Nu va, ėmiau ir susimąsčiau - ar aš rengiuosi dėl to, kad mane gatvėje pastebėtų vyrai, ar dėl to, kad man tie rūbai patinka, patogūs ir priimtini? Aišku, dėvimas rūbas ko gero visada patinka jo savininkui, nes kitaip jis jo nedėvėtų, bet visgi pabandysiu paklausti iš kitos pusės - jei einate į tokias vietas, kur yra daug vaikinų ar rengiatės kitaip nei į tas vietas, kur vaikinų nėra?
Asmeniškai aš tai rengiuosi tai, kas man patogu ir atrodo stilinga - chm, apie tai, kad noriu atkreipti bičų dėmesį sąmoningai negalvoju. Nors kartais, prie atitinkamos nuotaikos norisi apsirengti žiauriai iššaukiančiai
Pasidalinkit savo pamąstymais!
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 09 09, 19:28)
jei tu sulauki daug diedų dėmesio kitos moteros dar labiau pavyduliauja
Aha..tikra teisybė...va kai buvau kokių 16, nupirko man tokią rožinę maikę "channel" ...Vat...ir staiga pamaaatė vienas...o šiaip tai nematyyydavo...jaučiat. A paskum jam ta maikė atsibodo matyt ir vėl nebemaatė
Beje, čia tas klausimas vargu ar labai filosofinis
QUOTE(agneklimjan @ 2005 09 09, 19:41)
būčiau nužvelgiama diedų
o tu padaryk ką neįprasto, pamatysi kaip nužvelgs...kiaušiniais apmėtyk ...nužvelgs tikrai
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 09, 18:51)
o tu padaryk ką neįprasto, pamatysi kaip nužvelgs...kiaušiniais apmėtyk ...nužvelgs tikrai
Tokio dėmesio prisišaukt visos mokam ir galim , bet norisi TOKIO, kad ir maniškis pasitemptų šalia eidamas, o jei šalia nėra, kad pačiai šilta darytųsi
p.s. moterys myli ausimis , vienos kitoms šykštim gražių žodžių, bet kai išgirsti nuoširdų teigiamą pliusiuką iš "pašalinio" vyro, tikrai blogiau nepasijunti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 09 09, 19:53)
Tokio dėmesio prisišaukt visos mokam ir galim , bet norisi TOKIO, kad ir maniškis pasitemptų šalia eidamas
tai eik nuoga taviškis tada eis ne tik kad pasitempęs, bet ir įsitempęs
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 09, 18:57)
tai eik nuoga taviškis tada eis ne tik kad pasitempęs, bet ir įsitempęs
Taigi kalbam, dėl ko rengiamės, o ne nusirengiam
p.s. nusirengiu irgi dėl diedų (t.y. vieno diedo esamuoju momentu)