Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

QUOTE(beggonija @ 2007 10 16, 19:20)
Del gerimo... Man kasdieninis bereikalingas rijimas bet ko kas papuola visai nepatinka. Kartais, su proga galima, ir ne bet ko o kokio vyno ar dar ko. O tie kas geria kiauras dienas man panasus i chronius ir net neisivaizduoju kokia ju laukia ateitis....  schmoll.gif

kaip sakiau kitoj temoj, tai čia tėvų reikalas -- įdiegt tam tikras vertybes, bei sukontroliuot su kuo vaikai duodasi.
Atsakyti
Sveikos,mamos. Ką jūs manote apie stilius pvz:gotas(ė),pankas(ė),emo, ir kt. Kokius stilius jūsų vaikai nešioja? g.gif
Atsakyti
Man tai kvailai atrodo... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 20, 18:53)
Man tai kvailai atrodo...  g.gif  unsure.gif

kas čia kvailo? blink.gif
o panaši tema yra čia http://www.supermama...p;hl=neformalai
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 20, 18:53)
Man tai kvailai atrodo...  g.gif  unsure.gif

kaip kada gal ir kvailai, bet šimtąkart geriau nei kokios peroksidinės fyfos su turginėm "docegabanos" šmutkėm
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 20, 19:45)
kaip kada gal ir kvailai, bet šimtąkart geriau nei kokios peroksidinės fyfos su turginėm "docegabanos" šmutkėm

Čia irgi kaip stilius... ax.gif Aš gerbiu žmones, kurie turi savo stilių, bet ne tokį (aš ne stilium, o greičiau požiūriu pavadinčiau) 4u.gif Dar viena temą apie šią temą radau Va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 20 gruodžio 2007 - 19:54
na neformalai tai bent savo tos kultūros filosofija pasidomi ar šiaip literatūrą paskaitinėja, dar ir į koncertus ir teatrus nueina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 12 20, 20:05)
na neformalai tai bent savo tos kultūros filosofija pasidomi ar šiaip literatūrą paskaitinėja, dar ir į koncertus ir teatrus nueina..  g.gif

Va tame ir yra esmė, kad turėtų, pasidomėt, bet ne visi pasidomi. Jeigu visi iš tiesų žinotų kas yra gotas, kodėl jis šioks ar toks, nieko nesakyčiau. Tiesiog apsikarsto kaukolėmis, ir jau "kietas". Nors net nežino apie visą šią kultūrą. Tą ir noriu pasakyti. Prieš ką nors darant, reikia pasidomėti tuo bent kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 21, 07:12)
Va tame ir yra esmė, kad turėtų, pasidomėt, bet ne visi pasidomi. Jeigu visi iš tiesų žinotų kas yra gotas, kodėl jis šioks ar toks, nieko nesakyčiau. Tiesiog apsikarsto kaukolėmis, ir jau "kietas". Nors net nežino apie visą šią kultūrą. Tą ir noriu pasakyti. Prieš ką nors darant, reikia pasidomėti tuo bent kiek  4u.gif

o ką jūs norit iš trylikamečio-keturiolikmečio? kad išmanytų visas ten sroves to judėjimo? vėliau jeigu ant to labai užkibs, tai tikrai domėsis, bet tokiam amžiuje norisi dar ir kietu, ir madingu pabūt.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 21, 09:47)
o ką jūs norit iš trylikamečio-keturiolikmečio? kad išmanytų visas ten sroves to judėjimo? vėliau jeigu ant to labai užkibs, tai tikrai domėsis, bet tokiam amžiuje norisi dar ir kietu, ir madingu pabūt.

Na, man atrodo, kad jei jau kažą darai, tai žinok ką darai. Ir amžius čia nesvarbu. O jei vienintelis noras būti kietu ir madingu, tai matyt kažkas čia jau ne taip
Atsakyti
na bet jei žmogui gražui, jei jis taip norti... na, neprijaučia gal visa širdim tam stiliui, bet bent išsiskiria iš pilkos minios.. kodėl visi turi atrodyt vienodai.. jei žmogui tą dieną taip šviečias ir tegul būna tarkim gotu, gal kitą dieną kitaip švies ir pataps dar kažkuo kitu.. taip žmonės ir atranda save, vis kažko ieškodami..
Atsakyti
Baikit lotuliukas.gif "Žmogui patinka ar gražu" kalbant apie keturiolikinį-penkiolikinį tikrai netinka. Dauguma tokio amžiaus vaikų bando išsiskirt iš pilkos minios bet kokia kaina. Juk visi nori būti "kieti", t.y. pritapti. Atsimenu save tokio amžiaus ir juokas suima.. Tie "teminiai" rūbai kurių tada baisiai norėjau dabar atrodo tokie bjaurūs ir neskoningi, tokie.. Nu visai be ryšio, žodžiu biggrin.gif Apie domėjimasi savo "religija" (čia taip juokais sakau, nepagalvokit nieko blogo) net nekalbu - vargu ar bent vienas iš "sergančių" žinojo apie tai ką nors daugiau nei pamatydavo per TV.
Man gražiausi ir išmintingiausi atrodo tie jaunuoliai, kurie sugeba būti laimingi tokie kokie yra, kuriems nereikia kaukių ar atitinkamo muzikinio fono, kad galėtų tikėti savo idėjom.
Papildyta:
Dar mane asmeniškai kraupina vaikų lankymaisi šiame forume ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 23 gruodžio 2007 - 11:48