Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(Rustė @ 2009 06 04, 07:08)
Skelbiame naują konkursą, ir laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote, kaip  atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai

.. tai kas įeina į tą panašiai, nes kaip suprantu mano foto netinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 07, 23:25)
O tai kur tada anonimiškumas?  tongue.gif  biggrin.gif
Gudrutė  thumbup.gif Protingas ėjimas  mirksiukas.gif  biggrin.gif
blush2.gif man geda ,bet tiesa is visos sirdies sakau ne pagalvojau apie tai visiskai doh.gif tiesiog labai norejau pasveikinti tevelius 4u.gif ir ikeljau nuotrauka teveli su vaiku wub.gif As paprasisiu Rustes kad pasalintu nuotrauka is konkurso verysad.gif visu atsiprasau dar karta uz mano ne apgalvota zingsni blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 07, 23:45)
blush2.gif man geda ,bet tiesa is visos sirdies sakau ne pagalvojau apie tai visiskai doh.gif tiesiog labai norejau pasveikinti tevelius 4u.gif ir ikeljau nuotrauka teveli su vaiku wub.gif  As paprasisiu Rustes kad pasalintu nuotrauka is konkurso verysad.gif visu atsiprasau dar karta uz mano ne apgalvota zingsni blush2.gif

o aš nelabai pažinau, žiūrėjau, žiūrėjau ir nesupratau, arba jau nuotrauka iš konkurso pašalinta buvo, kai aš bandžiau atpažint g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 07, 23:45)
blush2.gif man geda ,bet tiesa is visos sirdies sakau ne pagalvojau apie tai visiskai doh.gif tiesiog labai norejau pasveikinti tevelius 4u.gif ir ikeljau nuotrauka teveli su vaiku wub.gif  As paprasisiu Rustes kad pasalintu nuotrauka is konkurso verysad.gif visu atsiprasau dar karta uz mano ne apgalvota zingsni blush2.gif

Kam būtent aptarimuose reikėjo tėvelius sveikint? Labai jau čia tėveliai tuos nuotraukų aptarimus skaito biggrin.gif
Ai, bet tiek jau to - nebesikabinėsiu mirksiukas.gif

Palauk, neskubėk, gal Rustė leis, gal tikrai taisyklių nepažeidi. 4u.gif

Šiaip tai pagalvojus, kai du konkursai, jei vaikučiai tie patys dalyvauja abiejuose, tai ir atpažint galima kieno kuri nuotrauka daugmaž. rolleyes.gif Bet sunkiai, nes vaikai greitai keičiasi, o suaugę jau ne taip greit. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 07 birželio 2009 - 23:53
QUOTE(viktutes @ 2009 06 07, 12:56)
man ir šios vienos gražiausių, dar ta graži man kur prie radijatoriaus tėvelis su mergaite smile.gif

Graži ji ir man. drinks_cheers.gif Ir mergytė labai labai graži. wub.gif

Dar dviratininkų graži, ir valtyje graži. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 07, 23:35)
.. tai kas įeina į tą panašiai, nes kaip suprantu mano foto netinka?  rolleyes.gif

"panašiai" tai nepaminėti kiti darbai - skuta bulves, kartu kažką ardo, dirba ūkio darbus...

na vyriški darbai, nors tarkim jei tėvelis dukrą mokina siūti, tai irgi gi darbas, yra ir siuvėjų vyrų.

netvirtinu, kur nesimato pagalbos, o tik bendra veikla - abu miega, arba tėvelis kažką daro, o vaikas sėdi šalimais, ir nedaro nieko.
Papildyta:
Vi-va-vi nuotrauka buvo įdėta kaip sveikinimas, ir man atrodo grynai netyčia, ir nepagalvojus, kad čia taip nutiks. Šitos nuotraukos aš nepatvirtinau konkursui, nes neatitiko temos, tai kaip dažnai mamos daro - ji sugalvojo pasirodyti čia smile.gif
Konkursinė pašalinta jos pačios prašymu.

o dėl atpažinimo...aš net nematydama nikų, galėčiau iš braižo, stiliaus ar vaikų atpažinti 1/3 dalyvaujančių nuotraukų autorių.

mano vaikus irgi daug kas atpažįsta, bet tai neatima teisės dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 08:04)

Konkursinė pašalinta jos pačios prašymu.

o dėl atpažinimo...aš net nematydama nikų, galėčiau iš braižo, stiliaus ar vaikų atpažinti 1/3 dalyvaujančių nuotraukų autorių.

mano vaikus irgi daug kas atpažįsta, bet tai neatima teisės dalyvauti.

Tai reikėjo palikt, jei nieko čia tokio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 08, 08:16)
Tai reikėjo palikt, jei nieko čia tokio. smile.gif

pati paprašė, aš nesideru.

įdės kitą smile.gif
Atsakyti
Marijai, jums amžinai kas nors "kliūna", ir dar sugebate įžiūrėti klastą visur doh.gif doh.gif
Atsakyti
valio ir man pirmą kartą pavyko su supermamos konkursų foto įkėlimu įsiveikt. Netgi matau savo nuotrauką konkurse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 19:13)
kokybės čia  per daug nėra (atsiprašau autorės), bet ji pati sakė, kad su paprastu fotoaparatu daryta smile.gif

tačiau man ta "nekokybė" čia visai tinka.

na as turejau omenyje, kad pozavimas toks kaip fotografo fotografuota, kaip is zurnalo, o ne tai, kad nuotrauka ne ryski.... g.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
labai grazu, vaikai kokie grazus wub.gif
Atsakyti