visai nenuoširdi foto toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato....
O si nuotrauka mane tai prajuokino
tik labai gaila kad kokybe bloga
tik labai gaila kad kokybe bloga
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 13:34)
nu jo šita gerulė tokio
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 06, 12:46)
visai nenuoširdi foto toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato....
man tai kaip iskarpa i zurnalo pasirode
nu sita tai geras,butu dar kokybiska,tai topine
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 10:34)
Jo,kokybe ne kokia Bet tevelio "veidas" superinis cia juokinga tai tikrai
O si nuotrauka mane tai prajuokino
Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka
QUOTE(Marijai @ 2009 06 06, 15:01)
Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka
akimirka super isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 15:31)
akimirka super isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke
Tai va, kad tas tikrąsias akimirkas sunku pagaut. Kol fotiką pasiimsi ir kadro nebebus. Gerai, kad mobiliuosius po ranka dažniausiai turim
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 12:34)
Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 05, 13:55)
nu nu... zinai kaip yra pasiteisinimas - "mano laikais tai tokiu zaislu nebudavo.."
bet uzrase tai tikra tiesa kas mazas kas didelis zaislai tie patys
i | papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke |
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:45)
papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke
tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia?
QUOTE(l'eau @ 2009 06 06, 16:48)
tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia?
tai matosi abu, ir vaiko ranka ir tėvelio. (turiu originalą, kur tikrai vaikas su tėte)
ar rankos šiaip atskirai būna nuo žmonių?
deda daug foto, kur tik vienas vaikas kažką daro, ir nesimato, kam padeda, todėl sukonkretinau, nors nemaniau , kad ir taip nebuvo aišku.