Įkraunama...
Įkraunama...

Filosofinis klausimas

Nu va, ėmiau ir susimąsčiau - ar aš rengiuosi dėl to, kad mane gatvėje pastebėtų vyrai, ar dėl to, kad man tie rūbai patinka, patogūs ir priimtini? Aišku, dėvimas rūbas ko gero visada patinka jo savininkui, nes kitaip jis jo nedėvėtų, bet visgi pabandysiu paklausti iš kitos pusės - jei einate į tokias vietas, kur yra daug vaikinų ar rengiatės kitaip nei į tas vietas, kur vaikinų nėra?

Asmeniškai aš tai rengiuosi tai, kas man patogu ir atrodo stilinga - chm, apie tai, kad noriu atkreipti bičų dėmesį sąmoningai negalvoju. Nors kartais, prie atitinkamos nuotaikos norisi apsirengti žiauriai iššaukiančiai doh.gif

Pasidalinkit savo pamąstymais!
Atsakyti
Yra toks posakis: Moterys rengiasi ir puošiasi dėl moterų ax.gif

Bent jau aš rengiuosi dėl savęs. Jei man su tuo rūbu patogu, aš gerai jaučiuosi jį vilkėdama, žiūrėdama į veidrodį matau gražų vaizdą, tai ir vsio. Nereikia man nei vyrų žvilgsnių, nei juo labiau moterų mirksiukas.gif Tikrai nesirengiu "dėl nieko".
Atsakyti
As taip pat rengiuosi del saves.
Bet, aisku, malonu, kai mano stiliu pastebi ir ivertina vyrai ax.gif
Atsakyti
Oi tik nereikia rolleyes.gif Vienareišmiškai moteros rengiasi tam kad kitos moteros pavydėtų rolleyes.gif Tiktai taip ir ne kitaip rolleyes.gif Ir nereikia lia lia kad sau graži ar diedams patinka. cool.gif Šiaip diedų dėmesys į šita filosofiją irgi įsimaišo : jei tu sulauki daug diedų dėmesio kitos moteros dar labiau pavyduliauja nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 09 09, 19:28)
jei tu sulauki daug diedų dėmesio kitos moteros dar labiau pavyduliauja  nail.gif

Aha..tikra teisybė...va kai buvau kokių 16, nupirko man tokią rožinę maikę "channel" cool.gif ...Vat...ir staiga pamaaatė vienas...o šiaip tai nematyyydavo...jaučiat. A paskum jam ta maikė atsibodo matyt ir vėl nebemaatė biggrin.gif
Beje, čia tas klausimas vargu ar labai filosofinis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 09 rugsėjo 2005 - 18:36
Dažniausiai dėl to, kad pasitikėčiau labiau savim, gerai jausčiausi ir kad būtent dėl to būčiau nužvelgiama diedų rolleyes.gif
Atsakyti
Aš moteris nužiūrinėju ir man labai įdomu smile.gif Kartais tikrai pavydžiu..Aš pati renkdamasi apie diedus mažiausiai galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 09 09, 19:41)
būčiau nužvelgiama diedų  rolleyes.gif

o tu padaryk ką neįprasto, pamatysi kaip nužvelgs...kiaušiniais apmėtyk ...nužvelgs tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 09, 18:51)
o tu padaryk ką neįprasto, pamatysi kaip nužvelgs...kiaušiniais apmėtyk ...nužvelgs tikrai  biggrin.gif

Tokio dėmesio prisišaukt visos mokam ir galim biggrin.gif , bet norisi TOKIO, kad ir maniškis pasitemptų šalia eidamas, o jei šalia nėra, kad pačiai šilta darytųsi biggrin.gif ax.gif

p.s. moterys myli ausimis rolleyes.gif , vienos kitoms šykštim gražių žodžių, bet kai išgirsti nuoširdų teigiamą pliusiuką iš "pašalinio" vyro, tikrai blogiau nepasijunti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 09 rugsėjo 2005 - 18:58
QUOTE(agneklimjan @ 2005 09 09, 19:53)
Tokio dėmesio prisišaukt visos mokam ir galim  biggrin.gif , bet norisi TOKIO, kad ir maniškis pasitemptų šalia eidamas

tai eik nuoga tongue.gif taviškis tada eis ne tik kad pasitempęs, bet ir įsitempęs laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 09, 18:57)
tai eik nuoga  tongue.gif taviškis tada eis ne tik kad pasitempęs, bet ir įsitempęs laugh.gif

Taigi kalbam, dėl ko rengiamės, o ne nusirengiam 4u.gif
p.s. nusirengiu irgi dėl diedų (t.y. vieno diedo esamuoju momentu) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 09 rugsėjo 2005 - 19:00
Kažkoks nesusipratimas toj moterų rasėj - ir apsirengia ir nusirengia dėl diedų laugh.gif Reiškias vyrai labai nepastovūs ir tai daro įtaką moterų nepastovumui. rolleyes.gif
Atsakyti