Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

QUOTE(sena niekšė @ 2011 07 08, 16:02)
čia galima pradėt nemirtingas kačių peštynes apie "tikrus" ir "netikrus" gotus. laugh.gif

taip, būna tokių, kurie tiesiog mėgdžioja kas "kieta" ar šiaip išsidirbinėja, kad tėvukus ir bobutes paerzint. nu bet tam juk ir yra paauglystė  bigsmile.gif

o tos vadinamos uniformos tam tikruose judėjimuose reiškia bendrumą, priklausymą, ar netgi tam tikrus nuopelnus. bet pas gotus tokių konkrečių uniformų nėra.

apie originalumą tai kažkada viena mano pažinota persona išsireiškė taip (kažkuo priminė jus): kad reikia rūbus kurti savo rankomis. jei jau nešioji pirktą rūbą, tai tu jokia išskirtinė asmenybė. va čia man kilo klausimas, o ką su batais daryt?  g.gif

na pestynes ne mano tikslas wink.gif smile.gif as tik diskutuoju wink.gif ir bandau suvokti, kuom vienos uniformos nesiojimas skiriasi nuo kitos wink.gif nes manau, kad isore ne visada atspindi vidu smile.gif tik tiek.. o tai kad kazkas rengiasi vienaip ar kitaip-man visai nekliudo smile.gif tiesiog idomu pabandyti suprasti to motyvus, nes zodziai "originalumas" "isskirtinumas" tiesiog manes neitikina smile.gif
del pirkto rubo-tai tiesiog ir su pirktais gali buti originalus ir isskirtinis, jei sugebesi juos priderinti netiketu rakursu ar tiesiog patiuninguosi wink.gif o pats "mados" supratimas ir vaikymasis irgi juokingai atrodo, kai eini laisves aleja ir matai kaip is inkubatoriaus apsirengusius-gali net pasakyt is kokios parduotuves pirkta lotuliukas.gif
O batus irgi galima labai norint patiuninguoti wink.gif arba nukreipti zvilgsnius savo kitom vietom biggrin.gif zodziu rengtis ir transliuoti savo isore savo vidu-menas smile.gif todel dazniausiai ir uzsimaskuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 07 08, 18:12)
na pestynes ne mano tikslas wink.gif smile.gif as tik diskutuoju wink.gif ir bandau suvokti, kuom vienos uniformos nesiojimas skiriasi nuo kitos wink.gif nes manau, kad isore ne visada atspindi vidu smile.gif tik tiek.. o tai kad kazkas rengiasi vienaip ar kitaip-man visai nekliudo smile.gif tiesiog idomu pabandyti suprasti to motyvus, nes zodziai "originalumas" "isskirtinumas" tiesiog manes neitikina smile.gif

pasikartosiu -- žmogui taip patinka. dėl išskirtinumo -- to užtenka kad išsiskirt iš mainstreamo, bet tuo pačiu ir priklausyti tam tikram bendraminčių ratui. vieni nori labiau išsiskirt, kiti nori labiau "priklausyt" -- čia jau asmeniniai pasirinkimai.

o pats "mados" supratimas ir vaikymasis irgi juokingai atrodo, kai eini laisves aleja ir matai kaip is inkubatoriaus apsirengusius-gali net pasakyt is kokios parduotuves pirkta  lotuliukas.gif

mada visada buvo ir nuo jos nepabėgsi. ir mainstreamas, ir subkultūros turi madas. o LT tiesiog labai mažas drabužių parduotuvių pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti
Nieko blogo tie pankai ar gotai. Daug blogiau fyfos ir fyfai ax.gif
Atsakyti
oho temele thumbup.gif is savo mamos atsimenu, kadangi buvau panke labai didele, tai per daug laiminga nebuvo - kaip as su tavim tokia eisiu kazkur ax.gif ir plauku visu spalvu buvo, ir skusta buvau, ir su dredais, ir su auskarais parke vertais - liepdavo issiimt, issiimdavau, kai nemato - vel isiveriu. iki dabar dar ir nesioju, o dabar virs 20 - jau 7 metus auskarus turiu, kuriuos kazkada "issiveriau". ir tatuiruote pasidariau. nervinau mama kaip sugebejau, kai pagalvoji - ne be priezasties. ji labai daug dalyku yra prikalbejusi, ivariusi anoreksija, bulimija, depresijos siek tiek. tai ir maistavau pries ja.
kita vertus, ji nepyko del to maistavimo tiek, kiek galejo, nes kaip priklause tikrai pankei, buvau labai didele aktyviste - organizuodavom koncertus (ne visad itin blaivius, bet vis kazka veikdavom), eidavom i parodas, teatrus (juk pankai issikulturine turi but), renkdavom akcijas gyvuneliams gelbet ar valdziai kazka irodyt. buvau ir kalbininke gera, tai kai gaudavau koki apdovanojima mieste ar salyje, stoviu visa tokia auskaruota paskutineta, o mama mane giria kaip as gyvunelius ginu naktim kaip tikra panke thumbup.gif issiseliojau vaikystej/paauglystej - uztat ramiai dabar gyvenu svetimoj sali, nei tusu, nei vakareliu, sedziu vyra ir du sunis apkabinus, kol kiti bendraamziai nuo grandiniu nutrukineje slaistosi smile.gif
aisku, gerai tai, kad nuo pavadzio per daug nepaleido. isleisdavo tusint, kartais ir pati iseidavau, bet viskas buvo su ribom. jei nebutu buve ribu, gal ir nesedeciau taip graziai sunu apkabinusi.
ir kazkiek tos paauglystes visvien liko dar, nenusistebejo per daug mama, kai sunims itaisiau spygliuotus antkaklius siaip sau, tiesiog kad tureti - nevaikstom siaip su jais. bet supranta kad pas mane su idomia isvaizda eina grazi ideologija.
Atsakyti
Sunims spygliuti antkakliai ne del ideologijos reikalingi, bet jei kita suo uzpuoles i kakla negaletu isikabinti. Tikri ilgi spygliai turi but, ne blizguciai
Atsakyti
Prisijuokiau biggrin.gif Viskas bus su Jusu vaikais gerai, nesijaudinkit wink.gif
Atsakyti
O kaip emo? Man patinka emo stilius
Atsakyti