Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 14:08)
Aš kiek kartų esu buvusi "Aistruolėje" niekada nemačiau Nimfali produkcijos, tik nupigintas, trumpu galiojimo laiku prekes ax.gif

drinks_cheers.gif arba jau pasibaigusio galiojimo g.gif , man irgi nimfali produkcijos neteko ten matyti.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 04, 10:41)
g.gif  atidziau perskaiciau tos "L'angelica" pastos sudeti, nelabai dar gaudausi tose sudetyse ale suprantu,kad sita nera gera:
aqua, glycerin, hydrated silica, sorbitol, tetrapotassium pyrophosphate, peg-32, sodium lauryl sulfate, cellelose gum, metha piperita oil, salvia officinalis extract, metha piperita extract, thymus vulgaris extract, rosmarinus officinalis extract, juniperus communis extract, anethole, menthol, sodium monofluorophosphate, titanium dioxide, sodium saccharin, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, methylparaben, etylpharaben, ethylparaben, eugenol, CI 19140, CI 42051.

Kai pirkau perskaiciau tik lietuviska aprasyma ir kodel nepaskaiciau tikros sudeties  doh.gif  gyveni ir mokaisi, kita karta zinosiu  blush2.gif

gal kur ir raset, bet gal praziopsojau... o ant tos pastos buvo parasyta 100 % natural? ax.gif as naudoju L'angelica, bet kazkaip niekada sudeties neziuredavau, nes cia buvot rasiusios, kad gera... rolleyes.gif ar uzgriebei tiesiog ta, kur nera uzrasyta 100 % ?
Atsakyti
4u.gif ar yra norinčių iš biologisch24?
galvoju gal užsakymą padaryti rolleyes.gif šio bei to reiktų smile.gif aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 16:00)
4u.gif ar yra norinčių iš biologisch24?
galvoju gal užsakymą padaryti  rolleyes.gif šio bei to reiktų smile.gif aš iš Kauno, siūsti sutinku bile kur, tiek kad jau daikčiukai brangsta  rolleyes.gif

gal ir jungciaus ax.gif
----
katuti, primink, kur galima isigyti stikliniu indeliu (berods kazkurioje vaistineje rasei g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 08 birželio 2009 - 15:21
QUOTE(bryyla @ 2009 06 08, 14:53)
gal kur ir raset, bet gal praziopsojau... o ant tos pastos buvo parasyta 100 % natural?  ax.gif

Aš nusipirkau dar senosios sudėties pastos (dabar pakeitė pakuotę, taip pat ir pastos sudėtį, bet vis tiek rašo "natural"). Ant senosios pakuotės yra parašyta 100% naturale (ant tokio atsikišusio kartoninio lapelio), na tai ši pasta yra gera, joje nėra jokių blogų ingridientų. Jeigu senokai pirkai pastą, tada turėtum turėti gerą. Nesuprantu kodėl išėmė/pakeitė tas pastas, o dar deda kažkokį atseit "bio" ženklą, ot apgaudinėja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 08, 15:16)
katuti, primink, kur galima isigyti stikliniu indeliu (berods kazkurioje vaistineje rasei g.gif )

Jeigu kalbi apie tuos indelius, kur ir KN galima rasti, tai ta parduotuvė Vilniuje Savanorių pr. 4u.gif
Atsakyti
pamenu minejot live clean produkcija.gal galite parasyti savo atsiliepimus nes neberandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 06 08, 15:24)
pamenu minejot live clean produkcija.gal galite parasyti savo atsiliepimus nes neberandu  blush2.gif

Minėjom, bet bandžiusių lyg dar nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 08, 15:16)

Suvos bendrovėje Vilniuje, Savanorių prospekte, dar VU vaistinė turi ką pasiūlyti. Netikiu, kad Kaune nėra gamyba užsiimančių vaistinių, nes jei tokių yra, tai ir indelių turėtų turėt smile.gif

violence, kas brangsta? blink.gif Ir iki kada galiu galvot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 15:53)
Netikiu, kad Kaune nėra gamyba užsiimančių vaistinių, nes jei tokių yra, tai ir indelių turėtų turėt smile.gif

Na, tada būtų galima bandyti ieškoti Ąžuolyno vaistinėje (jie užsiima vaistų gamyba) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 16:53)
Suvos bendrovėje Vilniuje, Savanorių prospekte, dar VU vaistinė turi ką pasiūlyti. Netikiu, kad Kaune nėra gamyba užsiimančių vaistinių, nes jei tokių yra, tai ir indelių turėtų turėt smile.gif

violence, kas brangsta?  blink.gif Ir iki kada galiu galvot? biggrin.gif

aisku, kad turi but, tik as, kai nesu tikra kauniete, daug ko nezinau biggrin.gif tai noriu mazdaug atsekt, pagal vilniaus biggrin.gif
--
manau turejo omeny, jei reik siust, brangsta.
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 06 08, 17:05)
Na, tada būtų galima bandyti ieškoti Ąžuolyno vaistinėje (jie užsiima vaistų gamyba) smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 08 birželio 2009 - 16:18
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 08, 12:33)
Susigundžiau ir aš šituo originaliu muilu, pirty panaudosiu, turbūt tinka?  ax.gif

Jį galima naudoti viskam. Maudyti vaikus, naudoti intymiai higienai, veidui ir t.t.

QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 12:45)
Vergine, dar įnešk truputį aiškumo - originalus muilas ar vistik "Concosee" ("Tikra amžinybė"). Nes būtent po pastaruoju yra parašyta, kad galima naudoti kaip kaukę  4u.gif

Concosee ir originalus muilas yra du skirtingi dalykai, originalus - tik iš alyvuogių aliejaus.
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 12:45)
dar gal kas nematė: Nimfali prekių galima įsigyti ir "Aistruolės" kosmetikos išparduotuvėse :

Ten yra tik pora mūsų prekių, bet ir tai, tik Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 08, 16:19)
noriu mazdaug atsekt, pagal vilniaus biggrin.gif
--
manau turejo omeny, jei reik siust, brangsta.

tada pagal vaistines 4u.gif

aaa, man gal galva perkaito nuo darbų biggrin.gif Logonos vaikiškas šampūnas be siuntimo kainuotų 28 litus, bijau suklysti, bet ekoeko ar po 40 litų jį parduodavo? g.gif Dar jei ką nors imti, dar daugiau susitaupo palyginti su Lietuva smile.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 06 08, 16:21)
Jį galima naudoti viskam. Maudyti vaikus, naudoti intymiai higienai, veidui ir t.t.
Concosee ir originalus muilas yra du skirtingi dalykai, originalus - tik iš alyvuogių aliejaus.

aiškuma, ačiū 4u.gif
Atsakyti