Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

visai nenuoširdi foto sad.gif toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato.... schmoll.gif
Atsakyti
O si nuotrauka thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
tik labai gaila kad kokybe bloga verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 06 birželio 2009 - 12:36
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 13:34)
O si nuotrauka  thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo šita gerulė tokio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 06, 12:46)
visai nenuoširdi foto sad.gif toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato.... schmoll.gif

man tai kaip iskarpa i zurnalo pasirode blush2.gif

tik labai gaila kad kokybe bloga verysad.gif  4u.gif

nu sita tai geras,butu dar kokybiska,tai topine thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 birželio 2009 - 13:24
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 10:34)

Jo,kokybe ne kokia unsure.gif Bet tevelio "veidas" superinis cia lotuliukas.gif juokinga tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
O si nuotrauka  thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif 

Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 06 birželio 2009 - 14:18
QUOTE(Marijai @ 2009 06 06, 15:01)
Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka  thumbup.gif
drinks_cheers.gif akimirka super thumbup.gif isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 15:31)
drinks_cheers.gif akimirka super thumbup.gif isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke lotuliukas.gif

Tai va, kad tas tikrąsias akimirkas sunku pagaut. biggrin.gif Kol fotiką pasiimsi ir kadro nebebus. biggrin.gif Gerai, kad mobiliuosius po ranka dažniausiai turim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 06 birželio 2009 - 14:38
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 12:34)
user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 05, 13:55)
lotuliukas.gif nu nu... zinai kaip yra pasiteisinimas - "mano laikais tai tokiu zaislu nebudavo.."  lotuliukas.gif

bet uzrase tai tikra tiesa kas mazas kas didelis zaislai tie patys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

i 
papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:45)
papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke

tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 06 birželio 2009 - 15:48
QUOTE(l'eau @ 2009 06 06, 16:48)
tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia? g.gif

tai matosi abu, ir vaiko ranka ir tėvelio. (turiu originalą, kur tikrai vaikas su tėte)

ar rankos šiaip atskirai būna nuo žmonių?

deda daug foto, kur tik vienas vaikas kažką daro, ir nesimato, kam padeda, todėl sukonkretinau, nors nemaniau , kad ir taip nebuvo aišku.
Atsakyti