Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

QUOTE(velute @ 2008 02 27, 18:05)
na ziuriu jus cia visi labai tolerantiski.as taip pat nieko pries kad yra tokiu zmoniu.visokiu yra visokiu reikia.bet jei manoi pradetu taip vaiksciot,na pankai dar nieko,bet gotai o ypac merginos,tai slykstu.savajai dukrai sitai grieztai uzdrausciau.nereikia is saves daryt pajuokos objekto.

nepavydžiu jūsų dukrai
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 02 27, 19:05)
na ziuriu jus cia visi labai tolerantiski.as taip pat nieko pries kad yra tokiu zmoniu.visokiu yra visokiu reikia.bet jei manoi pradetu taip vaiksciot,na pankai dar nieko,bet gotai o ypac merginos,tai slykstu.savajai dukrai sitai grieztai uzdrausciau.nereikia is saves daryt pajuokos objekto.

Matai draudžiamas vaisius labai saldus ir nemanau kad tai reikia draust g.gif Kažkaip galima ieškot bendros kalbos ir kitais būdais g.gif Aišku nežinau kaip elgčiaus jei vaikas pradėtų rukyt gert ka[kaip kovočiau su tuo g.gif Bet pažiūrėjus į tuos visus rūkančius geriančius nepilnamečius tikrai pagalvoju apie jų mamas juk tikrai nei viena nenorėjo, kad jų vaikas būtu toks verysad.gif O dėl aprangos tegu sau svarbu kad nesirita į duobę yra tvarkingas mokosi laiku grįžta namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 02 27, 20:05)

Ir išauginsi kompleksuotą asmenybę, kuriai rūpės "ką žmonės pasakys".
Atsakyti
Pažįstu "kompleksuotą asmenybę, kuriai rūpi "ką žmonės pasakys doh.gif apsaugok nuo tokių vaikų tėvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2008 03 05, 00:45)
Pažįstu "kompleksuotą asmenybę, kuriai rūpi "ką žmonės pasakys  doh.gif  apsaugok nuo tokių vaikų tėvų  doh.gif

Deja, pažįstu ir aš tokį egzempliorių ir ne vieną - kažkoks siaubelis bent jau man, tenka pabendrauti, tai po 10 min. pokalbio norisi arba dingt arba trinktelet kad atsipeikėtų.
Ale aš ganėtinai taiki, tai arba paplepu toliau arba "atsimazinu" gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 04 kovo 2008 - 23:51
Paauglysteje mano dukra bande buti gote. Padejau tuo, kad pirkdavau rubus, artimus siam stiliui, bet ne tokius klaikius, rasdavau nematytu ir idomiu. Kadangi plauku ir akiu nedazydavo, atrode visai kulturingai. Dabar tik nusisypso prisiminus tuos laikus.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2008 02 25, 19:15)
kai tavo vaikas su skiautere ir jo draugai (idealai) skustagalviai, kažkaip atrodo, jog komplekte ir vis žalingi įpročiai (ypač kai sužinai, jog į pamokas "kartais" nenueina, pas močiutę nenakkvojo ir pan. wub.gif .) doh.gif O šiaip man netrukdo nei skiauterės, nei juodi drabužiai, auskarai ir pan., bet patikėkit labai sunku matyt kaip tavo vaikas ritas duobėn doh.gif

Man irgi netrukdo nei juodi rubai, nei skiauteres, t.t. Menu koledze ne tokiu prisiziuriu!!! biggrin.gif Kaip rasiau: svarbiausia, kad geras zmogus uzaugtu ir nesmirdetu biggrin.gif

Tikrai sunerimciau, jei mano dukra arba sunus, sulaukes garbaus paauglisko amziaus, nenoretu 'maistauti'. Susirupinciau, jei ji blond sruogelemis nusidazytu plaukus ir pradetu klubais siubuoti a la Vakaro ziniu pupyte (nebent jei tai darytu su stiliumi g.gif ). Man grazu pankai, man patinka gotai ir visokie kitokie 'issidirbinejantys' paaugliai.

