QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 15:53)
violence, kas brangsta? Ir iki kada galiu galvot?
ja ja, brangsta tiek kiek kainuoja siuntimas iš kauno į kitą miestą (nors gal vilniuj yra ir tikimybė, kad atvešiu, bet nieko nežadu)
rimtai logona pirkau vaikam, tai 38lt
tai gal bandom tą 150 eurų stuktelt, a? tai šią savaitę renku, o kokį sekmadienį jau leidžiu? jei pavyksta ką manot?
QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 14:08)
Aš kiek kartų esu buvusi "Aistruolėje" niekada nemačiau Nimfali produkcijos, tik nupigintas, trumpu galiojimo laiku prekes
Prieš kelias dienas aš būtent dėl nimfali produkcijos tenai ir užsukau. Siaubas ten, o ne parduotuvė - nebe reikalo aš ten nėkart nesu net užėjusi, užteko ir vaizdo pro langą .
Taigi, kaip ir sakiau, užėjau aš ten prieš kelias dienas ir pasiteiravau ką turi iš sertifikuotos natūralios kosmetikos. Tai pradžioje į mane kaip į kosmonautę pažiūrėjo, o po to gan pasitikinčiai ir ironišku balsu atsakė, kad visa kosmetika yra natūrali ir sertifikuota. Patikėkit, tą sekundę aš abstulbau ir net neturėjau ką ir besakyti, juk koks tikslas kažką kažkam aiškinti...
Galiausiai pasisakiau nete mačiusi pranešimą, kad čia bus prekiaujama nimfali produkcija, tai tik po ilgų išvedžiojimų atėjo kažkokia kita mergaičiukė ir atnešė keturių prekių sąrašą, kuris kažkada čia turėtų pasirodyti. Na, bet tai buvo ta kategorija prekių, kurių man niekad nereikėjo ir dabar nereikia (net nepamenu visų, bet berods buvo kažkoks masažo kremas, naktinis kremas ir dar kažkas unusual ).
O jeigu aš į bazinių aliejų mišinį įdėčiau Frankincenso EA?Kas tada gautusi?
Na,pavyzdziui-kakavos sv.,sviesmedis,tamanų al.,erškėtuogių al.,nakvišų al.,makadamijų al.,kokosų al. ir Frankincenso EA
arba:
argano aliejus,nakvišų al.,tamanų al. ir Frankincenso EA?
Na,pavyzdziui-kakavos sv.,sviesmedis,tamanų al.,erškėtuogių al.,nakvišų al.,makadamijų al.,kokosų al. ir Frankincenso EA
arba:
argano aliejus,nakvišų al.,tamanų al. ir Frankincenso EA?
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 16:39)
ja ja, brangsta tiek kiek kainuoja siuntimas iš kauno į kitą miestą
tai gal bandom tą 150 eurų stuktelt, a?
tai gal bandom tą 150 eurų stuktelt, a?
gerai, kad linutiaaa paaiškino, nes aš kažkodėl supratau, kad viskas brangsta Biologisch24 e-shope ir labai reik skubėt pirkt
bandom, atsiųsiu tau sąrašą šiom dienom
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 08, 16:44)
po to gan pasitikinčiai ir ironišku balsu atsakė, kad visa kosmetika yra natūrali ir sertifikuota.
savo darbu vistiek žmonės bent kažkiek domisi, kartais tikiuosi
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 18:14)
gerai, kad linutiaaa paaiškino, nes aš kažkodėl supratau, kad viskas brangsta Biologisch24 e-shope ir labai reik skubėt pirkt
jus man blondzei galit gal parodyt ar yra nenuplaunamu balzamu plaukams, apsauganciu nuo karscio nerandu
QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 16:28)
Minėjom, bet bandžiusių lyg dar nėra
mhm, sita, tai pamenu jei ka, reiks kazka mastyt
Gal naudojusios Druide kondicionierius galėtų palyginti su Sante Briliant care?
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė? ir ar Weledos dušo želė būna aliumininėse pakuotėse?
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė? ir ar Weledos dušo želė būna aliumininėse pakuotėse?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 19:10)
ar Weledos dušo želė būna aliumininėse pakuotėse?
Weledos zeles yra plastikinese pakuotese
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 16:00)
ar yra norinčių iš biologisch24?
galvoju gal užsakymą padaryti šio bei to reiktų aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta
galvoju gal užsakymą padaryti šio bei to reiktų aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta
Aplamai prekes brangsta ten?
Ka parekomenduotei imti? ta prasme kas pigiau gautsui negu cia ir galbut
yra ko nors gero ko ner acia? as vis i Lavera dairaus, bet taip nesuprantu kas
ten butu toks pats paciausias produktas, gal patartumet?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 19:10)
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė?
Skaniai kvepia, kaip ir viskas tvarkoj, bet, bent jau man, labai greit naudojasi, sakyciau weleda siuo atzvilgiu gerenis variantas
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 08, 20:41)
Aplamai prekes brangsta ten?
brangiau, jei prisideda siuntimas i kita miesta