Aš esu prieš visus gotus, pankus, metalistus ir etc.
Ar žinote kas būtų, jei uždarytume 5 gotus viename kambaryje? Vienas mirtų, nes neturėtų kampo, kuriame galėtų žliumbti ir kliedėti apie mirtį. Auklėti reikia tokias atžalas -- griežtai. Aš, kaip tėvas, tokių dalykų netoleruočiau. GRIEŽTAI!

QUOTE(Vytautas
@ 2007 02 28, 22:48)

Aš esu prieš visus gotus, pankus, metalistus ir etc.
Ar žinote kas būtų, jei uždarytume 5 gotus viename kambaryje? Vienas mirtų, nes neturėtų kampo, kuriame galėtų žliumbti ir kliedėti apie mirtį. Auklėti reikia tokias atžalas -- griežtai. Aš, kaip tėvas, tokių dalykų netoleruočiau. GRIEŽTAI!
Tave patį reikėtų auklėti

man nei pankai, nei gotai netrukdo...jie juk pasirinko kokiais nori buti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 02 28, 23:18)
Tave patį reikėtų auklėti
Negaliu patikėti, negi Panevėžys per 15 metų nepasikeitė?

Turiu sūnėną, kuris 17 metų amžiaus. Tai kai pripasakoja apie tuos visus gotus/pankus/EMO ir kitus, tai ausys linksta! Tai ne tik apranga -- tai ir elgesio normos. Dauguma laisvalaikį leidžia žalodamiesi.

QUOTE(Vytautas
@ 2007 03 01, 00:17)

Turiu sūnėną, kuris 17 metų amžiaus. Tai kai pripasakoja apie tuos visus gotus/pankus/EMO ir kitus, tai ausys linksta! Tai ne tik apranga -- tai ir elgesio normos. Dauguma laisvalaikį leidžia žalodamiesi.
Jeigu tas sūnėnas pats su kedasais ir treningasais, tai ką jis gali papasakoti, išskyrus gandus? Tokių pat pasakojimų išgirsi iš kiekvieno, kas jų nemėgsta - tokiu būdu teisinama išankstinė neapykanta (gerai dar, jei ne smurtas) jiems kaip "kitokiems", "išsišokėliams". Kas nepažįstama, tas baugina, atsiveria laisvė fantazijoms ir interpretacijoms.
QUOTE(Erszebeth @ 2007 03 01, 00:27)
Jeigu tas sūnėnas pats su kedasais ir treningasais, tai ką jis gali papasakoti, išskyrus gandus? Tokių pat pasakojimų išgirsi iš kiekvieno, kas jų nemėgsta - tokiu būdu teisinama išankstinė neapykanta (gerai dar, jei ne smurtas) jiems kaip "kitokiems", "išsišokėliams". Kas nepažįstama, tas baugina, atsiveria laisvė fantazijoms ir interpretacijoms.
Ne, nėra jis "gezas" ar "forsas"

Normalus bernas, nesirengia kaip baidyklė-juodvarnis-pajuodėlis. Atsiprašau už kategoriškumą.
Kad labai "plačiai" tokie gandai sklinda, nemanau, kad tai bus vien vaikų fantazijos vaisius.
P.S.: iš Jūsų avataro matyti, kad pati esate prijaučianti tokiems dalykams

Kai kurių žmonių postams apibūdinti tikrai užtektų vieno žodžio - "Kaimas" ..

QUOTE(Bittersweets @ 2007 03 01, 11:51)
Būtent.

Mano sūnus -reperis. Tai nežinau, ar tinka jis šitam skyreliui (turbūt, jis prie tų etc)...Nu jau jokių destrukcinių nuotaikų jame tikrai nėra, vaikas kaip vaikas, tik rengimosi stilius kiek neįprastas (ir tai - tik kai kuriems), na ir klausoma muzika man asmeniškai nelabai...

