif

kaip suprast? blink.gif tai ka jos nebe naturalios? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
jataus, katuti, prigyrei visko cia sakyciau,
apsivertsu sedziu viskiom gerybem ir dabar da reikia doh.gif
reikia vaistu nuo godumo verysad.gif
Atsakyti
o Violence Vilniuje?
jei taip einu ir as rinktis is biologisch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 09, 10:44)
o Violence Vilniuje?
jei taip einu ir as rinktis is biologisch biggrin.gif

Pasekretoriaus...nea...ji Kaune tongue.gif
bet atvaziuoja ir Vilniun mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 06 09, 10:39)
kaip suprast?  blink.gif  tai ka jos nebe naturalios?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

as pries cia paskaitydama apie tas pastas irgi buvau pasiemus tas naujas pakuotes varciau varciau ir pagalvojau, kad tiesiog ta naturali rusis ispirkta, bet supratau dabar ir as, kad gamina tik tas nenaturalias doh.gif o toks ekonomiskas variantas buvo
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 08:27)
Biologisch24

Tai renkam 150 eurų, tada siuntimas nekainuos  thumbup.gif
tik pataisykit jei klystu, kaip suprantu 20kg neturėtumėm viršyt?  unsure.gif

Renku iki kokio šeštadienio, o sekmadienį leidžiu  mirksiukas.gif  tinka visoms?  rolleyes.gif

Priminkit man prašau, katutis tikrai gali biggrin.gif koks lavera pienelis labai jau toks čiotkas? rožių?  rolleyes.gif ar kokį ten veidui prausti pamainai CC?  rolleyes.gif

thumbup.gif atsiusiu ir as savo norus, dar pasiskaitinesiu (nes pagaliau radau kaip issiversti doh.gif )

QUOTE(dzemute @ 2009 06 09, 10:39)
kaip suprast?  blink.gif  tai ka jos nebe naturalios?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu matai jau nebe blink.gif as irgi susinervinau, pirkau kaip naturalia, su visokiais zenkliukais, net nepagalvojau i tikra sudeti pasiziuret, nes lietuviskas vertimas tai labai grazus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 09:39)
jataus, katuti, prigyrei visko cia sakyciau,

reikia vaistu nuo godumo  verysad.gif

tik vieną pienelį blush2.gif

reikia dabar pamąstyt strategiškai, ko tikrai reikia bigsmile.gif

preliminarus mano sąrašėlis toks: 1. Logonos vaikiškas persikinis šampūnas (baigiu Druide, tikrai reikia), 2. Laveros pienelis iš Basis serijos (eina į sandėliuką, paskui bus sunku nutaikyt pasibaigimą turimo ir kitą užsakymą), 3. Laveros medetkų prausiklis (sesei, l.patiko)), 4. Sultry išliaupsintas Logonos kremukas rankoms su migdolais (ant rankų sutepu viską, nenusimes), 6. o čia tai didžiausias klaustukas, ar imti kokią dušo želę ar rizikuoti Holos ir pirkti ką nors iš jūsų pagirtos Weledos? Ką patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
katuti, is Druide kuri sampuna baigineji ?
O vaikiskas persikinis Logonos koks nors ypatingas?
Atsakyti
ai, dar tikriausiai reiks paimti pastos dantims papigiai smile.gif L'angelica užsibaigė mūsų parduotuvėse ...

beje, o Nimfali yra kokie nors dantų pastų miniukai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 10:46)
Logonos kremukas rankoms su migdolais (ant rankų sutepu viską, nenusimes),

labai gerai drekina? g.gif man kol kas nepakeiciamas eco, net maniskis praso dar uzsakyt (o jam taip paprastai neitiksi biggrin.gif ), baisu net kita bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 09:48)
katuti, is Druide kuri sampuna baigineji ?
O vaikiskas persikinis Logonos koks nors ypatingas?

su ožkos pienu ir migdolais - jau ne pirmą butelį, tai norėčiau pertraukėlę padaryti biggrin.gif

man - ypatingas biggrin.gif Kiek jo butelių esu supylusi ant galvos, tai ir pati nebepamenu wink.gif Kažkada jau minėjau, kad nors plaukai pas mane riebūs, bet jiems tinka viskas "ne į temą", o būtent - labai švelnūs šampūnai smile.gif Logonos persikinis normaliai putojai, l.švelniai kvepia persikais, nevelia plaukų, jų nesulipina ir neprilipdo prie galvos. Išlieka minkšti, pūrūs, paslankūs, be problemų formuojasi šukuosena. Nesukėlė jokio pleiskanojimo.

šitas ir Druide su ožkos pienu bei migdolais - man topiniai visų laikų šampūnai ax.gif

tik neužsikabliuok, nes kiekvienai su šampūnu yra skirtingai smile.gif Aš pati Druide perėmiau iš Kašariukės, jinai apie jį tikrai galėtų pasakyti porą švelnių žodžių tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 09:55)
labai gerai drekina? g.gif 

kol pati nepamačiau, tai negaliu pasakyti smile.gif Sultry gyrė, kad ir drėkina gerai, ir kvepia ar ne marcipanais biggrin.gif Tai vyrui gal nelabai būtų saldus kvapas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 08, 21:22)
Merginos, gal kas turejot Laveros lupu blizgi -balzama ?

http://www.biologisc...-Ros--4-5g.html

Jie man gal kiek sausoki ( turiu rozini ir bronzini), tai pvz ziema dar tepdavau ir kokio sviestmedzio, vasara gal ir ok 4u.gif Man tai gerai, nes lupdaziu nemegstu, o sie neryskia splava tai suteikia ax.gif

violence, ir as keliomis prekytemis noresiu prisideti 4u.gif

gal kuri rekomenduotu is to puslapiuko koki sampuna greit besiriebaluojantiem plaukams? per lidusia uzsisakiau logonos dilgeliu, nes skaiciau, kad gerai isplauna aliejines kaukes, bet dar reiktu kazkokio g.gif
Atsakyti