Tiesa, del KA ZMONES PASAKYS,

visiems siems pankams&co tikrai rupi ka zmones pasakys ir pagalvos.
Jiems rupi, kad zmones nepagalvotu, jog jie yra tokie 'kaip visi', snobai, miescionys, t.t.
biggrin.gif
Atsakyti
O man nemaišo nei pankai, nei gotai ax.gif kartais gotės merginos atrodo labai gražiai thumbup.gif daug svarbiau mano manymu yra pats elgesys, bendravimas ir kultūra smile.gif Kartais nuo tų geriečių, atrodančių labai jau kaip visi norisi bėgti doh.gif
Atsakyti
o man ir tie ir tie bjaurus,negaliu ziuret i tokius schmoll.gif net vimdo gatvej tokius pamacius doh.gif nu vaikai dar dar,suprantu,viska isbandyt nori,bet kai jau subrende zmones apsivarste auskarais,issipaise juodai-slykstu ziuret!!! o tu paaugliu gaila...visi atstumia,gal del to keicia stiloiu i tokia extremale,kad atkreiptu demiasi,bet tokie tik dar labiau ji nustumia ir prisitraukia tik zmoniu sleikstuli ir pasigailejima doh.gif schmoll.gif o kaip is tokiu tyciojamasi,tokius daznai musa,net gatvej vien uz ju isvaizda kiek atveju buna,kad pridauzo baisiausiai unsure.gif unsure.gif
neleisciau niekada dukrai taip atrodyt schmoll.gif imciaus visokiu priemoniu kad tik apsaugot nuo to,ir vien del to,kad nenoreciau gyventi baimeje istisai, kad mano vaikas gali but primustas gatvej del isvaizdos unsure.gif na nebent pasikeis laikai ir tai bus labiau priimtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 12, 15:11)
o man ir tie ir tie bjaurus,negaliu ziuret i tokius schmoll.gif net vimdo gatvej tokius pamacius doh.gif nu vaikai dar dar,suprantu,viska isbandyt nori,bet kai jau subrende zmones apsivarste auskarais,issipaise juodai-slykstu ziuret!!! o tu paaugliu gaila...visi atstumia,gal del to keicia stiloiu i tokia extremale,kad atkreiptu demiasi,bet tokie tik dar labiau ji nustumia ir prisitraukia tik zmoniu sleikstuli ir pasigailejima doh.gif  schmoll.gif o kaip is tokiu tyciojamasi,tokius daznai musa,net gatvej vien uz ju isvaizda kiek atveju buna,kad pridauzo baisiausiai unsure.gif  unsure.gif
neleisciau niekada dukrai taip atrodyt schmoll.gif imciaus visokiu priemoniu kad tik apsaugot nuo to,ir vien del to,kad nenoreciau gyventi baimeje istisai, kad mano vaikas gali but primustas gatvej del isvaizdos unsure.gif na nebent pasikeis laikai ir tai bus labiau priimtina g.gif

Jaunyste-paikyste biggrin.gif .Gal vaikas taip bando surasti save, sulaukti demesio, kurio dazniausiai truksta namuose. Draudimais nieko nepasieksi, reikia prisibelsti i vaiko sirdi. Jei vaikas protingas, pasimokys pats is savo klaidu jei tai galima pavadinti "klaida". Tai tik naujas patyrimas ir nieko tame nematau baisaus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZYLĖ7: 12 kovo 2008 - 15:09
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2008 03 12, 15:08)
Jaunyste-paikyste biggrin.gif .Gal vaikas taip bando surasti save, sulaukti demesio, kurio dazniausiai truksta namuose. Draudimais nieko nepasieksi, reikia prisibelsti i vaiko sirdi. Jei vaikas protingas, pasimokys pats is savo klaidu jei tai galima pavadinti "klaida". Tai tik naujas patyrimas ir nieko tame nematau baisaus.  smile.gif

man asmeniskai baisu ziuret i tokius blush2.gif biggrin.gif aisku nieko pries juos neturiu,lai bando kol jauni viska,bet man ju labai gaila doh.gif juk istisai is ju tyciojamasi doh.gif
o jei tas kvailumas neisgaruos ir visam gyvenimui liks tokie blink.gif doh.gif juk pazekit kiek tokiu,baisu ziuret blink.gif visas kunas tatiuruotas,auskaru lupoi 10,akiu nuo auskaru nesimato ir pan blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 12, 17:24)
man asmeniskai baisu ziuret i tokius blush2.gif  biggrin.gif aisku nieko pries juos neturiu,lai bando kol jauni viska,bet man ju labai gaila doh.gif juk istisai is ju tyciojamasi doh.gif
o jei tas kvailumas neisgaruos ir visam gyvenimui liks tokie  blink.gif  doh.gif juk pazekit kiek tokiu,baisu ziuret blink.gif visas kunas tatiuruotas,auskaru lupoi 10,akiu nuo auskaru nesimato ir pan blink.gif

Gal reiketu pradeti nuo to, kad pati is ju nesityciotum - tada ir laikai gales pradeti keistis, kaip sakei g.gif

Nesuprantu kazko tavo rasinelyje - baisus tatuiruoti, auskaruoti, t.t. blink.gif Kai per Zinias rodo apsivertusias masinas, prievartautojus ar girtus sudauzytus snukius, jie buna nei auskaruoti nei tatuiruoti g.gif Gal mamytes jiems labai draude 'issidirbineti'?

Is esmes - visa tai yra skonio reiklas. Man, asmeniskai, yra slykstu kai 10metes mergaites yra rengiamos kaip 18metes, o 18metes jau atrodo kaip senos bobos arba kaip prostitutes.. O tokiu LT gatvese - daug daug daug ... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 12, 17:24)
man asmeniskai baisu ziuret i tokius blush2.gif 

O tavo antro vaiko antras vardas tikrai Sexi????
Atsakyti