Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 08, 21:22)

Idomu kaip ju lupu balzamai bendrai kalbant  g.gif

aš turiu lūpų balzamą iš basis sensitive serijos, visai patenkinta, drekina neblogai, priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 22:25)
Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.
Beja, losjonas po skutimo galioja iki 2010 09, po atidarymo 3 mėn.

ar galit pasakyti apie kokios firmos muilus kalbat? blush2.gif (kažkaip nebeatsekiau iš jūsų pokalbio blush2.gif )

Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 08, 21:48)
gal galit paaiskint salygas siuntimo? pats siutimas kainuos kiek, as pati is Kauno

Jei užsisakoma už berods 180 eurų, tai siuntimas nemokamas 4u.gif - praeitą kartą taip ir buvo, nes buvo daug užsisakančiųjų. Blyn, gal ir man ką nors pasieškoti, jei jau siuntimas nekainuos blink.gif. MB jau kvaišta dėl ledynų tirpimo kortelėje tongue.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 08, 22:31)
Jei užsisakoma už berods 180 eurų, tai siuntimas nemokamas 4u.gif - praeitą kartą taip ir buvo, nes buvo daug užsisakančiųjų. Blyn, gal ir man ką nors pasieškoti, jei jau siuntimas nekainuos blink.gif. MB jau kvaišta dėl ledynų tirpimo kortelėje tongue.gif.

tai gal ir si karta susidarys bigsmile.gif as prisijungciau irgi ax.gif o kada tiksliai daromas bus uzsakymas? iki kada galima rinktis?
ai dar klausimukas 4u.gif ten yra pirkti vaikiskos dantu pastos, bet niekur neraso nuo kokio amziaus g.gif ar ji tiks 2,5m vaikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 08 birželio 2009 - 22:25
QUOTE(lidusia @ 2009 06 08, 22:25)
ar galit pasakyti apie kokios firmos muilus kalbat?  blush2.gif  (kažkaip nebeatsekiau iš jūsų pokalbio blush2.gif )

Kalba eina apie šį muilą MUILAS

Bet nepateikta visa informacija, todėl rašau čia :
galima naudoti kaip valomąją kaukę, palikti pu mmmmmmmqą
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 19:10)
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė?

Puiki, kvapo prasme smile.gif Tik skalsumo retkarčiais trūksta (vienos Lavera duškės yra skystesnės kaip drebučiai, kitos tirštesnės kaip želė).

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 08, 21:22)
Taipogi galvoju apie aiejuka voniai, gal butu atsiliepimu?

beigi ju kuno aliejukai ir losjonai bigsmile.gif

Kaip tik šiandien sulaukiau aliejuko voniai su vanile ir kokosais, tai būtinai pasiskelbsiu Laveros temoje, kai išbandysiu smile.gif

Esu turėjusi citrusinių vaisių kūno losjoną, tai kvapas retsykiais pernelyg intensyvus būdavo, o drėkina tai super, praeitą vasarą naudojau, labai patiko. Dabar eilėje stovi miško uogų kvapo, tai tikiuosi irgi nenusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 08, 23:31)

Bet nepateikta visa informacija, todėl rašau čia :
galima naudoti kaip valomąją kaukę, palikti pu mmmmmmmqą

Katinas prispaudeliojo ir išsiuntė žinutę hihihi.gif
Žodžiu, baigiu savo mintį:
Galima naudoti kaip valomąją kaukę, palikti putas 2 minutėms ir nuplauti.
Maudyti vaikus (vengti akių)
Kūnui ir intymiai higienai.
Plaukams plauti, suteikia purumo (patariama vyrams)
Skalbti drabužiams (rankomis)
Atsakyti
Biologisch24

Tai renkam 150 eurų, tada siuntimas nekainuos thumbup.gif
tik pataisykit jei klystu, kaip suprantu 20kg neturėtumėm viršyt? unsure.gif

Renku iki kokio šeštadienio, o sekmadienį leidžiu mirksiukas.gif tinka visoms? rolleyes.gif

Priminkit man prašau, katutis tikrai gali biggrin.gif koks lavera pienelis labai jau toks čiotkas? rožių? rolleyes.gif ar kokį ten veidui prausti pamainai CC? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 08, 23:31)

Turiu as si muila ir dabar kaip tik baigineju, man jis labai labai patinka thumbup.gif
prausiuos visa, ant veido tai nelaiabu, tiesiog pasimuiluoju ir nuplaunu.
Siaip veidui naudoju Druide muila, bet kartais panaudoju ir sita, viskas super thumbup.gif
jis bekvapis, gerai putoja, siaip skalsus sakyciau ax.gif
Atsakyti
O kur ten LAVEROS veido šveitiklis,kur visos gyrėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 09, 07:55)
O kur ten LAVEROS veido šveitiklis,kur visos gyrėt? smile.gif

ar tik ne LOGONA šveitiklį gyrė, o ne lavera unsure.gif aš tai logona giriu lotuliukas.gif jei pataikiau, tai šitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 09, 08:59)
ar tik ne LOGONA šveitiklį gyrė, o ne lavera  unsure.gif  aš tai logona giriu  lotuliukas.gif jei pataikiau, tai šitas 4u.gif

gal,LOGONĄ g.gif lotuliukas.gif
Einu dar LAVEROS temą pašniukštinėsiu ax.gif

O aplamai į kitus miestus ar užsakanti mergina persiuntinės?Gal aš čia aplamai bereikalo blaškausi? lotuliukas.gif
Atsakyti