Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2009 06 08, 11:09)
kad nieko ten nesijaucia tie aliejai.Gal as per mazai uztepu? g.gif Na,kaip-jauciasi,bet slysti tai neslystu biggrin.gif  g.gif

aš šiaip neramiai miegu, vartausi, keičiu padėtį, tai man nebūtina išsitepti aliejais, kad "nukrisčiau" nuo pagalvės biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 08, 11:14)
iš pašto lapelis pas mane buvo  mirksiukas.gif

ačiū labai 4u.gif Su tais siuntiniais tai nežinia nuo ko priklauso... Kartais staigiai pristato, kartais marinuoja....
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 12:22)
aš šiaip neramiai miegu, vartausi, keičiu padėtį, tai man nebūtina išsitepti aliejais, kad "nukrisčiau" nuo pagalvės biggrin.gif

aišku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 07, 22:25)
Pati nebandžiau ir atsiliepimų neteko girdėti... O kodėl būtent pirminis domina? Juk originalus muilas pranašesnis... galima nauoti ir kaip valomąją kaukę, intymiai higienai... Šis tikrai skalsus.
Beja, losjonas po skutimo galioja iki 2010 09, po atidarymo 3 mėn.

Susigundžiau ir aš šituo originaliu muilu, pirty panaudosiu, turbūt tinka? ax.gif
Atsakyti
aišku, kad tinka 4u.gif
Papildyta:
Vergine, dar įnešk truputį aiškumo - originalus muilas ar vistik "Concosee" ("Tikra amžinybė"). Nes būtent po pastaruoju yra parašyta, kad galima naudoti kaip kaukę 4u.gif

dar gal kas nematė: Nimfali prekių galima įsigyti ir "Aistruolės" kosmetikos išparduotuvėse :
Vilniuje: Dainavos g. 6-1.
Kaune: Laisvės al. 93/Kanto g. 26.

Vilniuje, įsivaizduoju, netoli Lukiškių aikštės, šalia VRM poliklinikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 08 birželio 2009 - 11:51
As niekaip nesumastau, kur patalpinti kokosa savo g.gif kai gavau, taip ir stovi permatomam stiklainyje, bet spintelej, kas kur matet kokiu stikliniu indu tamsiu, bet man reiktu virs 300 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 08, 12:09)
aciu 4u.gif
o koks buna kiekis?

5 ml
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 08, 13:45)
aišku, kad tinka  4u.gif
Papildyta:
Vergine, dar įnešk truputį aiškumo - originalus muilas ar vistik "Concosee" ("Tikra amžinybė"). Nes būtent po pastaruoju yra parašyta, kad galima naudoti kaip kaukę  4u.gif

dar gal kas nematė: Nimfali prekių galima įsigyti ir "Aistruolės" kosmetikos išparduotuvėse :
Vilniuje: Dainavos g. 6-1. 
Kaune: Laisvės al. 93/Kanto g. 26.

Vilniuje, įsivaizduoju, netoli Lukiškių aikštės, šalia VRM poliklinikos smile.gif

aga,teisingai isivaizduoji 4u.gif tik kiek ten esu buvus,tai nemaciau Nimfali asortimento blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 08, 11:22)
Ir kas geraiau-tamanai su citrinžolės EA ar kiparisų EA nuo išsiplėtusių kojų venų? g.gif

naudočiau kiparisą.Citrinžolė turi šildantį poveikį,daugiau celiulitui siūlyčiau.

QUOTE(violence @ 2009 06 08, 12:14)
o dabar jau daugiau nei geras mėnuo iš ebey keliauja siuntinys  unsure.gif monica nurodžius buvo losjonus su spf vaikišku, tai nugriebiau ir niekaip nesulaukiu sad.gif

siūlau kreiptis į pardavėją, aš per 10 d. iš ten gavau.O va 1 siuntinys iš UK ebay prapuolė, gerai, kad pinigus grąžino.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 08, 12:30)
tik kiek ten esu buvus,tai nemaciau Nimfali asortimento  blush2.gif

jei nueisit kuri ir pamatysit, tai parašykit, iš ko galima rinktis, kokios kainos 4u.gif Labai retai tam kampe būnu, o toje parduotuvėje lankiaus prieš gerus 7-8 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 08, 12:33)
siūlau kreiptis į pardavėją, aš per 10 d. iš ten gavau.O va 1 siuntinys iš UK ebay prapuolė, gerai, kad pinigus grąžino.

kalbėjau su pardavėja rolleyes.gif jos žiniomis palikęs siuntinys vokietiją unsure.gif sakau gal į paštą dar nukulniuosiu pasičekint, jei ten nieko, tai tada jau gal tartis reikės rolleyes.gif

mergaitės, o kažin druide šampūnų kaune yra toj aistruolėj? rolleyes.gif o nuolaidos irgi kaip nimfali? ar tik vln nuolaidos, mane miniukai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 12:52)
o nuolaidos irgi kaip nimfali? ar tik vln nuolaidos, mane miniukai domina smile.gif

parduotuvių formatas yra išparduotuvės, tai ten lyg ir turėtų būti nukainuoti gaminiai. Visai būtų realu, jei Aistruolės nuolaidos nesutaptų su nuolaidomis Nimfali. Nors ko gyvenime netenka pamatyti wink.gif Žinau Vilniuje vieną "išparduotuvę", tiesa, ne kosmetikos, kurioje kainos yra kaip įprastoje parduotuvėje ir pačios pardavėjos nesupranta, kuo skiriasi to paties tinklo pardavimo taškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 08, 12:52)
mergaitės, o kažin druide šampūnų kaune yra toj aistruolėj?  rolleyes.gif o nuolaidos irgi kaip nimfali? ar tik vln nuolaidos, mane miniukai domina smile.gif

Aš kiek kartų esu buvusi "Aistruolėje" niekada nemačiau Nimfali produkcijos, tik nupigintas, trumpu galiojimo laiku prekes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 08 birželio 2009 - 13:10