Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

QUOTE(Brooke @ 2007 12 23, 11:47)
Man gražiausi ir išmintingiausi atrodo tie jaunuoliai, kurie sugeba būti laimingi tokie kokie yra, kuriems nereikia kaukių ar atitinkamo muzikinio fono, kad galėtų tikėti savo idėjom.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 12 23, 11:47)
Baikit lotuliukas.gif "Žmogui patinka ar gražu" kalbant apie keturiolikinį-penkiolikinį tikrai netinka. Dauguma tokio amžiaus vaikų bando išsiskirt iš pilkos minios bet kokia kaina. Juk visi nori būti "kieti", t.y. pritapti.

vieni nori išsiskirt, kiti nori būti į kažką panašūs, tretiems nei viena, nei kita nėra aktualu. universalios taisyklės nėra. o stiliai, mados kinta pagal laikmetį. kiekvienos kartos jaunimas atranda kažką tokio, kas nepatinka ar šokiruoja vyresnius.
Atsakyti
nieko pries bet atrodo negraziai.... schmoll.gif
Atsakyti
na manoji irgi 11 svaigo apie tokias madas.bet pasijuokem su vyru,dar keleta kartu tokiu mieste jai parodem,pazvengem kokie grazuoliukai.tipo tikri baisuokliai.tai kazkaip atsoko fantazija,apsiramino.net i ta puse nebeprisimena ir nekalba
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 21, 02:11)
na manoji irgi 11 svaigo apie tokias madas.bet pasijuokem su vyru,dar keleta kartu tokiu mieste jai parodem,pazvengem kokie grazuoliukai.tipo tikri baisuokliai.tai kazkaip atsoko fantazija,apsiramino.net i ta puse nebeprisimena ir nekalba

blink.gif suprantama, kodel nekalba..

Man asmeniskai giliai vienodai - jei vaikuj norisi ir grazu, kodel ne.. Man irgi niekas nedraude. Svarbu, kad be jokiu zalingu iprociu, ankstyvo sexo, nesimokymo, neklausymo ir bandos jausmo valkatavimui bet kur su bet kuo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 21 sausio 2008 - 01:27
QUOTE(O_N_O @ 2008 01 21, 01:23)
blink.gif suprantama, kodel nekalba..

Man asmeniskai giliai vienodai - jei vaikuj norisi ir grazu, kodel ne.. Man irgi niekas nedraude. Svarbu, kad be jokiu zalingu iprociu, ankstyvo sexo, nesimokymo, neklausymo ir bandos jausmo valkatavimui bet kur su bet kuo  irnesakyk.gif

Bet tokie dalykai mano nuomone, ir yra bandos jausmas... Čia "tipo kieta"... Tegul daro kas kaip nori - man ne gaila. Bet, manyčiau, ne prošal kuo anksčiau įsigyti savo nuomonę ir stilių. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 23, 17:26)
vieni nori išsiskirt, kiti nori būti į kažką panašūs, tretiems nei viena, nei kita nėra aktualu. universalios taisyklės nėra. o stiliai, mados kinta pagal laikmetį. kiekvienos kartos jaunimas atranda kažką tokio, kas nepatinka ar šokiruoja vyresnius.

thumbup.gif

Pilnai sutinku! Tik kad gotai, pankai ir visokie kitokie romantikai jau kokius tris desimtmecius gyvuoja ax.gif

As pati savo laiku 'kerzavus' batus nesiojau ir 'nesvietiskas' kojines, plaukus visokiomis spalvomis daziau ir po senamiesti iki velumos trainiodavausi fear.gif Galiu pasakyti, kad skonis per dvidesimt metu pasikeite tongue.gif Nors mano mamos nuomone, vistiek ne pagal amziu/ne kaip kiti/ ne kaip visi zmones atrodau mirksiukas.gif Skonio reikalas...

Mano supratimu, - tegul rengiasi kaip nori. Juk svarbiausia, kad nesmirdetu ir kad geras zmogus uzaugtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 01 21, 22:36)

Mano supratimu, - tegul rengiasi kaip nori. Juk svarbiausia, kad nesmirdetu ir kad geras zmogus uzaugtu  thumbup.gif

tikra tiesa thumbup.gif o , beto kada jiems viską išbandyti ir atrasti savo stilių g.gif
Atsakyti
Aš savo sūnui taip pat pasakiau atrodyk kaip nori bet būk švarus tvarkingas ir protingas g.gif Kol kas viskas normaliai nors tie rūbai jo ir plaukai mane varė į neviltį doh.gif Dabar jau pradeda šnekėt apie plaukų kirpimą visai kitokius džinsus g.gif Tai va ir manau viskas laikina
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2008 01 21, 01:23)
Man asmeniskai giliai vienodai - jei vaikuj norisi ir grazu, kodel ne.. Man irgi niekas nedraude. Svarbu, kad be jokiu zalingu iprociu, ankstyvo sexo, nesimokymo, neklausymo ir bandos jausmo valkatavimui bet kur su bet kuo  irnesakyk.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 13, 15:18)
Aš savo sūnui taip pat pasakiau atrodyk kaip nori bet būk švarus tvarkingas ir protingas g.gif Kol kas viskas normaliai nors tie rūbai jo ir plaukai mane varė į neviltį doh.gif Dabar jau pradeda šnekėt apie plaukų kirpimą visai kitokius džinsus g.gif Tai va ir manau viskas laikina

kai tavo vaikas su skiautere ir jo draugai (idealai) skustagalviai, kažkaip atrodo, jog komplekte ir vis žalingi įpročiai (ypač kai sužinai, jog į pamokas "kartais" nenueina, pas močiutę nenakkvojo ir pan. wub.gif .) doh.gif O šiaip man netrukdo nei skiauterės, nei juodi drabužiai, auskarai ir pan., bet patikėkit labai sunku matyt kaip tavo vaikas ritas duobėn doh.gif
Atsakyti
nenoreciau g.gif
Atsakyti
na ziuriu jus cia visi labai tolerantiski.as taip pat nieko pries kad yra tokiu zmoniu.visokiu yra visokiu reikia.bet jei manoi pradetu taip vaiksciot,na pankai dar nieko,bet gotai o ypac merginos,tai slykstu.savajai dukrai sitai grieztai uzdrausciau.nereikia is saves daryt pajuokos objekto.
Atsakyti