Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Galiu ir pareklamuoti jeigu produktas geras. tongue.gif Siaip naturali is valstiju sau siunciau. Pakuotes visos gelezinies - jokiu parabenu ir dirbtiniu kvapu.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 15:53)
violence, kas brangsta?  blink.gif Ir iki kada galiu galvot? biggrin.gif

ja ja, brangsta tiek kiek kainuoja siuntimas iš kauno į kitą miestą mirksiukas.gif (nors gal vilniuj yra ir tikimybė, kad atvešiu, bet nieko nežadu)

rimtai logona pirkau vaikam, tai 38lt 4u.gif

tai gal bandom tą 150 eurų stuktelt, a? mirksiukas.gif tai šią savaitę renku, o kokį sekmadienį jau leidžiu? rolleyes.gif jei pavyksta rolleyes.gif ką manot? rolleyes.gif
Atsakyti
Azuolyno tikrai gamina, gali bandyti drasia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 14:08)
Aš kiek kartų esu buvusi "Aistruolėje" niekada nemačiau Nimfali produkcijos, tik nupigintas, trumpu galiojimo laiku prekes ax.gif

Prieš kelias dienas aš būtent dėl nimfali produkcijos tenai ir užsukau. Siaubas ten, o ne parduotuvė doh.gif - nebe reikalo aš ten nėkart nesu net užėjusi, užteko ir vaizdo pro langą ax.gif.
Taigi, kaip ir sakiau, užėjau aš ten prieš kelias dienas ir pasiteiravau ką turi iš sertifikuotos natūralios kosmetikos. Tai pradžioje į mane kaip į kosmonautę pažiūrėjo, o po to gan pasitikinčiai ir ironišku balsu atsakė, kad visa kosmetika yra natūrali ir sertifikuota. Patikėkit, tą sekundę aš abstulbau ir net neturėjau ką ir besakyti, juk koks tikslas kažką kažkam aiškinti...
Galiausiai pasisakiau nete mačiusi pranešimą, kad čia bus prekiaujama nimfali produkcija, tai tik po ilgų išvedžiojimų atėjo kažkokia kita mergaičiukė ir atnešė keturių prekių sąrašą, kuris kažkada čia turėtų pasirodyti. Na, bet tai buvo ta kategorija prekių, kurių man niekad nereikėjo ir dabar nereikia (net nepamenu visų, bet berods buvo kažkoks masažo kremas, naktinis kremas ir dar kažkas unusual unsure.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 08 birželio 2009 - 16:48
O jeigu aš į bazinių aliejų mišinį įdėčiau Frankincenso EA?Kas tada gautusi? g.gif
Na,pavyzdziui-kakavos sv.,sviesmedis,tamanų al.,erškėtuogių al.,nakvišų al.,makadamijų al.,kokosų al. ir Frankincenso EA
arba:
argano aliejus,nakvišų al.,tamanų al. ir Frankincenso EA?

Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 16:39)
ja ja, brangsta tiek kiek kainuoja siuntimas iš kauno į kitą miestą  mirksiukas.gif

tai gal bandom tą 150 eurų stuktelt, a?  mirksiukas.gif

gerai, kad linutiaaa paaiškino, nes aš kažkodėl supratau, kad viskas brangsta Biologisch24 e-shope ir labai reik skubėt pirkt biggrin.gif

bandom, atsiųsiu tau sąrašą šiom dienom biggrin.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 08, 16:44)
po to gan pasitikinčiai ir ironišku balsu atsakė, kad visa kosmetika yra natūrali ir sertifikuota.

savo darbu vistiek žmonės bent kažkiek domisi, kartais tikiuosi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 18:14)
gerai, kad linutiaaa paaiškino, nes aš kažkodėl supratau, kad viskas brangsta Biologisch24 e-shope ir labai reik skubėt pirkt biggrin.gif

jus man blondzei galit gal parodyt ar yra nenuplaunamu balzamu plaukams, apsauganciu nuo karscio blush2.gif nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 16:28)
Minėjom, bet bandžiusių lyg dar nėra ax.gif

mhm, sita, tai pamenu 4u.gif jei ka, reiks kazka mastyt g.gif
Atsakyti
Gal naudojusios Druide kondicionierius galėtų palyginti su Sante Briliant care? 4u.gif
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė? ir ar Weledos dušo želė būna aliumininėse pakuotėse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkštėlė: 08 birželio 2009 - 18:11
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 19:10)
ar Weledos dušo želė būna aliumininėse pakuotėse?

Weledos zeles yra plastikinese pakuotese
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 16:00)
4u.gif ar yra norinčių iš biologisch24?
galvoju gal užsakymą padaryti  rolleyes.gif šio bei to reiktų smile.gif aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta  rolleyes.gif

Aplamai prekes brangsta ten? ax.gif

Ka parekomenduotei imti? ax.gif ta prasme kas pigiau gautsui negu cia ir galbut
yra ko nors gero ko ner acia? ax.gif as vis i Lavera dairaus, bet taip nesuprantu kas
ten butu toks pats paciausias produktas, gal patartumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 19:10)
Ir kokia nuomonė apie Laveros dušo želė?

Skaniai kvepia, kaip ir viskas tvarkoj, bet, bent jau man, labai greit naudojasi, sakyciau weleda siuo atzvilgiu gerenis variantas g.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 08, 20:41)
Aplamai prekes brangsta ten?  ax.gif

brangiau, jei prisideda siuntimas i kita miesta 4u.gif
Atsakyti