QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 08, 08:48)
aha ir man si nuotraukele labai patinka
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 08, 10:48)
tai kad cia tevelis berniukui padeda, o ne vaikas teveliui
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 08, 10:50)
ale daugumoj foto vistiek ne vaikas padeda tėveliui, o tėtis vaikui
taikliai pastebeta
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 08, 10:36)
na as turejau omenyje, kad pozavimas toks kaip fotografo fotografuota, kaip is zurnalo, o ne tai, kad nuotrauka ne ryski....
supratau
kas kam padeda tai ginčytinas klausimas
žiūrint koks darbas
vienas mokinasi kažką daryti kaip tėtis, kitas padeda palaikydamas kažką, ar paduodamas.
manau visose foto matosi reali pagalba
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 12:30)
supratau
žiūrint koks darbas
vienas mokinasi kažką daryti kaip tėtis, kitas padeda palaikydamas kažką, ar paduodamas.
žiūrint koks darbas
na cia butu galima kelti diskusija tuo klausimu, ar tema pagalba teveliui, ar noriu lygiuotis i teveli
bet jei pasakei, tai ir sventa
QUOTE(gritte @ 2009 06 08, 09:17)
Marijai, jums amžinai kas nors "kliūna", ir dar sugebate įžiūrėti klastą visur
Nesupratau Kodėl man kliūna? Niekas man niekur nekliūna, tik pastebėjimus, kaip ir visos garsiai pasakau. Tik tiek. Jokios klastos niekur neįžvelgiu, nereikia pagal save apie kitas spręst.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 07, 19:49)
viską darote teisingai, tik aš jau kelis kartus atmetu foto, nes netinka - turi matytis ir tėtis ir pagalbininkas.
bet kodėl tai nuolat kartojama jei to nesilaikoma?
sita faina akivaizdi pagalba
Man irgi graziausios valtyje ir kur tevelis su berniuku zvejoja
Bet, koks tas konkursas, kaip jaucias santurumas, neryskios spalvos Vyriska ir rimta
Bet, koks tas konkursas, kaip jaucias santurumas, neryskios spalvos Vyriska ir rimta
QUOTE(Marijai @ 2009 06 08, 13:03)
Nesupratau Kodėl man kliūna? Niekas man niekur nekliūna, tik pastebėjimus, kaip ir visos garsiai pasakau. Tik tiek. Jokios klastos niekur neįžvelgiu, nereikia pagal save apie kitas spręst.
Viskas gerai as pati kalta ,pridariau koses bet dziaugiuosiu kad ant GEDOS STULPO ne pataikiau pirma
Gal kas paskolins man nuotrauka su teciu ,o tai mamo vyra visi atpazins
Kol kas ne turiu nuotraukos, bet ka nors sugalvosiu iki 11 dienos, laiko yra