QUOTE(Vytautas
@ 2007 02 28, 22:48)

Auklėti reikia tokias atžalas -- griežtai. Aš, kaip tėvas, tokių dalykų netoleruočiau. GRIEŽTAI!
O tai tas visas keturias Audi taip ir auklejate?

na nemegstu as tu visu gotu, metalistu, banglu ir t.t ale gyvent jie netrukdo....
Mano dickis plaukus sugalvojo augintis(iki peciu beveik) - man asmeniskai negrazu-bet jo plaukai labai grazus visiems patinka, ir jam patinka - tai tik savo nuomone jam pasakau, kirptis neverciu; tikiuosi-praeis ta mada, ar tiesiog atsibos tai ir nusikirps:)
Vytautai, kiek jum metų?
norėtųsi paklaust, ar jūsų paauglystės laikais nebuvo kažkokios muzikos ar madų, kur tėvams nepatiko?
anksčiau buvo hipiai, dabar emo -- kiekviena karta savo prisigalvoja kaip eit iš proto.
o kraštutinumai niekur nėra gerai. blogai yra tada, kada daroma blogai -- vartojami svaigalai, žalojamasi, nesimokoma, negerbiami suaugę žmonės, daromi nusikaltimai.
norėtųsi paklaust, ar jūsų paauglystės laikais nebuvo kažkokios muzikos ar madų, kur tėvams nepatiko?
anksčiau buvo hipiai, dabar emo -- kiekviena karta savo prisigalvoja kaip eit iš proto.
o kraštutinumai niekur nėra gerai. blogai yra tada, kada daroma blogai -- vartojami svaigalai, žalojamasi, nesimokoma, negerbiami suaugę žmonės, daromi nusikaltimai.
zinot man darosi baisu skaitant jusu atsilipimus!
jus bent karta skaitet bent informacijos apie pankus gotus emo ir pan?
o su jais esat bendrave?
pirmiausia gotai nera kazkokie satanistai! cia dar vienas stereotipas!
tas juokelis kas butu jei gotus suleistum i wiena kambari ir tipo vinam neliktu kampo werkti isviso yra apie EMO!
kazkaip daugelio atsiliepimus paskaicius atrodo, kad is kaimo esat!
zinot tie formalai dar blogesni yra uz neformalus.
siaip labai liudna kad dabar madinga tapti neformalu, bent jau zmones pasidometu ju filosofija ar pan. juk tai nera vien drabuziu stilius!
negi jums mieliau ziureti i tas fyfas ir forsus?
jum mieliau butu kad jusu dukra ziema miniaku, nuoga bamba ir ant spilku waixciotu ar uzsidetu tuos kerzus, stora striuke ir plaukus zaliai nusidazytu?

jus bent karta skaitet bent informacijos apie pankus gotus emo ir pan?
o su jais esat bendrave?
pirmiausia gotai nera kazkokie satanistai! cia dar vienas stereotipas!
tas juokelis kas butu jei gotus suleistum i wiena kambari ir tipo vinam neliktu kampo werkti isviso yra apie EMO!
kazkaip daugelio atsiliepimus paskaicius atrodo, kad is kaimo esat!
zinot tie formalai dar blogesni yra uz neformalus.
siaip labai liudna kad dabar madinga tapti neformalu, bent jau zmones pasidometu ju filosofija ar pan. juk tai nera vien drabuziu stilius!
jum mieliau butu kad jusu dukra ziema miniaku, nuoga bamba ir ant spilku waixciotu ar uzsidetu tuos kerzus, stora striuke ir plaukus zaliai nusidazytu?
QUOTE(B2gether @ 2007 03 04, 23:51)
jokie krastutinumai nera gerai.
nei fyfa su plika bamba vidury ziemos ir 3 sluoksniais spakliaus, nei 15mete atseit gote, su suns antkakliu ir issitepus veida juodai kad atrodo kaip su fanarais. abiem norisi pasiulyt -- mergaites, nusiprauskit ir apsirenkit kaip zmones.
gerai ir tie kerzai (pati nesioju), ir tos grandines, ir vienas kitas drabuzis ekstravagantiskesnis. cia sakyciau labiau tevu beda, kad pagatavi verciau jau uzdraust, nei nepaaiskint, kaip rengtis/dazytis/puostis stilingai.
neformalai yra gerai, ir jaunimui kiek pamaistauti yra sveikas dalykas. bet kai daeina iki tokiu dalyku kaip pjaustymasis is neturejimo ka veikt --